ben pco gecıo dıye bılıyorum doktor tedavı edılır bı hastalık dedı
galıba duzeldı derken hastalıgınmı gectı
valla galiba geçti kendiliğinden doktorlar sende pko var diyolardı kimisi ilaç yazdı kimisi yaşım küçük die tedavi etmek istemedi öle kalmıştı ve sonra 1 yıl önce falan başka bi hastalıktan doktora giddim ultrason çekti ben pko varmı bende dedim hayır dedi pko yok yumurtalar güzel dedi hiç sorun yok dedi çok sevindim dahada doktora gitmedim zaten adtelerimde düzene girmeye başladı 30 günü aşıo bazen ama her ay adet oluyorum yinede ya bunada şükür
"mav" arkadaşım bugün doktorumla görüştüm.seninle aynı ilacı verdi.uzun seneler kullanmalısın dedi.diane 35.hatta 1 senelik rapor çıkarttırdı.fakat ben öyle bir ağlamaya başladımki,nasıl kullanacağımı bile tam olarak dinlemedim.adetin ilk günü başla dedi.kutu bitince 7 gün ara ver dedi.peki sonra yine mi devam edeceğiz anlamadım.sürekli kullanmak zorundasın ddi ama yine diğer adet gününü mü bekleyeceğiz bilen bana anlatabirlir mi?bu arada arkadaşım seninle arada buradan msjlaşalım olur mu?
yasın kackı tedavı gormek uygun degıl adet oluyormussun tedavı uygulanmaması sacma geldı..banada dokt ıste 6 ay yada 1 sene kadar ıcebılırsın dedı. tedavısı oolan bı rahtsızlık dedı.ınsallah gecer ya benımkıde
ERİNYSLE arkdsm o yedi gün aradan sonra baslıcaksın sürekli içiceksin sadece kutun bittikçe 7 gün ara verıosun her 7 günden sonra yıne baslıyorsun...%99 oluyorsun.olmazsanda dktruna muhakkak syle.biz ne dersek diyelim dktrlar kadar bilgimiz olması imkansız senı yanlış yönlendrmym .kötü hissetme hiç bende öğrendgmde daha bekardım ve ilk öğrenme anım doktor çocuğun hiç olmıcak pcos die bi hastalığın var demişti cocuk yasta birine bu sylenırmı.ama o söyleyip bütün psikolojimi mahvetmişti .ama ben yılmadım hala inanıyrm herseyın yoluna gireceğine.umudunu hiç yiytirme.
doktorun söyleyiş tarzınıda tebrık edıyorum çocugun hiç olmayacak ne kadar düşüncesiz bir söyleyiş ya bu.çocuk yasta olmasanda ıstersen 30 yasında ol gene bu sekılde soylenmez ayrıca ne demek cocugun olmuyacak demesı olması zormus okadar basıt onunda tedavısı var sonucta[/QUO
evet dgru sylüyorsun ama malesef işte bunu düşünemeyip doktorum diye ortalıkta gezen cok insan var malesef
çok sağol arkadaşım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.yardımlaşmak çok güzel.sende sorun olduğunda sorabilirsin.çünkü sürekli araştırıyorum.maalesef kurtuluş yolu yok bundan.peki canım diyelimki ben 7 gün ara veriyorsun ya,şte onun 4.gününde adet oldum ozaman neyapacağım?7 gün dolmasını mı bekleyeceğim,yoksa adet oldum diye içmeye başlayacak mıyım?ERİNYSLE arkdsm o yedi gün aradan sonra baslıcaksın sürekli içiceksin sadece kutun bittikçe 7 gün ara verıosun her 7 günden sonra yıne baslıyorsun...%99 oluyorsun.olmazsanda dktruna muhakkak syle.biz ne dersek diyelim dktrlar kadar bilgimiz olması imkansız senı yanlış yönlendrmym .kötü hissetme hiç bende öğrendgmde daha bekardım ve ilk öğrenme anım doktor çocuğun hiç olmıcak pcos die bi hastalığın var demişti cocuk yasta birine bu sylenırmı.ama o söyleyip bütün psikolojimi mahvetmişti .ama ben yılmadım hala inanıyrm herseyın yoluna gireceğine.umudunu hiç yiytirme.
çok sağol arkadaşım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.yardımlaşmak çok güzel.sende sorun olduğunda sorabilirsin.çünkü sürekli araştırıyorum.maalesef kurtuluş yolu yok bundan.peki canım diyelimki ben 7 gün ara veriyorsun ya,şte onun 4.gününde adet oldum ozaman neyapacağım?7 gün dolmasını mı bekleyeceğim,yoksa adet oldum diye içmeye başlayacak mıyım?
bende 4. gun adet oldum ara vermemım ılac prospektüsünü okumadınmı 7 gunden fazla ara vermeyın dıo adetın bıtmesede 8.gun mutlaka içeceksin..benım cok az kan gelıo damla damla onu anlayamadım bı türlü
canım doktor rapor çıkartıyor ilacı 1 sene kullanmam için.p.tesi rapor çıkacağı için ilacımı almadım.ben şunu sormak istedim.doktor bana ilk başlarken adetinin 1.günü kullanmaya başla.sonra kutu 21 gün sonra bitecek.7 gün ara vereceksin dedi.fakat ben ağlamaktan gerisini dinlemedim.yani ben 4.günü(bu 7 günlük aradayken)adet oldum yine mi ilk günü hemen içmeye tekrar balayacağım?busefer 7 günü beklemeyecek miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?