Ben hiç politik davranamıyorum, açıkcası eşime karşı politik olmak bana pek samimi gelmiyor.
Ama politik davranan kazanıyor onu biliyorum.
Mesela benim görümcemler acayip politikler. Ben de nacizhane onlardan öğrendim.
Öncelikle hiçbir zaman eşinize ailesini kötülemiceksiniz, eşinizin yanında canım cicim diyip onlara söyliceğinizi söyliceksiniz,
size laf sokulduğunda siz de şaka yoluyla lafınızı söyleyeceksiniz.
Eşinle aranda olan problemlerde yargılayıcı suçlayıcı cümleler kullanmayıp, o durumun sizi nasıl olumsuz etkilediğini anlatıcaksınız.
Eşini ağa paşa gibi pohpohlayıp istediğini yaptıracaksın, asla sert, kaba, inatçı olmayacaksın.
Haklı da olsan haksız da susup kendini mağdur göstereceksin, hem çevredekiler seni haklı bulucak hem eşin bu halini görünce pişman olucak,
sonuçta hep eşin haksız duruma düşücek.
Bunlar benim çevremdeki kadınların yaptığı politik davranışlar, ama dediğim gibi ben yapamıyorum, dobrayım napıyım.
yani politik davranmak bana göre samimiyetsizlik değil tabi sık sık ta yapılmamalı sadece durumu kurtarmak için şimdi sen eşine ailesını kötülesen eşinin yanında onlara laf söylesen senin huzurun bozulacak ...evdeki mutluluk için zaman zaman yapılabilir diye dşünüyorum
Ben hiç politik davranamıyorum, açıkcası eşime karşı politik olmak bana pek samimi gelmiyor.
Öncelikle hiçbir zaman eşinize ailesini kötülemiceksiniz, eşinizin yanında canım cicim diyip onlara söyliceğinizi söyliceksiniz,
Eşinle aranda olan problemlerde yargılayıcı suçlayıcı cümleler kullanmayıp, o durumun sizi nasıl olumsuz etkilediğini anlatıcaksınız.
Eşini ağa paşa gibi pohpohlayıp istediğini yaptıracaksın, asla sert, kaba, inatçı olmayacaksın.
Haklı da olsan haksız da susup kendini mağdur göstereceksin, hem çevredekiler seni haklı bulucak hem eşin bu halini görünce pişman olucak,
Bunlar benim çevremdeki kadınların yaptığı politik davranışlar, ama dediğim gibi ben yapamıyorum, dobrayım napıyım.
Kocalarınıza nasıl politik davranıyorsunuz arkadaslar ?
Politik olmak... Saçma bir betim aslında. Neye göre, kime göre politik olmak?!
Bence "empati" yapmak daha yapıcı bir tavır ilişkilerde.
hatta olabilidiğince sulu göz olacaksın.Herşeye ağlayacaksın ki eşin korkacak karım ağlayacak diye şimdi. Nazın tuzun bin para olacak. Arkadaşlardan biri hastaymış da kocasına seslencek hali olmadığı için mutfakta buna yemek hazırlayan kocasına SMS atarmış.. buna benzer şeyler
Kocalarınıza nasıl politik davranıyorsunuz arkadaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?