- 29 Mayıs 2021
- 14.333
- 93.259
- 548
- 36
- Konu Sahibi Tatszhayat
Böyle düşünüyorsanız neden görüştünüz polis olan biriyle?Karakter bir süre sonra mesleğe uyımsağlayabiliyor ama. İşinden dolayı gergin olabilir , psikopat çıkabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle düşünüyorsanız neden görüştünüz polis olan biriyle?Karakter bir süre sonra mesleğe uyımsağlayabiliyor ama. İşinden dolayı gergin olabilir , psikopat çıkabilir
Pmyo yani polis meslek yuksek okulu liseden sonra eger sozlu, spor mülakatlarıni gecerseniz 2 yil orada egitim gorup gerek atis spor gerek yazili dersler ing tarih falanda dahil mesleki icerikleri iceren bi yüksek okul.Bana pmyo demişti şimdi hatırladım pomemle farkı ne
Been şu an yalnızım eşim görevde. Genelde geceleri hep yalnızım. İzin günleri değişiyor sürekli. Bir anda işe gidebiliyor. Bazen gelmesi gereken saatte değil de daha geç gelebiliyor. Bence iyi düşünün.Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Bir polis eşi olarak +1 diyorum.Merhaba
Bende polis eşiyim
Karakter olarak herkesin yapısı farklı buna bir yorum yapamayız.Benim eşim iş yerinde olanları eve hiç taşımaz.Başına bir olay gelse birine anlatırken duyarım.
Aslında siz polis eşi olmaya hazır mısınız?Bence bunu sorgulayın.
İstediğiniz ilde yaşamak zor,tayinler sıkıntılı.Gerçi siz öğretmendiniz eş tayini olabilir.Fakat çok polis tanıdığım var.Farklı şehirlerde yaşamak zorunda olan.
Tayin başlı başına sıkıntı.
Özel günlerde tatil yok.Bayram bile olsa çalışmak zorunda.
Çocuğumun etkinliği var.İzin alsın mümkün değil.
Gece nöbeti var. Uykuyu seven bir adamsa gece işte gündüz uykuda
Benim eşim çok sevmiyor.O konuda problem hiç yaşamadık.
İşleri biraz stresli oluyor.İdare etmrk gerekebilir.
Bugün izin günü evde olur diyemiyoruz.Ek görev çıkabilir.
Mesleklerinden dolayı biraz pimpirikliler
Gözünüzü korkutmak istemem ama fedakarlık gereken bir meslek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Oda şansa artıkBir polis eşi olarak +1 diyorum.
Önemli olan karakter diye de ekliyorum.
Kesinlikle öyle, meslek pek önemli değil demek istedim aslında ama bu saatte yataktan yazınca minimum kelimeyle çok şey anlatasım geliyor.Oda şansa artıkEvlenmeden kim gerçek yüzünü gösteriyor
![]()
Aynı fikirdeyim.Kesinlikle öyle, meslek pek önemli değil demek istedim aslında ama bu saatte yataktan yazınca minimum kelimeyle çok şey anlatasım geliyor.
Mesela bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterim ama birkaç arkadaşım var eşleri polis. Onlarla komşu bile olmak istemem.![]()
mantık evliliği bu olsa gerek. insan önce sevip sevmediğini - sevilip sevilmediğini düşünür :/Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?benin bir danışanım vardı,
Benim bir danışanım vardı sevgilisi polis, bazen aralarında sorun olurdu ve şikayet et dediğimde kimi kime şikayet edeceğim herkes bir birini tutar birde öğrenir bana bişi yapar falan der korkardı, aldatıyordu ama kız korkudan ayrılamıyordu, en son ayrılmak istediğinde para bile istese veririm beni bıraksın yeterki diyordu, ama karakter meselesi, polis olmasını halkın refafına huzuruna karşı kullanmalı ama baya egosu vardı, kızın maaşına zam yapılacağını duyduğunda kıza yemekler bile yapardı sevindiğinden değişik biriydi. Herkes aynı olmaz tabi..Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Bu verdiğiniz örnek bir gündelik işçiden de çıkıyor, bir mühendisten de gibi gibi...Benim bir danışanım vardı sevgilisi polis, bazen aralarında sorun olurdu ve şikayet et dediğimde kimi kime şikayet edeceğim herkes bir birini tutar birde öğrenir bana bişi yapar falan der korkardı, aldatıyordu ama kız korkudan ayrılamıyordu, en son ayrılmak istediğinde para bile istese veririm beni bıraksın yeterki diyordu, ama karakter meselesi, polis olmasını halkın refafına huzuruna karşı kullanmalı ama baya egosu vardı, kızın maaşına zam yapılacağını duyduğunda kıza yemekler bile yapardı sevindiğinden değişik biriydi. Herkes aynı olmaz tabi..
Mantık evliliği yapacak konu sahibi. Sevgilim polis oldu evleneyim mi ayrılayım mı gibi bir şey sormuyor. Bence gayet mantıklı. Kafasına yatmazsa devam etmeyecek duygusal yakınlıga girmeden. Bol tatil seven, sakin iş sahibi erkeklerle uyum sağlayabilecekse, evde sinir stres istemiyorsa, eşim tehlike altında mı diye düşünmek yerine mesaisi bitince dizimin dibine gelsin istiyorsa polisle olmaz. Yeni nesil polislerle ilgili yukarıda bir yorum var. Tamamen katılıyorum.Bir sürü polis evli olduğuna göre evlenilir demek ki. Soru mantıksız geldi. Keşke özelliklerini yazıp sorsaydınız ama birkaç günde nasıl anlayacaksınız tabii. Birkaç günde mesleğine göre evlenilir mı diye sormanız da garip birkaç ay konuşun ona göre sorun bari.