Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıradan insanlara baktığı sürece ve o kişi şikayetçi olmadığı sürece sorun yaşamaz. Ama tutup da siyasi bir kişiliğe vs bakarsa o zaman en kısa sürede anlaşılır ve veda
Arkadaşlar bizzat kendimden biliyorum tahkikat dediğiniz iki polisin kurumunuza gelip size usulen soru sormasından ibaret.Yem atmış adam otel kayıtları bilmem ne diye.Yok 007 james Bond :))
benim bildiğim otel kayıtları kim kimle hangi odada kalmış şeklinde değil de bu kişi şu tarihte şu otelde kalmış diye bir kayıt oluyor. tabii emin değilim sadece böyle duymuştum :)
Arkadaşlar bizzat kendimden biliyorum tahkikat dediğiniz iki polisin kurumunuza gelip size usulen soru sormasından ibaret.Yem atmış adam otel kayıtları bilmem ne diye.Yok 007 james Bond :))