Politik davranma nasıl olur yardım...

politik davranmak, "iki yüzlü" davranmaktır canım ...

neden böle kötü bi tabirle adlandırıyorsun ki arkadaşım politik olmak sadece iki yüzlü davranmak değil sanırım yani benim davranışlarımın bazıları bi arkadaşın yazdıklarını alıntı yaptığımda da söledim.. Yaptıklarım ikiyüzlü olmak değil ki tam tersine ben arada kötü olan kim varsa düzeltmeye çalışırım bizi ilgilendirmeyen bi konu veya başka bişey olduğunda asla yanaşmam..
Yani empati derseniz onu da yaparım bağışlayıcıyımdır.. Küs kalamam ve anlayışlı olduğumu düşünüyorum.. Birde yaptıklarımın politik olarak kötü veya olumsuz bir etkisine rastlamadım.. Sen böle söleyince kötü bişey mi yapıyor muşum diye kendime sorup çok düşünür oldum :S

Politik olmak böyleyse bunların nesi ikiyüzlülük ki.. Tamamiyle eşini dengede tutmak aileni ayakta tutmak ve istediğin bişey olursa kolayca yaptırabilmek.. Bunun nesi kötü veya ikiyüzlü olmak.. :S :S

ya sen niye üstüne alınıyorsun ki bu benim düşüncem.. senin anlayışın başkadır benimkisi başka..ben sana iki yüzlüsün demedim, benim açımdan politik davranmak budur.. hem elbette bazen politik olmak gerek bunda yanlış bir şey görmüyorum..

üstüme alınmadım sadece politik davranmanın nasıl olduğunu açıklamış arkadaşımız ben de ona dayanarak bunun neresi ikiyüzlülük onu sölemek istedim.. Hem üstüme alınsam cevabım çok daha farklı olurdu arkadaşım.. Kendimi yanlış aktarmak istemem..

Ben de politik davranıyorum çoğu zaman. Eskiden dobraydım çata çat söylerdim, şimdi ise yine söyleyeceğimi söylüyorum ama yeri ve zamanı geldiğinde veya şakayla karışık. Gayette memnunum eşimle ilişkime olumlu yansıdı. Ama bu bir süreç ertesi gün kalkıp artık politik olacağım diyemezsin. Yavaş yavaş nerde nasıl davranman gerektiğini kavrarsın. Ama kimsenin de ardından kuyu kazmış değilim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…