- Konu Sahibi Tatszhayat
Hayırlısı artık.Evet size o, yüzden gelmeyebilir,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı artık.Evet size o, yüzden gelmeyebilir,
Ama şu var görücü usulü tanışmada mantigina yattıktan sonra duygu bekleniyor. Baştan tamam diyip tanıyıp sonraa aa sen polissin denilmez.Daha birkaç gündür konuştuğunuz insanla evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Her mesleğin ve eşlerinin kendine göre zorlukları vardır. Kime göre, neye göre zor oluyor?
Canım evlilik için görüşüyorum ama , yani sevgili olayım flört edeyim yeter mantığıyla değil , ben genel olarak fikir almak istedim belki polis meslek eşleri vardır onlar bir şeyler söyler diyeDaha birkaç gündür konuştuğunuz insanla evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Her mesleğin ve eşlerinin kendine göre zorlukları vardır. Kime göre, neye göre zor oluyor?
Mesleklerin evlilik hayatındaki etkisinin büyük olduğunu düşünüyorummeslekler mi evleniyor siz mi ?
tabi etkisi var ama sevgi olunca üstesinden gelinir. sevmediğin ama mesleki uyum varsa boşanma daha çok kaçınılmaz . ikisi de eğitim almış sonuçtaMesleklerin evlilik hayatındaki etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum
Nur yüzlüdürler diye yazmadım emeklinin ucu gözüktü anlamında yazmışmıştım canım:) Yaşlı polis nur yüzlü değildir şimdi ben gençler için demiştimyaşlı polisler göbekli tontik kara falan oluyorlar benim gördüklerim öyle..
Gerçi adana burası karartır insanı belki ondan