• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

anladım çıkıyor demek ki teşekkürler 🙏

Benim eşim de polis .Evlenmeden önce bir kız arkadaşımla öğretmen evinde kalmıştım .Oda numarama kadar bakmış .İki kişiyi görünce korktum ama.kiz ismi çıkınca rahatladım demişti .
Korkunç cidden. Keşke kadınlar artık şöylelerine prim vermese.

Korkunç cidden. Keşke kadınlar artık şöylelerine prim vermese.
kadın bakire olarak eşiyle evlenmiş ve öyle olduğu için de kendisiyle gurur duyuyor da olabilir, eşinin bunu ima etmesi gururunu okşamış da olabilir. korkunç bir şey yok "öyle değil bu dediğiniz kadını aşağılayıcı bir tavır" diyene karışmasınlar, bi dinlesinler, kafi bence. korkunç bulmuyorum ben kimsenin hiçbir şeyini.

Şöyle diyim canim bizzat biliyorum. 6-7 sene once polis akademisine başvuru yapmıştım. bende tahkikata girmistim ve o dosyalar o zamanlar internete sizdi. Torpilli olanlar vardi vs. Diye olaylar çıkmıştı baya.. O Tahkikat raporlarında adamın dayısının hangi isimlerle görüştüğünden, kizlarin erkeklerin otellerde tek gece kimlerle kaldıkları dahi vardi. Istihbaratta calisanlarin kesinlikle eşlerine bakılıyor diyemem ama arkadaşının sevgilisi bu imkanı varken kullanmak istemiş belli ki.

Şöyle diyim canim bizzat biliyorum. 6-7 sene once polis akademisine başvuru yapmıştım. bende tahkikata girmistim ve o dosyalar o zamanlar internete sizdi. Torpilli olanlar vardi vs. Diye olaylar çıkmıştı baya.. O Tahkikat raporlarında adamın dayısının hangi isimlerle görüştüğünden, kizlarin erkeklerin otellerde tek gece kimlerle kaldıkları dahi vardi. Istihbaratta calisanlarin kesinlikle eşlerine bakılıyor diyemem ama arkadaşının sevgilisi bu imkanı varken kullanmak istemiş belli ki.
ya ben daha güzelini anlatayım

bir büyükşehirde, ilk defa gittiğim bir mekanda bir erkek arkadaşla oturuyorduk 10 gün önce. erkek arkadaşım sadece, sevgili değil, samimi filan değiliz. kahve içiyoruz, yaptığımız şey bu.

oturduk 5 dakika sonra telefon geldi. istihbarattaki bir "arkadaş"tan (benim arkadaşım değil, onun arkadaşı)

"o ooo x'cim, y yerdesin" şeklinde. şöyle bir sağına soluna baktı, abi hayırdır? dedi

mobil elemanlardan birinin kadrajına girmişiz, ama kamera nerede bilemediğimiz için el sallayamadık.

nasıl yani tahkikat yok ama kendisi isterse ulaşır doğru mudur
Aynen öyle kendileri bakabiliyor ama baltığını söyleyemez o yüzden kurum baktı diyebilir😆
Arkadaşın hiç eğilip bükülmesin, kurum bakmaz benim kimle otele gittiğimi napsın ama sen gizlice bakacaksın yani suç işleyeceksin sanırım sıkıntı yok eski erkek arkadaşımla kaldım sadece desin geçsin. Bunun için utanmaya gerek yok ki, karşı taraf bunu uygun görmüyorsa zaten bakış açıları uymuyor demektir.

Son düzenleme:
kadın bakire olarak eşiyle evlenmiş ve öyle olduğu için de kendisiyle gurur duyuyor da olabilir, eşinin bunu ima etmesi gururunu okşamış da olabilir. korkunç bir şey yok "öyle değil bu dediğiniz kadını aşağılayıcı bir tavır" diyene karışmasınlar, bi dinlesinler, kafi bence. korkunç bulmuyorum ben kimsenin hiçbir şeyini.
Valla benim bile unuttuğum bir şeyi şaakk diye önüme çıkarıp, '' Bak zamanında şurda konaklamışsın, Allah'tan kız arkadaşın ile imişsin. '' minvalinde, sanki suç işlemişim gibi tehditvari konuşacak, benim de tüylerim ürpermeyecek. Olay sadece bekaret değil, kadın bakire ise ilk gece anlardı zaten. Olay bu takıntının boyutu. Adam kadının cemaziyelevveline kadar inmiş. Bunun sonu gelmez, adam takacak bişey bulamazsa ilkokulda karısına silgi veren çocuğu çıkarıp getirecek. Adamın yaptığı suç ayrıca. Allah bilir görevini nerelerde daha kötüye kullandı.

Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Ve bunu yapacak adamla evlenmek istiyor bravo:ruh:

peki baktı ama arkadaşıma demedi ve kızdan başka sebeplerle bahane bularak ayrıldı arkadaşım yine nasıl kanıtlayabilecek ki ortada ki suçu
Adam dünyanın 8.harikası mı?
Bukadar ayrılır diye korkuyor kızımız?
Ay cidden saka olsun.
İstedği bahaneyi bularak ayrılabilir valla hic de pesinden kosmam
Karaktersiz der gecerim ben olsam.

Emniyeti istihbaratı bilmiyorum ama Milli Istihbaratta yapılıyor güvenlik soruşturması. Hatta bir görevli onay çıkmayan sevgilisiyle gizlice evlendi diye hakkında disiplin soruşturması açıldı ve kurumu değiştirildi. Ama tabi örgüt bağlantıları vs araştırılıyor. Kadının ya da adamın kiminle seviştiği değil. Ha bu arada bence adam kızın ne zaman hangi otelde kaldığına gayet rahat ulaşır elindeki imkan doğrultusunda . Otel kayıtları direk emniyete gidiyor çünkü.

otelde manitayla kalınca iffetsiz yaşam oluyor tabi hay bence hiç bulaşmasın bulur tabi bulmasına valla diken üstünde yaşar insan öyle

bir büyükşehirde, ilk defa gittiğim bir mekanda bir erkek arkadaşla oturuyorduk 10 gün önce. erkek arkadaşım sadece, sevgili değil, samimi filan değiliz. kahve içiyoruz, yaptığımız şey bu.

oturduk 5 dakika sonra telefon geldi. istihbarattaki bir "arkadaş"tan (benim arkadaşım değil, onun arkadaşı)

"o ooo x'cim, y yerdesin" şeklinde. şöyle bir sağına soluna baktı, abi hayırdır? dedi

mobil elemanlardan birinin kadrajına girmişiz, ama kamera nerede bilemediğimiz için el sallayamadık.
Ülkemizde istihbarat gürül gürül masallah:KK51:
Üsenmiyolarda sunu yapmaya.

Sallamış, sizi otururken görmüş işte.

Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Benim eşim de polis memuru. Bizde evlenirken yapılmıştı. kuzenime komşularımıza da bakkala üniversiteye (beni) bizi sorgulamışlardı .sivil polis bile gelmişti kuzenime . Bir sorunları var mı diye .Çok şükür bir korkum olmadığı için umursamadım. İsteğe bağlı olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşınızı da araştıracaklar tabi.kötü bir şey olmadığı sürece eşe bilgi verilmiyor sanırım. Sadece sorun yok evlenmenizde diye bildiriliyor . Kiminle kalmış kötü özellikleri var mı sapıkaları var mı o önemli .

Benim eşim de polis memuru. Bizde evlenirken yapılmıştı. kuzenime komşularımıza da bakkala üniversiteye (beni) bizi sorgulamışlardı .sivil polis bile gelmişti kuzenime . Bir sorunları var mı diye .Çok şükür bir korkum olmadığı için umursamadım. İsteğe bağlı olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşınızı da araştıracaklar tabi.kötü bir şey olmadığı sürece eşe bilgi verilmiyor sanırım. Sadece sorun yok evlenmenizde diye bildiriliyor . Kiminle kalmış kötü özellikleri var mı sapıkaları var mı o önemli .
Bu normal mi Allah askına?
Görücü usulu mü evlendiniz?
Yani ben 3 sene sevgililik sonrası evlendim,3 senede beni tanıyamamıs bilememis de gbtdem mi ici rahatlayacak?
Bence cok onur kırıcı bisey.

Eşimin kardeşi bir dönem istihbaratta çalıştı korkmasına gerek yok eğer bu güne kadar bir şey olmadıysa yine olmaz çünkü onlar tüm aramalara ve mesajlasmalara ulaşabiliyorlar. Yani konuşmalarını muhtemelen biliyordur okumuştur.ayrica isteğe bağlı değil ben de asker eşiyim ve sorusturuldum

Eşimin kardeşi bir dönem istihbaratta çalıştı korkmasına gerek yok eğer bu güne kadar bir şey olmadıysa yine olmaz çünkü onlar tüm aramalara ve mesajlasmalara ulaşabiliyorlar. Yani konuşmalarını muhtemelen biliyordur okumuştur.ayrica isteğe bağlı değil ben de asker eşiyim ve sorusturuldum
Her polis herşeye ulaşamaz, kişinin aramalarına mesajlarına ulaşmaK icin izni gerekli. Herşey o kadar kolay değil.

Bu normal mi Allah askına?
Görücü usulu mü evlendiniz?
Yani ben 3 sene sevgililik sonrası evlendim,3 senede beni tanıyamamıs bilememis de gbtdem mi ici rahatlayacak?
Bence cok onur kırıcı bisey.
6 sene sevgiliydik. Bence normal . Sonuçta eş polis asker yani önemli yerlerde . Ya evlendiği kişi suç makinesi olsa daha mı normal. Zaten eş olacak kişi eşimi araştır demiyor ki. Devletin koyduğu bir kural. Nasıl polis olurken arşiv soruşturması farklı sabıka kayıtları aile araştırılıyorsa eşin olacak kişi de araştırılmalı. Belki eşin istihbaratta sende terörist bir aileden geliyorsun ve eşinin aklına girip bilgileri alıp devleti ele veriyorsun. Bu hayatta olmayacak şey yok maalesef .

zaten isteye bağlıymış ve normal polislerde çok uygulanan üstüne düşülen bi durum değilmiş daha çok mit istihbaratta çalışanlar için geniş kapsamlı oluyomuş doğru mu bu
Mit de kişinin ailesi eşi eşinin ailesi eğer kardeslerde evlilik varsa onların eşleri hakkında bilgi istenir. Mezuniyeti yaşı numarası vs vs. Otel muhabbeti çok saçma.

Back
X