Benim bir derdim var hemde öyle bir derdim var ki sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum ben çalıştım bu sene sınava girdim hatta tek hedefim vardı polis olmak o yüzden lys nin bi kitap bile açmadım hep polislik ve sadece polislikti benim için sınavdan önce denemeler çözüyordum ve zamanım yetiyordu ama sınava bi girdim çıktım zamanım yetmedi yinede bi umudum vardı ama bugün öğrendim ki kazanamamışım ailem falan herkes o kadar emindi ki benim kazanacağıma bunun aksini kimse düşünmüyordu bana belli etmeselerde seneye tekrar denersin üzülme deselerde biliyorum ki ailem de en az benim kadar çok üzüldü sabahtan beri ağlıyorum salak gibi oldum hele bir de kazananları görünce daha fena oldum biliyorum bana sıkma canını tekrar denersin (bu arada ben bu sene mezun oldum daha ilk defa girdim sınava) diyeceksiniz ama ben çok tuhafım normalde hep gülerim ama bugün hiç kendimde bile değilim ben bunu hak etmedim ki ve çalıştım dua ettim her gün her saat her an Allaha yalvardım ama olmadı hayırlısını istedim belki benim için hayırlısı bu Allahıma hiçbir zaman itiraz etmiyorum hala şükrediyorum ama ne bilim yinede insan keşke olsaydı diyor biliyorum benden çok çok daha büyük dertleri olan vardır ama ben yinede paylaşmak istedim açıkcası teselliye ihtiyacım var kimse içi,n kötü düşünmedim inş herkes kzanır dedim ama ben kazanamadım