Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Good morning :126:
Günaydııınnn :126:
:126: :126:
Yenni kalktım sade kahvemi içtim Friends 'i izliyorum
Birazdan çay ve reçel ekmek yiyeceğii
56,5'da dondum kaldım. Boyum da yok.
Sana da merhaba canımcım.
Çok fazla bir kilon yok ki kuzum. yeme alışkanlıklarını gözden geçirerek bile verirsin. Şekere düşkünlüğün varsa meyveli mısır gevrekleri var onlardan falan yesen canın istediğinde, akşamdan sonra da bir şey yemesen çok zayıflarsın.
Ben tatlı sevmem ama tuzlu severim. En çok da su topluyorum sanırım.
Günaydın. Yemeği ocağa koyayım doğru spora bugün 210 squat günüm
haftasonu gezmelerdeydik o yüzden spora ara verdim haftaiçi tamgaz devam..
Günaydın fıstık ötelerii
Sabah müsli+süt yaptım yine klasik.Vücudum azimle gram vermiyo, dün o kadar dikkatli yemeye çalıştım, üstüne spor da yürüyüş de yaptım ama normalde bu sabaha 200-300 gram vermesi gereken vücut üstüne bana kilo aldığımı söylüyor tartıda, yüzde yüzzzzz su topluyo ancak bile bile hafif moralimi bozmadı da değil.
Tırnağım da kırıldı zaten
Yine de azim ettim, bugün de gayet normal sürdürücem kilo almamışım gibi.![]()
Kızlar kahvaltımı yaptık 3 dilim çilek reçelli ekmek 2 dilim peynirli, domates salatalık yedim i 1 bardak tek şekerli çay :122: :122:
Birazdan kalkıp ev işlerimi yapacağım, bugün baya iyi hissediyorum kendimi gençleşmiş gibi![]()
Hangi mantıkla bu yargıya vardın bilmiyorum ama burada öyle bir şey yok.
Burası görüldüğü üzere genel bir topik, herkes birbirine gördüğünce elinden geldiğince cevap veriyor.
Kimse yazını görmemiş, belki resim saatidir, ya da arada kaynamıştır, cok sayfa atlanıyor.
Burada herkes yeni arkadaş edindi, birbirinin hayatından diğerlerine göre daha yakından ilgilenen, kendisine yakın kiloda, vücutta insanlarla yapılan diyaloglarla yakınlaşıldı ancak, sen gel sen gel sen gelme yapmıyoruz burda kimseye.
Herkes özgürce yazabilir ve mutlaka cevap da alır.
Ha, soruna gelince, burada daha önce video paylaştığımda konu sahibi kedidirkedi burada belli programlar uyguladığını herkesin bölümüne göre video ve egzersiz programı ayarlayacağını harici video ya da spor paylaşımı yapmamamı rica etti.
Diceğim o ki eğer bir soru sorduysan sporla, egzersizle ilgili buna kediden başkası cevap vermez burda.
Çünkü var olan programlar belli, harici bir derdin varsa işe yaramıyorsa ya da ekstra tavsiye istiyorsan da bunu konu sahibi yanıtlar.
Umarım yardımcı olmuştur.
İvet aynenn devamm su toplamışındırr Rox oluyo öyle bir de regl dönemin yaklaşıyo olabilir aynenn devam takibindeyim başka yerlerden![]()
Bugün yine çok uyudumDiyorum erkekn kalkacağım 9 da gözlerimi açtım güya kalkacaktım ne oldu bilmiyorum
uyandığım da saat 12.30 du
QUOTE]
bana da aynısı oluyo bikaç gündür , sabah kalkıyorum, telefona bakıyorum daha 7 napcam ya bu saatte, yatıyım 8 buçukta falan kalkarım diye geri yatıyorum, gözümü bir açıyorum 12 ye çeyrek var, haydee günün ilk yarısı bitmiş yaa diye üzülüyorum sonra
![]()
Spor öncesi gaz geldi haaaanım,kıskanın, uyuz olun, saçlarını baslarını yolarım diyin tam o anki sinirin enerjisiyle birer dişi hulk olarak fırlayıp sporunuzu yapın ! Ne demiş Beyonce ablamız: Who run the World? Girls !
![]()
Haydi başlıyoruz:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
havuz başında böyle bir şey görürsem iktiririm, boğulsun![]()
ya banada aynısı oldu kızlar uyandım 6.30 dedim az uyuyayım uyudum bi kalktım saat 12 ay bu şekil kilo alırmıyızki aslında toplasanız 8 saat uyudum yine geç uyumuştum ama bu konuda bilgisi olan varmı :26:
Bugün yine çok uyudumDiyorum erkekn kalkacağım 9 da gözlerimi açtım güya kalkacaktım ne oldu bilmiyorum
uyandığım da saat 12.30 du
bana da aynısı oluyo bikaç gündür , sabah kalkıyorum, telefona bakıyorum daha 7 napcam ya bu saatte, yatıyım 8 buçukta falan kalkarım diye geri yatıyorum, gözümü bir açıyorum 12 ye çeyrek var, haydee günün ilk yarısı bitmiş yaa diye üzülüyorum sonra
![]()
ya banada aynısı oldu kızlar uyandım 6.30 dedim az uyuyayım uyudum bi kalktım saat 12 ay bu şekil kilo alırmıyızki aslında toplasanız 8 saat uyudum yine geç uyumuştum ama bu konuda bilgisi olan varmı :26:
malesef düzensiz uyku kilo yapiyor,özellikle 22 ile 02 arasinda leptin hormonun calistigi saatlerde uykuda olmak gerekiyor
malesef düzensiz uyku kilo yapiyor,özellikle 22 ile 02 arasinda leptin hormonun calistigi saatlerde uykuda olmak gerekiyor