ahaha evet bi garip duruyor, hele ki yemek filan yiyeyim o göbek nasıl çıkıyorben çözümü dar yada tayt pantolonun üzerine bol kazaklar ve gömleklerde buldum hani üst zaten bol sadece bacaklara bakarak da güzelsin işte diyorlar
bence bacakları kalınlaştırmayalım belimiz incelsin yeterli sonra bi de alt beden sorunu yaşamayalım kas yapalım biraz sabitlensin bacaklar ve popoo açıdan squats çok uygun geliyor bana, yanında bel için bölgesel birşeyler yapmak lazım.
Yokluktanmıdır nedir bende kalın bacaklılara özeniyorum kalınlaşsın istiyorumAma dediğin gibi beli incelttiğimiz de çok güzel bir uyum olur şu anki ölçülerimiz.
Bende squats a başladım yarın 100 den devam edeceğim.Beli inceltmek içinde mekik yan mekik vs vs burda paylaşılan bir iki video ile birlikte yapıyorum.
Aslında geçen sene bu zamanlar 60 kilo ve 75 cm lik bi belle spora başlamıştım.O zaman yaptığım 2 video vardı bel için bulamıyorum onları şimdi,pcm tamamen bozuldu ve yeni pc aldım onlarda eski pcm de kaldı.O videoları günde yarım saat yürüme ve diyetle 53 kiloya ve 66 cm ye düştüm.Odur budur aynı seyirdeyim.Ekmeği kestim yani bir hafta ancak 1 ekmek tüketirim o da küçük kepekli.Sadece sabahları öğle akşam ekmek yemem.Cips kola kaç aydır yemedim hatırlamıyorum ( Arada canım çekmiyor değil hani)
Benim yaptıklarım bunlar sen neler yapıyorsun:26:
inanamıyorumseninle konuşmak aynaya bakmak gibi
ben de geçen yıl 62 kiloydum ve günde yarım saat tempolu yürüme ve sıkı bi diyetle 55 e düştüm. cips sevmiyorum zaten ama abur cubur arada yemiyor değilim. eskisi gibi diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum tabi.
bu yıl saldım kendimi ara ara yaptım sporumu, şimdi yeniden başladım işte düzenli olarak squats ve takip ettiğim bi video var onları yapıyorum.
mayısa kadar belimi biraz olsun inceltmem gerek hedefim o şimdilik
Herkes basen eritmek istediğinden ben benimle aynı dertte olan birini bulacağımı sanıyordum.
Ama varmışEh bizde naparız bundan sonra birbirimizi takip eder moral veririz.
Yaza fit dümdüz incecik belle gireriz.
aynen iyi oldu karşılaşmamız
bundan sonra takipteyim senimoral vermeye ve teşvik etmeye başlıyoruz :13:
bir şey soracağım senin bel kıvrımın nasıl, benim pek yok sanki dikdörtgen prizmasına benzetiyorum kendimi.
Merhaba hanımlar bir süredir sizi takip ediyorum.
Çok güzel birbirinizi motive ediyorsunuz.Bir ara bende düzenli spor yapıyordum fakat sınavlardı şuydu buydu derken saldım ve daha da toparlayamadım.
Belki benim derdime görede bir egzersiz türü vardır
Ölçülerim 84-66-88
1,65 boyundayım 53 kiloyum
Belimden ve özellikle yan yağlarımdan şikayetçiyim.Bacaklarımın inceliğinden ve popomun küçüklüğünden muzdaribim
İstediğim belim incelsin şu 6 cm yi atayım.popom ve bacaklarım biraz kaslansın.Yuvarlak hatlarım olsun.Çok şey mi istiyorum nedir
Kuzum se hiç başlamadınkedi şimdi bu squats hareketini mi yapayım ben yoksa diğerini bitirip sonra mı buna başlayayım?
Kuzum hoşgeldin. belini inceltmek çok kolay önemli olan sıkılaşma 1-2 hafta bırakınca o göbeğin çıkmaması belin kalınlaşmaması. Seni bölgesel programın alalımnedersin ?
Kuzum se hiç başlamadınondan bence bu squats!dan başla AMA ISINARAK BAŞLAYINN EVDE KOŞUN ÇOK TOPUKLARI VURMADAN ZIPLAYIN 3-5 DAKİKA VUCUDUNUUZU ISITIN ANNNEEMM BİR VİDEO VERDİM DURUYORMU SİZDE YOKSA ISINMA VİDEOSUDA VEREİM
Kuzum hoşgeldin. belini inceltmek çok kolay önemli olan sıkılaşma 1-2 hafta bırakınca o göbeğin çıkmaması belin kalınlaşmaması. Seni bölgesel programın alalımnedersin ?
Kuzum se hiç başlamadınondan bence bu squats!dan başla AMA ISINARAK BAŞLAYINN EVDE KOŞUN ÇOK TOPUKLARI VURMADAN ZIPLAYIN 3-5 DAKİKA VUCUDUNUUZU ISITIN ANNNEEMM BİR VİDEO VERDİM DURUYORMU SİZDE YOKSA ISINMA VİDEOSUDA VEREİM
haha 50 tane de birşeydeme ama öyle dün yaptım elli tane
ısınma videosu bende var canım sık kullanılanlara almıştım ama sen paylaş istersen bi daha,
yani diğerini boşver bunu yap diyorsun bunun etkisi ne tam olarak diğerinden farkı ne hani
Kesinlikle seni ozman bölgesel programına yazıyorum ve + olarak şu video yu yap bel inceltmekte 1e 1Hoşbulduk.Tamam olur.Dediğin gibi kalınlaşma olmadan kalıcı bi çözüm en güzeli
haha 50 tane de birşey
tatlı bu squatsın diğer bi evresi diyebiliriz bu daha hızlı kas yapabılaşmasına yardımcı olucak veeeee çok kısa sürede arka bacaklarınız daki selilütlerin gittiğini orda buz gibi düm düz uzun kaslarınız oldugunu görüceksinizz.
haha 50 tane de birşey
tatlı bu squatsın diğer bi evresi diyebiliriz bu daha hızlı kas yapabılaşmasına yardımcı olucak veeeee çok kısa sürede arka bacaklarınız daki selilütlerin gittiğini orda buz gibi düm düz uzun kaslarınız oldugunu görüceksinizz.
Kesinlikle seni ozman bölgesel programına yazıyorum ve + olarak şu video yu yap bel inceltmekte 1e 1
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
popom yine resimlerdeki gibi olacak mı? bacaklarım incelecek mi peki? diğerindeki kız çok güzeldi ya ona pek ısınmıştım
bugün buna başlayayım o zaman
Ay bacaklar inceliyor mu squartda.İncelmesinZaten kürdan gibi hep yok olmasın :26: Popocukta kaslansın ayağa kalksın
Acaba ilk sguartla bu ikinci yeni sürüm squarttı beraber yapsak çok mu yüklenmiş oluruz:26:
Evet tatlım çokyüklenmiş olursun fazla çok fazlaAy bacaklar inceliyor mu squartda.İncelmesinZaten kürdan gibi hep yok olmasın :26: Popocukta kaslansın ayağa kalksın
Acaba ilk sguartla bu ikinci yeni sürüm squarttı beraber yapsak çok mu yüklenmiş oluruz:26:
Tatlım kurdan gibi bacaklar genetiktir yada yemicen icmicenincelmiyor bacaklar pek ya ben çok kaslı olmasını da istemiyorum amaondan sordum hani inceltiyor mu yoksa kas mı yapıyor etkisi ne diğerinden farkı ne diye.
öyle çok ölümcül olur canım bence
Evet tatlım çokyüklenmiş olursun fazla çok fazlaTatlı incelir ama kas yaparsın yani 2-3 cm incelir 1-2 cm kaslanır.
Tatlım kurdan gibi bacaklar genetiktir yada yemicen icmicenama Fit uzun kaslı müthiş görünümlü bacaklar sporla mumkun ve biz zaten extearm yapmıyoruz sporlarımızı , oyüznden öyle gördüğünüz kaslı hatunlarda olmanız için 2 -3 4 sene deli gibi extear egzersiz yapmalısınız
Kuzum seni ozaman zayıflarken sıkılaşma programına alalım. yazıyorum hemenyaaa kediii benim ismim yok ama bastaki listede....beni de yaz. Insallah hedefim henuz 55.
sana yazmisdim canim boyum 158 kilom 62.3
beni hangi proqrama aliyosun canim yazarsan ben de Insallah yarindan basliycam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?