polistik over oldugumu ögrendim

ben pco gecıo dıye bılıyorum doktor tedavı edılır bı hastalık dedı

hayret ya ilk defa bir doktorun öle dediğini duydum ama onun dediği gibi olsun inşallah...benim gittiğim doktor bana pko tedavi edilmez ömür boyu sende kalıcak artk gelme dedi resmen ne kadar ağlamışdım ama galiba düzeldi yaa

galıba duzeldı derken hastalıgınmı gectı

valla galiba geçti kendiliğinden doktorlar sende pko var diyolardı kimisi ilaç yazdı kimisi yaşım küçük die tedavi etmek istemedi öle kalmıştı ve sonra 1 yıl önce falan başka bi hastalıktan doktora giddim ultrason çekti ben pko varmı bende dedim hayır dedi pko yok yumurtalar güzel dedi hiç sorun yok dedi çok sevindim dahada doktora gitmedim zaten adtelerimde düzene girmeye başladı 30 günü aşıo bazen ama her ay adet oluyorum yinede ya bunada şükür

yasın kackı tedavı gormek uygun degıl adet oluyormussun tedavı uygulanmaması sacma geldı..banada dokt ıste 6 ay yada 1 sene kadar ıcebılırsın dedı. tedavısı oolan bı rahtsızlık dedı.ınsallah gecer ya benımkıde

mrhb.arkdslr bende pcos luyum ama benım dktrm bu sendromun insan vücudunda kalan bişey oldgnu syledi.geçici olarak verdiği zararları düzeltebildikeri ifade etti ben tam 8 yıldr uğrasyrm 2 yıldr evlym sırf bu hastalık yuznden evliliğimde etkilendi.çünkü ben cok stresli agresif davranmaya basladım.gecen hafta yeni bi tedaviye basladım glusophage kullanıyrm inş.. kurtulucam

"mav" arkadaşım bugün doktorumla görüştüm.seninle aynı ilacı verdi.uzun seneler kullanmalısın dedi.diane 35.hatta 1 senelik rapor çıkarttırdı.fakat ben öyle bir ağlamaya başladımki,nasıl kullanacağımı bile tam olarak dinlemedim.adetin ilk günü başla dedi.kutu bitince 7 gün ara ver dedi.peki sonra yine mi devam edeceğiz anlamadım.sürekli kullanmak zorundasın ddi ama yine diğer adet gününü mü bekleyeceğiz bilen bana anlatabirlir mi?bu arada arkadaşım seninle arada buradan msjlaşalım olur mu?

mrh.arkdsm tam 3 yıl boyunca diane 35 kullandım faydasını gremıyce dktrm ilacımı degstrdi ama bünyeyle alakalı bişeymiş normalde çok iyi gelen bi ilaçmış aksatmadan devamlı kullanırsan.aglama bence stres çünkü herseyi daha cok mahvediyor ben stres üzüntü yüzünden kurtulamadım.7 gün aradan sonra tekrar baslıcaksın evet uzun süre bıkmadan kullanmam gerekıo .çok gecmiş olsun

sanada çok geçmiş olsun arkadaşım.daha önce bu hastalığın adını bile duymamıştım.en kötüsüde bekar olmam.daha da kötü hissettiriyor kendimi.peki canım 7 gün ara verdikten sonra adet olmasam bile devam edecekmiyim veya diyelim ki o ara verdiğim 7 günde ben adet oldum ozaman ne yapacağım?

bunu dediği zaman yaşım 18 di

ERİNYSLE arkdsm o yedi gün aradan sonra baslıcaksın sürekli içiceksin sadece kutun bittikçe 7 gün ara verıosun her 7 günden sonra yıne baslıyorsun...%99 oluyorsun.olmazsanda dktruna muhakkak syle.biz ne dersek diyelim dktrlar kadar bilgimiz olması imkansız senı yanlış yönlendrmym .kötü hissetme hiç bende öğrendgmde daha bekardım ve ilk öğrenme anım doktor çocuğun hiç olmıcak pcos die bi hastalığın var demişti cocuk yasta birine bu sylenırmı.ama o söyleyip bütün psikolojimi mahvetmişti .ama ben yılmadım hala inanıyrm herseyın yoluna gireceğine.umudunu hiç yiytirme.

doktorun söyleyiş tarzınıda tebrık edıyorum çocugun hiç olmayacak ne kadar düşüncesiz bir söyleyiş ya bu.çocuk yasta olmasanda ıstersen 30 yasında ol gene bu sekılde soylenmez ayrıca ne demek cocugun olmuyacak demesı olması zormus okadar basıt onunda tedavısı var sonucta

çok sağol arkadaşım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.yardımlaşmak çok güzel.sende sorun olduğunda sorabilirsin.çünkü sürekli araştırıyorum.maalesef kurtuluş yolu yok bundan.peki canım diyelimki ben 7 gün ara veriyorsun ya,şte onun 4.gününde adet oldum ozaman neyapacağım?7 gün dolmasını mı bekleyeceğim,yoksa adet oldum diye içmeye başlayacak mıyım?

bende 4. gun adet oldum ara vermemım ılac prospektüsünü okumadınmı 7 gunden fazla ara vermeyın dıo adetın bıtmesede 8.gun mutlaka içeceksin..benım cok az kan gelıo damla damla onu anlayamadım bı türlü

canım doktor rapor çıkartıyor ilacı 1 sene kullanmam için.p.tesi rapor çıkacağı için ilacımı almadım.ben şunu sormak istedim.doktor bana ilk başlarken adetinin 1.günü kullanmaya başla.sonra kutu 21 gün sonra bitecek.7 gün ara vereceksin dedi.fakat ben ağlamaktan gerisini dinlemedim.yani ben 4.günü(bu 7 günlük aradayken)adet oldum yine mi ilk günü hemen içmeye tekrar balayacağım?busefer 7 günü beklemeyecek miyim.

canım ilaca ilk basladıgında adetın ılk gunu ıceceksın ılk o sekılde baslayacaksın.sonra kutu bıtene kadar ıceceksın.kutu bıtecek yedı gun ara vereceksın ılac ıcmeye o 7 gun ara ıcınde nezamn adet olursan ol.8. gun mutlaka ıcemeye tekrar baslıcaksın.adetın bıtmemıs olsada.gece ıcemnı tavsıye ederım iştah acıyomus.banada rapor verdı doktor.sen hangı hastaneye gıttın

çok teşekkür ederim arkadaşım.ben onkoloji hastanesine gittim.ama bayramdan sonra birde hacettepe hastanesine gitmeyi düşünüyorum.sen?

dediğin hastaneyi duymadım hiç.ama istersen sende bir üniversite hastanesine git.çünkü okuduğum kadarıyla seninde tanın yeni konmuş.nebileyim umut işte belki yanlış teşhistirbekar mısın sende arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…