polistik over tedavisi görenleeeeerrrr ...

benım vucudum klomene cevap verıyordu yumurtalarım ıstenen buyukluge gelıyordu. ılk ıkısınde tutmadı. ılk ıkısınde ovıtrelle catlatma ıgnesı oldum doktor ılıskı onerdı ama ozellıkle ılkınde dedıgı saatler dısında yapmadık. ıkıncısınde de daha fazla ılıskıye gırdık gene olmadı. ama ucuncude azmettım:)) adetın 5. gununden 31. gunune kadar ıkı gunde bır yanı gunasırı calıstık. ben 33 gunde bır adet oluyorum yanı son gune kadar nerdeyse calıstık ve o ay oldu. sukurler olsun. darısı basınıza bu gece ısteyen herkese allah ınsalah evlat nasıp eder dıye dua ettım.ayrıca ucuncu kullanmamda gunde 2 tane ıctım snırım ve sansım arttı ıkı yumurtam olmustu.. ustelık doktor bana pcos oldugu ıcın belkı 3 5 yıl olmaz ama enınde sonunda olur gec olur ama olur yanı demıstı ve o ay oldu

Maşallah Allah tüm pcoslulara nasip etsin...

geçmiş olsun.bi şey sorcam bende günde 2 klomen kullandım ama yumurtaları büyütmedi.bi dahaki ay 3e çıkaralım olmadı iğne yaparız dedi.ben bu ay gitmedim dr.bi daha ki ay gitcem kısmetse.şunu merak ediyorum.2 klomenle hiç büyümeyen yumurta 3 klomenle nasıl büyüdü.herhangi bir kür falanda uyguladınmı

yok kür falan kullanmadım.2 klomenle olgun yumurta gelişmemiş ama hareketlenme var demişti doktorum.3 klomenle 3 tane yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım.doktorun 2 kese görmesiyle şok oldum.yani gelişen 3 yumurtadan ikisi döllenmişti.böyle bir ihtimal de var yani.ama nasip değilmiş 9 haftalıkken birinin kalp atımı durdu zaten diğerine göre çok küçüktü.

Selamın Aleykum Kızlar. Bende tipik Pko yum
4 ay klomen 1 ayda serephone tedavısı gordum
5 ayda glıfor kullandım ve o klomene catlatma ıgnelerıne ragmen
tuylenme hormonum prlktnm yuksek olmasına ragmen suan kendılıgımden hamıle kalmısım rabbime şükürler olsun :49:

Stres yapmadım hıc dusunmedım bebegı cunkı annem amelıyat olacaktı ona kosturuyorduk aılece
ve kilo verdim kızlar glıforla o sayede hamıle kaldım cok sukur

Selamın Aleykum Kızlar. Bende tipik Pko yum
4 ay klomen 1 ayda serephone tedavısı gordum
5 ayda glıfor kullandım ve o klomene catlatma ıgnelerıne ragmen
tuylenme hormonum prlktnm yuksek olmasına ragmen suan kendılıgımden hamıle kalmısım rabbime şükürler olsun :49:

Stres yapmadım hıc dusunmedım bebegı cunkı annem amelıyat olacaktı ona kosturuyorduk aılece
ve kilo verdim kızlar glıforla o sayede hamıle kaldım cok sukur

Hayırlı olsun canım. Galiba en önemli şey kilo vermek pcosta, yoksa tüp bebek bile fayda etmiyor...

ayın 1'in de doktor ultrasyonda catlamak uzere oldugunu gebe kalma sansımın yuksek oldugunu soyledı cok umutlandm ve sansda bu ya adetım 3 gun gecıktı o kadar umutlandm kı ama ne yazık dun aksam adet gordum :( su an moral olarak 0 daym ;(

Merhaba;
Uzun zamandır siteden yaşadığım sıkıntılarla ilgi bilgi ediniyordum.İlk kez yazma isteği duydum.Çünkü psikolojik olarak çok yıprandım...
Adetlerimin tirodidden bozulduğunu düşündüm uzun süre .çok şükür değerlerim ve hormonal testlerim normal ama bir düzenleyici ilaç almadığım sürece adet tarihlerm uzayıp gidiyor.6 aydır korunmuyorum temmuz ayında ilk kez klomen aldım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.Yumurtam 20 mm oldu.Tutacağına kendimi okadar çok inandırdım ki üstelik belirtileri hamilelik belirtilerinde yakın.Ama gel görünki cumartesi hastalandım :(((( Gerçi tedavim ramazana denk geldi.Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.Am TEK BİLDİĞİM NE KADAR ÜZGÜN OLDUĞUM.Sürekli bir ağlama hali .Eşimle birbirimize çok düşkünüz adamıda çok yıprattım bu dönemde.Ben ne kadar takıntı haline getirdiysem o da bir okadar rahat.Herşeyin kader ve kısmete bağlı olduğunu biliyorum ama ....İkinci yada 3. kez klomenle hamile kalan poliskistk var mı aramızda?.Kızlar bu stresli dönemi kendi içmde nasıl aşabilirim.Birbirimize destek olalım...

Merhaba;
Uzun zamandır siteden yaşadığım sıkıntılarla ilgi bilgi ediniyordum.İlk kez yazma isteği duydum.Çünkü psikolojik olarak çok yıprandım...
Adetlerimin tirodidden bozulduğunu düşündüm uzun süre .çok şükür değerlerim ve hormonal testlerim normal ama bir düzenleyici ilaç almadığım sürece adet tarihlerm uzayıp gidiyor.6 aydır korunmuyorum temmuz ayında ilk kez klomen aldım ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.Yumurtam 20 mm oldu.Tutacağına kendimi okadar çok inandırdım ki üstelik belirtileri hamilelik belirtilerinde yakın.Ama gel görünki cumartesi hastalandım :(((( Gerçi tedavim ramazana denk geldi.Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.Am TEK BİLDİĞİM NE KADAR ÜZGÜN OLDUĞUM.Sürekli bir ağlama hali .Eşimle birbirimize çok düşkünüz adamıda çok yıprattım bu dönemde.Ben ne kadar takıntı haline getirdiysem o da bir okadar rahat.Herşeyin kader ve kısmete bağlı olduğunu biliyorum ama ....İkinci yada 3. kez klomenle hamile kalan poliskistk var mı aramızda?.Kızlar bu stresli dönemi kendi içmde nasıl aşabilirim.Birbirimize destek olalım...

merhaba
benim size nacizane tavsiyem kendinizi yıpratmanızdan ziyade çözüm yolları aramanız. Herşey olacağına varır. Hem allah herşeyin hayırlısını versin. Ben soğan suyu içiyorum çok faydalı , bence denemelisiniz.

Merhaba;
İlginiz için çok teşekkür ederim .Soğan suyunu polikistik sebebi ile mi içiyorsunuz? Bu çarşamba tekrar klomene başlanacak,ikisi bir arada kullanılabilir mi bilginiz var mı?
sevgiler

merhaba arkadaşlar bende 7 yıllık evliyim ve pkoluyum bende birçok tedavi süreci yaşadım klomen +ovitrelle kullandım olmadı 4 kez aşılama yaptırdım olmadı en sonunda tüp bebek denedim yine olmadı haziran ayında 2. kez tüp denemeye karar verdim ancak mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim bence pkoluların en büyük engeli stresli olmaları hormonal olarak etkilenmeye çok açıklar zaten ben artık olmuyor zaten dediğim ay hamile kaldım öncesinde hayıt suyu içmeye başlamıştım çok faydasını gördüm hamile kaldığım ay da hayıt suyu + hurma poleni yemiştim Allah'ın izni ile hamile kaldım. hamileliğim kalp atışları alınamadığı için sonlandırıldı ancak şu an daha umutluyum gördüm ki kafaya takmayınca oluyor. Şu an inofolic diye bir takviye kullanıyorum bu da pkolular için özel bir folik asit ve bitkisel desteklere devam ediyorum. İnşaallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

merhaba arkadaşlar
bende pcoluyum doktorum bana doğum kontrol hapı önermişti
en son gittiğim doktorda rahim filmi istedi ve küçük bir operasyonla kistini alalım demişti
eşim bu tedaviyi kabul etmediği için tekrar doktora gitmedim ben şimdi ne yapmalıyım,
bu klomen yada çatlama iğnesi dediğiniz şeyler nedir benim bunlara ihityacım var mı sizce bu konularda çok bilgisizim yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar
bende pcoluyum doktorum bana doğum kontrol hapı önermişti
en son gittiğim doktorda rahim filmi istedi ve küçük bir operasyonla kistini alalım demişti
eşim bu tedaviyi kabul etmediği için tekrar doktora gitmedim ben şimdi ne yapmalıyım,
bu klomen yada çatlama iğnesi dediğiniz şeyler nedir benim bunlara ihityacım var mı sizce bu konularda çok bilgisizim yardımcı olursanız çok sevinirim.
.
Bende üç yıllık evliyim pko ile mücadele ediyorum ilk olarak 6ay klomen ve ovitrella kullandım yumurtlama oldu fakat gebelik oluşmadı daha sonra rahim filmi çekildi tüpler açık cikti aşılama dendi üç kez aşılama yapıldı tutmadı şu an biraktik tedavi yi ilaclar çok fazla kilo aldırdı normalde çok zayıf biriyim

merhabalr bayanlar bende pkoluyum. evliliğimde 4 yılım dolmak üzere. ilk iki yıl korundum. 2 yıldır istiyorum ama olmadı. 4 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tdavi gördüm. bi kez aşılama yapıldı. ama hiçbiri işe yaramadı. 5 haftalık bi gebelik geçirdim. ama en başından kanamalıydı ve düştü. sanırım bütün bunların nedeni pko. şimdi tüp bebek düşünüyorum ama pko onu da engelleyebilir. temelde sanırım kilo verip stresli durumlardan uzak durmalıyım. bi de bu ay soğan suyuna başladım eğer bi faydası olursa sizi bilgilendiririm. aslında 2 aydır fayda gördüğüm bir yer var kaplıca. 2 ay önce gitmiştim. 2 aydır 31 günde adet oluyorum bu ayda aynı olursa hemen tekrar gidicem kaplıcaya.

merhabalr bayanlar bende pkoluyum. evliliğimde 4 yılım dolmak üzere. ilk iki yıl korundum. 2 yıldır istiyorum ama olmadı. 4 kez klomen ve çatlatma iğnesiyle tdavi gördüm. bi kez aşılama yapıldı. ama hiçbiri işe yaramadı. 5 haftalık bi gebelik geçirdim. ama en başından kanamalıydı ve düştü. sanırım bütün bunların nedeni pko. şimdi tüp bebek düşünüyorum ama pko onu da engelleyebilir. temelde sanırım kilo verip stresli durumlardan uzak durmalıyım. bi de bu ay soğan suyuna başladım eğer bi faydası olursa sizi bilgilendiririm. aslında 2 aydır fayda gördüğüm bir yer var kaplıca. 2 ay önce gitmiştim. 2 aydır 31 günde adet oluyorum bu ayda aynı olursa hemen tekrar gidicem kaplıcaya.

adet düzensizliği bende de var?hangi kaplıca bu

Bende pko luyum 8 yıllık evliyim 2 asilama/ 2 tup =koskoca negatif gören biriyim lanet hastalık bebeğime kavusturmadi umudum bitti tükendi artik :-( rabbim kimseyi evlatsiZ bırakmasın

Bende pko luyum 8 yıllık evliyim 2 asilama/ 2 tup =koskoca negatif gören biriyim lanet hastalık bebeğime kavusturmadi umudum bitti tükendi artik :-( rabbim kimseyi evlatsiZ bırakmasın

umudun bıtmesın lütfen dua edecegım senın içinde inşallah tez zamanda mutlu haberı duyursun sana rabbim. zor bır durumdur anlıyorum ama umudunu yıtırme bol bol dua et allah yardımcımız olsun inşallh

umudun bıtmesın lütfen dua edecegım senın içinde inşallah tez zamanda mutlu haberı duyursun sana rabbim. zor bır durumdur anlıyorum ama umudunu yıtırme bol bol dua et allah yardımcımız olsun inşallh

inşallah canım rabbm duysun sesimizi.tükendi artık umutlarım herşeyim ömrümden seneleri alıp gitti yaşadıklarım

Canım bende üç kez aşılama denedim ama olmadı nasib değilmiş kilo aldığımla kaldım şu anda biraktim tedavi yi uzun bi süre de gitmeyi düşünmüyorum

Back
X