• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

6 sene sevgiliydik. Bence normal . Sonuçta eş polis asker yani önemli yerlerde . Ya evlendiği kişi suç makinesi olsa daha mı normal. Zaten eş olacak kişi eşimi araştır demiyor ki. Devletin koyduğu bir kural. Nasıl polis olurken arşiv soruşturması farklı sabıka kayıtları aile araştırılıyorsa eşin olacak kişi de araştırılmalı. Belki eşin istihbaratta sende terörist bir aileden geliyorsun ve eşinin aklına girip bilgileri alıp devleti ele veriyorsun. Bu hayatta olmayacak şey yok maalesef .
6 senede suc makinası oldugu anlasılmaması mümkün değil zaten.
Devletin arastırmasını bilemem.
Ben polis kisinin gidip arastırmasından rahatsız olurum.
Siz ilk basta devlet beni de arastırdı demediğiniz icin esiniz arastırdı sandım pardon.
Devlet arastırsın bunda sıkıntı yok,evlenilecek kisinin arastırması ayıp.
Heleki burda otel muhabbeti var.Direk oracıkta bırakmalık koca adayı bence.

6 senede suc makinası oldugu anlasılmaması mümkün değil zaten.
Devletin arastırmasını bilemem.
Ben polis kisinin gidip arastırmasından rahatsız olurum.
Siz ilk basta devlet beni de arastırdı demediğiniz icin esiniz arastırdı sandım pardon.
Devlet arastırsın bunda sıkıntı yok,evlenilecek kisinin arastırması ayıp.
Heleki burda otel muhabbeti var.Direk oracıkta bırakmalık koca adayı bence.
Yok yok devlet araştırıyor. O kadar sene tanımadıysa koca olacak kişi söyleyecek bir şey yok 😇

Merhaba arkadaşım için soruyorum internette çok araştırdık ama net bir yanıt bulamadık. Hemşire arkadaşım bir polisle birlikte ve erkek arkadaşı istihbaratta çalışıyor ilişkileri ciddiye giden boyutta . Erkek arkadaşı biz evlenmeden önce sana evlilik tahkikatı yapılacak demiş örgüt otel kayıtları vb.sıkıntı var mı diye Arkadaşımın da geçmişin de tek bir sevgilisiyle iki üç kere otel de kalmış ve bu durumun ortaya çıkmasından olumsuz bir durum yaşanmasından korkuyor isteğe bağlı yazıyor nette ama erkek arkadaşı yaptırır gibi örgütsel bi sıkıntı yok ama otel kayıtları sorun yaratır mı erkek arkadaşı istese ulaşır mı
Öyle bir araştırma yapabilmesi için mahkeme kararı çıkartılması lazım.Çok belli ki kızı korkutmaya çalışmış. Geçmişinde birşeyler varsa dökülsün anlatsın diye.

Arkadaşlar kardeşimden dolayı biliyorum evet devlet araştırır o kadar detaya inmez fakat araştırmayı yapanlar genelde onların arkadaşı veya kankası oluyor evet otel detayına kadar inmek isterse araştıran tüm kayıtlar var devlet hepsini saklıyor bu kadar şeyi kardeşimden dolayı biliyorum.

Bu "ben her şeyi yapayım ama evleneceğim kişi bakire olsun" kafasındaki adamla neden birlikte olmaya zorluyor arkadaşınız? Okumuş etmiş kadın o eski sevgiliden otelde kaldığı için ayrıldığını duyduktan sonra nasıl devam edebiliyor?

Emniyette soruşturma inceleme yapılıyor.
Bunu evlenecek personel talep etmiyor.
Devletin rutin denetimi.
Polisin evleneceği kişiyi evde, mahallede konu komşuya sorarak da araştırıyorlar.
Otele kadar bilgi verilmez tabi evlilik için bir sakınca olmadığı bildirilir sadece.
Yorumlarda sanki polis sevgili kız arkadaşını araştıracakmış gibi yazılmış bu etik değil isterse yapar ama kız arkadaş bunu ispat ederse polis ciddi yaptırıma uğrar.

evet araştırılıyor. araştırılmada sistemsel olur diye düşünuyorum. kırmızı aman aman bişeyi kaydı yoksa evelenebilir cevabı gelir ayrrıntılı kağıt gelmiyor yani.

Kız korktuğu için buraya kendi üyelik almadı, sizin hesaptan yazdırdı. Bu kadar mı korkuyor?
Korktuğu bi ilişkiyi niye sürdürüyor anlamadım.

Geçmişini sorun edecek biriyle evlenmesin arkadaşınız.

Ben olsam içişleri bakanlığına şikayette bulunurum.

Basbayağı görevi kötüye kullanma var. Biz devlete verileri izi güvenlik için veriyoruz, bu veriler gizlidir ne olursa olsun açıp bakılması suçtur. Kaldı ki bunun bir kadının özel hayatını deşmek için yapmak ayrıca mide bulandırıcı.

Kamu spotu olarak yazıyorum, bu duruma düşen kızlar lütfen Şikayet EDİN

Bizim okulda bir öğretmenin eşi de istihbaratta çalışıyormuş kadın şey demişti: 'Bizim evlenmemiz için onlardan izin çıkmasını bekledi eşim' yani resmi bir şey mi bilmiyorum ama böyle bir söylenti var.

Ben olsam içişleri bakanlığına şikayette bulunurum.

Basbayağı görevi kötüye kullanma var. Biz devlete verileri izi güvenlik için veriyoruz, bu veriler gizlidir ne olursa olsun açıp bakılması suçtur. Kaldı ki bunun bir kadının özel hayatını deşmek için yapmak ayrıca mide bulandırıcı.

Kamu spotu olarak yazıyorum, bu duruma düşen kızlar lütfen Şikayet EDİN
Ederler mi koca ellerinden kaçıverir sonra.
Konu sahibi hala duyar mı öğrenir mi diye korku içinde. Kendi seçimleriniz yüzünden niye böyle tir tir titriyorsunuz. Beğenmeyen defolsun gitsin.

Asker eşleri için tahkikat oluyor, polisleri bilmiyorum açıkçası. Ama zaten polisse istese otel kaydına ulaşır diye düşünüyorum

Böyle uç araştırmalar çok özel yetki ister geri kalanlara rahatça ulaşılabilir.Benim anlamadığım neden otel kelimesi özellikle seçilmiş . acaba bir sekil öğrendi de itiraf mi bekliyor arkadaşınızdan?
Geçmiş kimseyi ilgilendirmez.bunun erkeği kadını olmamalı.ikili ilişkilerde dürüstlük güven çok önemli .bugün çıkmaz yarın çıkar.

Ederler mi koca ellerinden kaçıverir sonra.
Konu sahibi hala duyar mı öğrenir mi diye korku içinde. Kendi seçimleriniz yüzünden niye böyle tir tir titriyorsunuz. Beğenmeyen defolsun gitsin.
Evet, çok önemli bu analarının paşası, çıkardığı donu olduğu yere bırakan, kadın olmadan karnını doyuramayan, pislikten cırılan harika kocalar ile evlenmek, evlenebilmek.

Her polis herşeye ulaşamaz, kişinin aramalarına mesajlarına ulaşmaK icin izni gerekli. Herşey o kadar kolay değil.
İatihbaratta bu tip seylerde görevli personel sayısı elbette sınırlı ama arkadaşlarına vs batırır. Çünkü yapiyorlar biliyorum.

Koskoca memleketin tüm güvenlik sorunu bitti, özel hayatımızı araştıracaklar...!
Evet soruşturuluyor ama onu yapan personel bu bilgileri kimseyle (eşin olacak kişide dahil) paylaşmıyor, paylaşamıyorlar çünkü suç, işinden olur, onların araştırdığı belli başlı konular var, her ayrıntıya girmiyorlar,sadece siyasi ve adli bir kusurun varsa paylaşılıyor.
Ayrıca ondan önce yaşadıkların sorun olacaksa hiç evlenme zaten, sor bakalım o senden önce neler yapmış?
Eline el değmeden seni mi beklemiş.
Allah aşkına kendinizi bu kadar aşağıya çektirmeyin 😔

Back
X