Polyanna Modası

bazen düşünüyorum da insanlar sosyal ağalrda aslında mutlu görüntüsü vermek için çabalamıyorlar. mutlu oldukları zamanlar sosyal ağlar sanki başka bi alem oluyor onlar için.

Valla ben oyun oynamak için uyduruk bir tane aldım. Onu da kimse bilmiyor. Soranlara yok diyorum. Bana ne kim nerede ne yapıyorsa yapsın. Anlatmak isteyen telimi biliyor, evimi biliyor.

bazi tipler var ki, derdimi anlatayim derken birden kendini onun gorumcesinin kayninin kuzenini dinlerken buluyosun : )) noluyo be dedigim cok olmustur icimden

bazi tipler var ki, derdimi anlatayim derken birden kendini onun gorumcesinin kayninin kuzenini dinlerken buluyosun : )) noluyo be dedigim cok olmustur icimden

Benim bu arkadaş da onlardandı. Sonra psikiyatra gidip iki hapla mutlu oldu. Öncesinde hergün en az 2-3 saat derdini dinlerdim. O benimkini üçüncü bir gün dinlemedi. Hayatımdan çıkardım gitti. Hapı bitince kimi bulursa ona yakınır artık.

İ
İyide benim maddi manevi bir sıkıntım yokki . Onlar mutsuzken evime aldım yediler içtiler , ne yargıladım ne küçümsedim yanlarında oldum . Öğünmedim ben elimdekilerle yetiniyorum demedim , dinledim anlamaya uğraştım ,i ş bulmaya çalıştım , hatta gece 1 de evime gelen oldu kapımı açtım , ailesiyle kavga eden oldu sorun sendemi demedim , yapıcı olmaya uğraştım , iyiki bi işsiz kaldım keyfim yok , mutluyuz aşağı mutluyuz yukarı.

arkadasim bu dedikleriniz dogru olabilir, yalniz ben baska bi tip ornegi verdim, size muhalefet bi cikis degildi..
dedikleriniz icin de sunu diyebilirim, siz oyle davrandiniz guzel ama karsinizdakiler vakti gelince sizin gibi davranmiyosa yapacaginiz bsy yok.. samimiyeti kesersiniz olur biter.. ha insan uzulmez mi, tabiki uzulur ama bu kadar takilip kendinizi hirpalamayin.. zaten is insanlara yaptiklarimizin karsiliginda gorduklerimize kalsa, ohoooo : )

O kadar mutsuzum ki, benim mutsuzluğum herkese yeter.
Yine de şükürler olsun, ne diyeyim.

Mutsuzlukta level atladim diyebilirim ama ne kadar istesemde polyanna olamayanlardanim..buna sukur diyorum..ama etrafimda gercekten her istedigine kavusmus insanlari gorunce bi ben sanki mutsuz hayatina devam eden biriymisim gibi hissediyorum...cidden etrafimda herkes mutlu....bi tek benim derdim varr....yada onlarda polyannacilikta level atlamis

emin olun herkesin derdi vardir herkes ayni seyden mutlu olamayacagina gore herkesin de farkli nedenlerden dolayi mutsuzluklari var ben de mutsuzum karamsarim kirginliklarimi dile getirmedikce bu beni daha cok karamsarliga itiyor nerden baslayacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…