Artık ayda bir kere tartılıcam. Tartı günlerinde şu nefsimle verdiğim savaş beni perişan ediyo.
Genelde de kazanan nefsim oluyor.
Hep o gün bozuyorum sonra da vicdan...yenilmişlik...kızgınlık...hiiiiç bunlara gerek yok, ben diyetimi güzel yaptıktan sonra tartılsam noluuuur, tartılmasam nolur.
merhaba, diyet listenize baya çok şey var ne güzel, ben kendi kafama göre az yemeye çalışıyorum umarım işe yarar :)
kolay gelsin size ,21 gün dayanırsak bünye alışıyor diyorlar umarım gider kilolar
merhaba, diyet listenize baya çok şey var ne güzel, ben kendi kafama göre az yemeye çalışıyorum umarım işe yarar :)
kolay gelsin size ,21 gün dayanırsak bünye alışıyor diyorlar umarım gider kilolar
Mutlaka gider:))
Aslında diyet listemde olanların tamamını yemiyorum. Diyetisyenim eksik yediğimde kızıyodu.
Mesela günde 4-5 porsiyon meyve var listede onlar mutlaka yenecek, meyveler vucudun süpürgesi derdi...ögünlerimde ekmek 2 şer dilim ama ben kahvaltı harici 1 dilim yiyorum kas kaybetmemek için yemeli diyordu. Süt veya yoğurt 2 su bardagı onu yiyorum.
Bütün dediklerini tam yediğim zaman 10 ayda 36 kilo verdim ve hayatımın en sağlıklı dönemiydi. Aslında aç kalmadan sağlıklı beslenmek önemli. İnşaAllah hepimiz istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde geliriz.
Merhabalaaar,
Uzun bir ardan sonra geri döndüm. Anneciğimin ameliyatı oldu ...iyileşti Elhamdülillah... Anacığımı evine gönderdim sıra bana geldi. Ben bu arada paso yedim.
Ve
Bugündiyetisyen işlerimi hallettim. Kan tahlilleri ve sair işlemlerimi hallettim ve diyet listemi aldım.
Bu arada b12 iğneleri, demir ve d vitamini takviyeleri aldım onları kullanacagım.
Listem
Sabah
2 kibrit kutusu peynir
Domates, salatalık, yeşillik
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 adet meyve
1 fincan türk kahvesi veya yeşil çay
2 adet ceviz veya 5 zeytin
Öğle
1 kase çorba
6 yemek kaşığı sebze yemeği(susuz)
Salata(yağsız)
4 yemek kaşığı yoğurt veya 1,5 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 adet meyve
1 adet uzun galeta veya yarım çay bardağı leblebi
Akşam
1 kase çorba
6 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz )
3 adet ızgara köfte veya tavuk veya 9_12 adet kusbaşı et(bunlar yoksa 3 ölçü peynir)
Salata
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 adet meyve
4 yemek kaşığı yoğurt veya 1,5 bardak ayran veya 1 bardak süt