Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Good morning :126:

Günaydııınnn :126:

:126: :126:

Yenni kalktım sade kahvemi içtim Friends 'i izliyorum :9:

Birazdan çay ve reçel ekmek yiyeceğii:32:

Good morning :126:

Günaydııınnn :126:

:126: :126:

Yenni kalktım sade kahvemi içtim Friends 'i izliyorum :9:

Birazdan çay ve reçel ekmek yiyeceğii:32:

Günaydın kedi geçmiş olsun:16: ısınma+220 squat+leslie 2 mile tamamdır. Ya ben squat programını bitireceğim ya da o beni. Su içinde kaldım.:1:

56,5'da dondum kaldım. Boyum da yok.

Sana da merhaba canımcım.

Çok fazla bir kilon yok ki kuzum. yeme alışkanlıklarını gözden geçirerek bile verirsin. Şekere düşkünlüğün varsa meyveli mısır gevrekleri var onlardan falan yesen canın istediğinde, akşamdan sonra da bir şey yemesen çok zayıflarsın.

Çok fazla bir kilon yok ki kuzum. yeme alışkanlıklarını gözden geçirerek bile verirsin. Şekere düşkünlüğün varsa meyveli mısır gevrekleri var onlardan falan yesen canın istediğinde, akşamdan sonra da bir şey yemesen çok zayıflarsın.

Üstümde bir şey yok zaten. Sezaryen göbeğim var. Bacaklarım da kalın kalın; soba borusu gibi. Muhakkak vermem lazım. Ben tatlı sevmem ama tuzlu severim. En çok da su topluyorum sanırım.

Ben tatlı sevmem ama tuzlu severim. En çok da su topluyorum sanırım.

Aynen ben de zerre hoşlanmam tatlı şeylerden (özel durum harici) çikolatayı bile bitter, bitteri bile ağır oranlarda (%70-85 kakao)ama tuzluyu cok severim, tuz su tutar derler ya, bizimkisi de o hesap tatlım :31:

Kızlar kahvaltımı yaptık 3 dilim çilek reçelli ekmek 2 dilim peynirli, domates salatalık yedim i 1 bardak tek şekerli çay :122: :122:

Birazdan kalkıp ev işlerimi yapacağım, bugün baya iyi hissediyorum kendimi gençleşmiş gibi:27:

Günaydın hanımlar.. (:
Benim kilo oynayıp duruyo, bi 46 bi 47.. (:
Ahh bi sıkılaşabileydimmm.. (:

Günaydın:16:. Yemeği ocağa koyayım doğru spora bugün 210 squat günüm:8: haftasonu gezmelerdeydik o yüzden spora ara verdim haftaiçi tamgaz devam..

210 muu :89::89: ben 30 da kalıyorum hep :27: Serperim nasıl yapıyorsun gün içine bölerek mi

Günaydın fıstık ötelerii :24:

Sabah müsli+süt yaptım yine klasik. :24: Vücudum azimle gram vermiyo, dün o kadar dikkatli yemeye çalıştım, üstüne spor da yürüyüş de yaptım ama normalde bu sabaha 200-300 gram vermesi gereken vücut üstüne bana kilo aldığımı söylüyor tartıda, yüzde yüzzzzz su topluyo ancak bile bile hafif moralimi bozmadı da değil. :31:
Tırnağım da kırıldı zaten :14:

Yine de azim ettim, bugün de gayet normal sürdürücem kilo almamışım gibi. :41:

İvet aynenn devamm su toplamışındırr Rox oluyo öyle bir de regl dönemin yaklaşıyo olabilir aynenn devam takibindeyim başka yerlerden :27:

Kızlar kahvaltımı yaptık 3 dilim çilek reçelli ekmek 2 dilim peynirli, domates salatalık yedim i 1 bardak tek şekerli çay :122: :122:

Birazdan kalkıp ev işlerimi yapacağım, bugün baya iyi hissediyorum kendimi gençleşmiş gibi:27:

Çilek reçeli istedi canımm :49:

selam kizlar,bende bu hafta basliyorum 2.programa yanindada haftada 2 en fazla 3 gün b fite giedecegim Allahin izniyle ins..

simdi azcik bana gaz verin :)

kim ne kadar zamanda kac kilo verdi ve ne kadar inceldi burdaki sporlarla :) benim hastlaik sandigim alerjimmis onun gecmesini beklersem bütün yaz beklemem gerekecek oysaki ben 2 ay sonra trye izine ( gurbetciyim ben) gidicem ozamana kadar söyle bi 10 kilo versem ne güzel olur..

bu sabahki kilom malesef 75.5

Hangi mantıkla bu yargıya vardın bilmiyorum ama burada öyle bir şey yok.

Burası görüldüğü üzere genel bir topik, herkes birbirine gördüğünce elinden geldiğince cevap veriyor.

Kimse yazını görmemiş, belki resim saatidir, ya da arada kaynamıştır, cok sayfa atlanıyor.

Burada herkes yeni arkadaş edindi, birbirinin hayatından diğerlerine göre daha yakından ilgilenen, kendisine yakın kiloda, vücutta insanlarla yapılan diyaloglarla yakınlaşıldı ancak, sen gel sen gel sen gelme yapmıyoruz burda kimseye.

Herkes özgürce yazabilir ve mutlaka cevap da alır.

Ha, soruna gelince, burada daha önce video paylaştığımda konu sahibi kedidirkedi burada belli programlar uyguladığını herkesin bölümüne göre video ve egzersiz programı ayarlayacağını harici video ya da spor paylaşımı yapmamamı rica etti.

Diceğim o ki eğer bir soru sorduysan sporla, egzersizle ilgili buna kediden başkası cevap vermez burda.
Çünkü var olan programlar belli, harici bir derdin varsa işe yaramıyorsa ya da ekstra tavsiye istiyorsan da bunu konu sahibi yanıtlar.

Umarım yardımcı olmuştur.

Hangi mantıkla şu yargıya vardığımı söyleyim yazdığım şeyleri beğenmek o yazıları görmek demektir. Ama bi şey soruyorsam cevap vermemek işine gelene cevap veriliyor anlamına gelir...
Bu topikten ziyade bu site herkese açık bi sitedir. Sen gel sen gelme diye bir durum söz konusu bile olamaz. forumlara gelirken giriş bileti alınmıyor. Ama bu her topikte olur bazılarının her yazdığına her sorduğuna cevap verilirken bazılarının bi yazdığına cevap veriliyor yada hiç cevap verilmiyor.
Neyse çokta önemli değil. Ben burda sadece motive oluyorum. bu foruma baksamda sporumu yapıyorum bakmasamda yapıyorum.Buraya gelip yazmam bir şey sormam sadece birlikte yapılan spora katılmak diyet yapan arkadaşların yedikleri içtikleri şeyleri takip edip kendime uygun olanı uygulamak daha etkili bi çalışma yapmaktı...
Neyse sorun değil size iyi paylaşımlar.

Bugün yine çok uyudum:47: Diyorum erkekn kalkacağım 9 da gözlerimi açtım güya kalkacaktım ne oldu bilmiyorum:27: uyandığım da saat 12.30 du :31:

2 tanecik kapalı pide yedim ki ben sabah umarım çok fazla kalori almamışımdır :9:

2 gibi de sporuma başlayacağım:16::16:

İvet aynenn devamm su toplamışındırr Rox oluyo öyle bir de regl dönemin yaklaşıyo olabilir aynenn devam takibindeyim başka yerlerden :27:

Evet regl tarihim yaklasıyo beybi, bi türlü başlamadı mevsim değişiyo diye tarih atıyo yine, inan periyod dönemini daha rahat geciyo öncesindeki sıkıntılara göre, zırt pırt ağlama isteği, ac olmasa da tatlı yeme isteği(düşün ben tatlı yemek istiyorum :53:) böyle bi saldırma ninjalık isteği geliyo üstüme üstüme :31:

hahahahhha sanki ben seni görmüyorum allaam yaa, :1: bakıyom bi kere ben zırt pırt senin profiline, hazır regl psikolojisiyle sinirlerim oynakken bi yanlışını göriyim de bak noluyo :4:

1 tane kuru kayısı daha yiyem bari napam :24:

Spor öncesi gaz geldi haaaanım, :24: kıskanın, uyuz olun, saçlarını baslarını yolarım diyin tam o anki sinirin enerjisiyle birer dişi hulk olarak fırlayıp sporunuzu yapın ! Ne demiş Beyonce ablamız: Who run the World? Girls ! :41: :29::7:

Haydi başlıyoruz:

cotton-candy-bikini.jpg

kush-r2234nr2134nnavy-fnt-big.jpg

383740867.jpg

rosie-huntington-whiteley-white-bikini-with-cute-look.jpg

ASHLEY-TISDALE-and-SARAH-HYLAND-in-a-Bikini-for-Op-Spring-Summer-2012-Campaign-12-535x806_large.jpg

13_irina-shayk_12.jpg

miami2A.jpg

100456natashapolybikini.jpg

havuz başında böyle bir şey görürsem iktiririm, boğulsun :27:

Bugün yine çok uyudum:47: Diyorum erkekn kalkacağım 9 da gözlerimi açtım güya kalkacaktım ne oldu bilmiyorum:27: uyandığım da saat 12.30 du :31:

QUOTE]

:9: bana da aynısı oluyo bikaç gündür , sabah kalkıyorum, telefona bakıyorum daha 7 napcam ya bu saatte, yatıyım 8 buçukta falan kalkarım diye geri yatıyorum, gözümü bir açıyorum 12 ye çeyrek var, haydee günün ilk yarısı bitmiş yaa diye üzülüyorum sonra :27:

Son düzenleme:
Spor öncesi gaz geldi haaaanım, :24: kıskanın, uyuz olun, saçlarını baslarını yolarım diyin tam o anki sinirin enerjisiyle birer dişi hulk olarak fırlayıp sporunuzu yapın ! Ne demiş Beyonce ablamız: Who run the World? Girls ! :41: :29::7:

Haydi başlıyoruz:

cotton-candy-bikini.jpg

kush-r2234nr2134nnavy-fnt-big.jpg

383740867.jpg

rosie-huntington-whiteley-white-bikini-with-cute-look.jpg

ASHLEY-TISDALE-and-SARAH-HYLAND-in-a-Bikini-for-Op-Spring-Summer-2012-Campaign-12-535x806_large.jpg

13_irina-shayk_12.jpg

miami2A.jpg

100456natashapolybikini.jpg

havuz başında böyle bir şey görürsem iktiririm, boğulsun :27:

ay şu kızlar gibi olabilecek miyiz bizde acaba :26:
ay sporumu yaptım geldim hatunlar :21:
squatsda bugün ara verme günümdü ama yinede yapmış sayıldım çünkü ben slim in 6 yapıyorum start it uptayım oda squats yapıyo bi nevi :1: start it uptan sonrada zumba yaptım :32::32:

ay kızlar ya şu 3.resimdeki kız gibi göğüsleirm olsa ne güzel olurdu ben 90 beden takıyorum sporla felan belki 85 iner oda belki yani :50:
benim göğüslerim kilo alıp vermekten sarktı üstelik yaşımda çok genç :5: göğüslerim yeri gösteriyo :5:
böyle dik dursa yumuşak hali kaybolsa sert olsa ne güzel olurdu yok mu bunun bi çaresi a dostlar :5::5:

ya banada aynısı oldu kızlar uyandım 6.30 dedim az uyuyayım uyudum bi kalktım saat 12 ay bu şekil kilo alırmıyızki aslında toplasanız 8 saat uyudum yine geç uyumuştum ama bu konuda bilgisi olan varmı :26:

ya banada aynısı oldu kızlar uyandım 6.30 dedim az uyuyayım uyudum bi kalktım saat 12 ay bu şekil kilo alırmıyızki aslında toplasanız 8 saat uyudum yine geç uyumuştum ama bu konuda bilgisi olan varmı :26:

malesef düzensiz uyku kilo yapiyor,özellikle 22 ile 02 arasinda leptin hormonun calistigi saatlerde uykuda olmak gerekiyor

:9: bana da aynısı oluyo bikaç gündür , sabah kalkıyorum, telefona bakıyorum daha 7 napcam ya bu saatte, yatıyım 8 buçukta falan kalkarım diye geri yatıyorum, gözümü bir açıyorum 12 ye çeyrek var, haydee günün ilk yarısı bitmiş yaa diye üzülüyorum sonra :27:

Günden bir şey anlaşılmıoyor roxum o zamanda değil mi :31::31: 12.30 da kalk kahvaltı felan saat 14 olsun sonra iki saat de spor yap oda ne akşam olmuş :9::9:

Bende gece 2 gibi yatıyorum.Ama illaki zararı vardır.Bizim bi hoca vardı.Aslında insanlara 3-4 saat uyku yetiyor günde diyordu.
Ama insanları uyutmak için 8 saat 8 saat diye zırvalıyorlar insanların üretkenliğini öldürüyorlar çok uyku iyi değilmiş 8 saat bile :50::50:
malesef düzensiz uyku kilo yapiyor,özellikle 22 ile 02 arasinda leptin hormonun calistigi saatlerde uykuda olmak gerekiyor

Hıı ben birde 2 de yatıyorum ki durum vahim desene arkadaşım :31::31::31:

Back
X