Sosyal aglar aglatti anamizi. Orda herkes mutlu bi imaj cizmeye calisiyor, sanki herkes mutlu bi sen degilsin gibi oluyor derdini yanamiyosun sen de icine atiyosun.Eskiden arkadaşlar dertleşirdi , insanlar mutsuz , sorunlu , yanlış kararlar almış , yada başarısız olma hakkına sahipti . Bunlar o kişiyi acayip , sorunlu yapmazdı . Şimdi herkes mutlu öyleki o ben da mutluyum o ben daha , dahaa dahaa .. Kimsede sorun vs. Yok . Herkes memnun mutlu iyi . Hayır pskytrlerin önündeki kuyruk uzaydan .. Kimse sorunlu gözükmek istemiyor . Kimse paylaşmıyor paylaşan suçlanıyor . Burada bile rumuzla ? Hergün daha fazla yapmacıklaşan daha yanlızlaşan insanlar .. En yakın arkadaşımı dahi bu yüzden görmek istemiyorum ! Neden herkes artık bunu yapıyor /: herkes başarmış mutluyu oynuyor ! Artık hasta olucam bu toplum pskljısinden .
Kendi açımdan söyleyim, çok geniş bir çevrem var ancak kimseye derdimi anlatmam. Neden mi? Bir kaç sene önce depresyona girdim. Hayatım da bomb.ktu. En yakın arkadaşıma dert yandım. Bir önceki sene de onun için kötü bir yıldı ve hergün gerek telde olmadı yüzyüze mutlaka oturur, onun derdini dinlerdim. Bir anlattım, iki anlattım, üçüncüsünde "artık bana sıkıntılarını anlatma. Ben mutluyum, sen mutsuz, psikolojimi bozuyorsun" dedi. Ben de burda paylaşıyorum derdimi. Kaç yıllık dostum dediklerimden daha iyi dert ortağı, yoldaş oldular bana. Hepinizi seviyorum kızlar.[/QUOT bende şimdi öyle yapıyorum . İyi günümde yiyip içenler , evimi yol geçen hanı yapanlar , sıkıntımda biz mutluyuz diyerek yürek soğutup uzaklaştılar .
bnm bi arkadasim vardi, o kadar cok mizik vizik gezerdi ki, artik yilmistim.. degil sorun paylasmak, nasilsin demeye cekiniyodum, o kadar cok sikayetciydi ki hersey ama herseyden! calisiyodum ve surekli msj yazamiyodum, paso msj atiyodu (hep mutsuz ve isyankar), yemin ederim bi kez gelen msj soyleydi 'cok cisim geldi, tuvalete gidemedim' !! :)) hala sinirden gulerim.. gel de bunla kaynas, bsyler paylas.. onun bu triplerine karsin da ben cok mutlu bi insan gibi kaliyodum yaninda.. bana surekli sorunum varmis yada olmaliymis gbi davraniyodu.. ben de sorun etmedigimi, sorun olmadgni vurguluyodum artik.. onun istedigi benim de melankolik ve depresif takilmamdi.. bense o depresyon stayle gezmesin diye hep iyi seyler soylerdim ona kendi skntilariyla ilgili..baktim olmuyo, samimiyeti normal arkadasliga cevirdim..
bi de boyle bi ornek var iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?