bende sizdenim ileri derecede pco dendi. 19 yaşından 25 yaşına kadar sürekli doğum kontrol hapı kullandım kilomda normaldi ilk tedavi eden doktorum o zaman ilerde çoçuk sahibi olmak istiyorsn bu ilaçları evlenene kadar kullamalısın dedi bende kullandım. Evlendikten sonra gittiğim doktorda kendi kendine gebe kalma ihtimalim yüzde beş dedi evliğimin birinci yılını doldurduğunda kendiliğinden hamile kaldım şuan 3,5 aylık hamileyim. Ilaç kullanırken hiç korkmayın yan etkisinden ziyade birçok faydası var bu ilaçların
ne ilacıymış o canım
bende sizdenim ileri derecede pco dendi. 19 yaşından 25 yaşına kadar sürekli doğum kontrol hapı kullandım kilomda normaldi ilk tedavi eden doktorum o zaman ilerde çoçuk sahibi olmak istiyorsn bu ilaçları evlenene kadar kullamalısın dedi bende kullandım. evlendikten sonra gittiğim doktorda kendi kendine gebe kalma ihtimalim yüzde beş dedi evliğimin birinci yılını doldurduğunda kendiliğinden hamile kaldım şuan 3,5 aylık hamileyim. ilaç kullanırken hiç korkmayın yan etkisinden ziyade birçok faydası var bu ilaçların
Selam arkadaşlar bende de pko var.İlk öğrendiğimde pek ciddiye almadım.Basit bir sorndır dedim ama öyle olmadığını bu sitee okuduklarımdan anladım(2 buçuk yıllık evliyim.5 aydır çocuk düşünüyoruz.Endişelenmek için belki erken ama pkos teşhisi kondu.6ay önce ultrasonda küçük kistler vardı şimdi biri 5 cm olmuş.Dr.progestan adlı ilacı verdi.10 gün kllandım ilacı bırakır bırakmaz adet oldum.Adetime 14 gün vardı.Normalde adet düzensizliğim yok.Dr.da aldım soluğu tabii ne oluyor bana diye.Normaldir dedi.şimdi yumurtlama günüm de karıştı Şimdi rejim yapıyorum 2 kilo verebildim.Tatlıyı kestim.Her gün hayıt ve soğan suyu içiyorum.Dün gece rüyamda yumurtalıklarımı ameliyat ettiğimi gördüm:)yani bu işle kafayı yedim.Arkadaşlar peki soğan suyu içerken hamile kalabilir miyiz?yoksa yumurtayı da mı yok eder soğan suyu?
slm arkadaşlar..27 yaşındayım. 2.5yıllık evliyim ve yaklaşık 2yıldır tedavi görüyorum(polikistik over)...tedavinin ilk başlarında klomen kullandım ama netice alamadık...tüp bebek yaptırdık mayıs 2010 da ama sonuç negatif...artık tedaviyi bırakmaya karar verdim sonra vazgeçtim tekrar tedavi olmaya karar verdim..şimdi 4aydır başka doktora gidiyorum...benim yumurta büyüme sorunum var ilaçlarla büyümüyor şimdi iğneye başlıcam gonal-f inşallah sonuç alırız hepimiz ve hayırlı sağlıklı evlatlara sahip oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?