Polisle evlenilir mi ?

Bu verdiğiniz örnek bir gündelik işçiden de çıkıyor, bir mühendisten de gibi gibi...
Kimi kime şikayet edeceğim diye bişey yok. Tutup karakola şikayet ederse belki endişesinde haklı olabilir. O da belki. Ama savcılığa ispatıyla şikayet ettiğinde o evrak masada kalmaz.
Ay nasıl kalmaz ya aynı ülkede mi yaşıyoruz biz? Emekli albay iki tane teyzeyi arabayla ezip öldürmüş intihar ettiler arabanın üstüne üstüne geldiler diye ifade vermiş. Salmış hakim adamı bi gün bile yatmadan, savcının iddianamesinin reddine bakar ne masası. Az evvel okudum bunu ayrıca bin tane olay oluyo böyle.

Evlenme amacıyla görüştüğüm için böyle bir sormuştum baştan mı konuşmasam diye
Birini tanidiktan sonra evlenmek amaç olmalı.evlenmek kişiden bağımsız bir amaç haline gelince seçimler yanlış olabiliyor.benim amacim evlenmek deyip kişilerin başta ufak tefek kusurları görmezden gelinebilir.sonra göze batar dağ gibi büyür bu başta görmezden gelinenler.sahis mafya babası,hırsız,katil,kötü aliskanliklari karanlık isleri olan biri olsa baştan konuşma denirdi.bunun dışında işi saglam olan biri için baştan konuşma denmez:önce tanı denir.

polisler zaten memurla evlenmek istiyor genelde. ayrıca benim yeni nesilde gördüğüm denk geldiğim tiplerin çoğu iyileri tenzi ediyorum, egoist ve sağa sola artist tipler. hele trafikte üniformalıysam özellikle durdurup konuşanlar vs çok. evlenılır ni bilemem o sizin bileceğiniz iş sevgi saygı hayat goruşu bunlar ne durumda aileler vs . zaten insan düşünmüyor bence o an pek gerçekten eminse

Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Bende polis esiyim tavsiye etmem canım

Merhaba herkese, bir kaç gündür konuştuğum birisi var . Kendisi polis, ben öğretmenim. Polis ve askerle evlilik çok zor diye duydum. Konuşmayı devam ettirip ettirmemek konusunda kararsızım . Polis eşleri var mı burada? Siz ne önerirsiniz ?
Yani şöylr rğer sosyal hayatta çok aktifseniz siizn için zor olabilir polislerimizin çok soyalmjayayı olmuyor maalesef öğretmenlerin uarım günü boş tek sıktı zamanı olmafığı için siiznle çok vakit geçiremicek, göreve gidince yolunu bekleyeceksinşz rabbim bütğn emniyet gücümüzü korusun bizler için çalışıyorlar fakat birfe böyle bir gerçek var

Neden zor olsun ki beraber devriye mi atacaksınız ? Her mesleğin zorluğu olur(bakın mesleğin diyorum) stresli bir iş sonuçta Allah yardımcıları olsun . Sadece Emniyet personeli o zorluğu yaşar sizlik bir şey yok .

POMEM ile polis olanlarin çoğu sonradan görme oluyorlar ..ihhhh evlenilmez..ogretmensin kendine bir öğretmen bul .

Eğer yeni nesil polislerdense biraz egoist oluyorlar. Kardeşimin eşi de polis. Sanki tüm asayiş ondan sorumlu gibi davranıyor, her ortamda övünerek konuşmalar falan. Yani bi değişik oluyorlar.
En büyük sorun bu işte.. Eğitimini doğru düzgün almamış saçma sapan bölüm mezunlarını gel seni polis yapalım diye alıp beline silah veriyorlar. Bunlarda en büyük benim diye geziniyor. Ben aynı ortamda bulunmamaya çalışmakla birlikte eğer denk gelirse bozarım:)

Ohretmenseniz ogretmenle evlenin😃😃
Tatilleriniz aynı olur.
Şaka bir yana çocuk olduktan sonra insan yanında birini istiyor nobeti fln olur gece olmaz gündüz olmaz o zmn zor tabi.
Sürekli tayin vs de olabilir.
Yine de kararsizin kişilik olarak uygunsanız olabilir.

Daha birkaç gündür konuştuğunuz insanla evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Her mesleğin ve eşlerinin kendine göre zorlukları vardır. Kime göre, neye göre zor oluyor?

Herkes bir değildir ki. Burda herkes farklı şeyler söyler. Kendin yaşa gör olc tart

Çok iyi tanımaya bakın. Zamanında psikologum asker,polis riskli grup demişti, önemli olan insanlık dedim. Tabiki iyi olanlar da var çok az bir yüzde. Birbirini çok etkiliyor lar. Gördükleri olayları kendi eşlerinden de yaşama korkuları oluyor. Ve bu yüzden aşırı bir baskı oluyor. Mesleki deformasyon diyelim. Bende öğretmenim. Nişanlı iken sinyal vermişti, görmezden geldim. Ağır bir bedel ödedim. Çocuğumla boşandım sonunda. İyiler tabiki var ama genel olarak sıkıntı. İyice tanımadan evliliğe yaklaşmayın.

Merhaba. Aşk evliliği değil mantık evliliği ise yapacağınız evlilik, tavsiye etmiyorum,. Herhangi bir plan, tatil vs yapmanıza olanak yok, her şey her an iptal olabiliyor keyiflerine göre izin vermeyebiliyorlar. Bunu bir emniyet mensubu eşi olarak söylüyorum. Hele ki siz öğretmenseniz (haftasonları tatili, yaz tatili, yarı yıl tatili, resmî tatiller) tatillerinizde hep yalnız kalacaksınız. Ayrıca çocuğunuzun bütün sorumluluğu sizde olacak çünkü (çalışma şartlarından dolayı) eşiniz evde uyumak için olacak ki çoğu zaman gece evde olmayacak :d yani yine yalnız uyuyacaksınız. Özel günlerinizde tek kalacaksınız vs vs. Okulda karı-koca öğretmen olan arkadaşlar var gezmedikleri yer kalmadı. Bazen imrenmiyor değilim, okulda benim gibi 6 tane daha emniyet mensubu eşi var, 1 tanesinin eşi polis okulunda onun dışında (3 aşağı 5 yukarı) hepimiz aynı durumdayız 😁 gerçi eşim çok uzun süredir 12-12 çalışıyor belki ondan kaynaklıdır bu durum... Ayrıca mobbing, dedikodu, çekememezlik çok fazla, askeriyedekinin aksine hiyerarşik düzen yok. Komiser polis memuru vs farketmiyor şartları kötü. Sosyal artıları yok, polis kampları, polis evleri, lojmanlar bakımsız. Eşimi çok seviyorum ki bu kadar sevmesem böyle bir hayatı yaşayabileceğimi sanmıyorum. Onun açısından da çok zor hem eve çocuğa bana karşı sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyor hem işini hakkıyla yapmaya çalışıyor. Kaç kez kızımla oynarken oturduğu yerde uyuduğuna, konuşurken gözlerinin kapandığına şahit oldum. Ki şunu da söyleyeyim sevmeden yapılacak bir meslek de değil. Siz de sevmeden bu mesleği yapan birine katlanamazsınız. Allah hepsinin Yardımcısı olsun ama çok zor.

Geçen gün de eczacılık okuyup iktisat mezununu beğenmeyen vardı . Çok enteresan , birazcık da ' bana nasıl davranıyor , birlikte eğleniyor muyuz , başkalarının yanında davranışları nasıl ' gibi insancıl şeylere bakılsa keşke .

Okuluna , işine , mal varlığına göre pazardan seçer gibi evlilik çok sürmez bence .

Karakterine bakın , acele etmeden tanıyın biraz şu insanları da öyle evlenin .

Eski sevgilim polisti inanılmaz herşeyin em kötüsü düşünür kıskanötı ıraya gitme buraya gitme sanki ülkemiz savaşta bu da ordunun başında gibi hergün davranırdı. Bi öğrendim akşama okey oynuyorlarmış biraz egoist oluyor erken yaşta çebğne 3 kuruş para girince ayrıldım sonra dayanamayıp

Polis asker bizim için kıymetli ancak polisle evlilik asla tavsiye etmem askerde aynı şekilde çünkü meslek yıpratıcı illa psikolojileri bozuluyor.

Back
X