Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))
valla içime çekmedimmmmm :dd
Günaydinnn..
waoww süpersin kuzum yaaa:dun 2 saat kosu yaptim bacaklarim alisinca surekli kosma hissi uyaniyor bende
Ve 2 kilo eksik ciktim tartida
Sizler naptiniz bacilar nasi gidiyor
kedi resimler hep küçük oldu anlamadım canım. bugün sana da tembellik yok önce sporunu yap sonra temizlik hadi bakiim annem![]()
CEYLİN CANIM SEN ÇOCUKLARI OLAN BAYANMIYDIN 2ÇOCUUGU OLAN MASA BAŞI İŞİ OLAN ?
sANA ZAYIFLARKE SKILAŞMA VERİŞTİM GALİBA_?
süpersin abla ya ! demekki devamlı yapıyorsunuzzgünaydın kızlar:)) kediicimmm sana müjdem var!!!gece arkadaşım geldi ,kız sen ne yaptın kilon aynı ama belin incelmiş dediii.ölçtüm bu gün 2 santim daha gitmiş,4 gitmişti zaten 6 santim oldu .yippppuuuuuu![]()
süpersin abla ya ! demekki devamlı yapıyorsunuzzdaha bu neki nasıl dğişiceksiniz siz bile inanmıycaksınız
![]()
ay yapmam mı kuzum yapıyorum tabi:))hem sen haftada 3 gün demene rağmen her gün yapıyorum.azcıkta zayıflasam süper olacakta.diyet spor olmasına rağmen tık yok valla..hay ben böyle metabolizmayı..................![]()
ablam bu çok çok çok tehlike li umarım farkındasındır??
haftada en az 2 gün ara verilmeli metoblizma kalp ve vucud dinlendirilmeli..!!
Lütfen sağlıklı spor yapıyoruz sağlınızdan olmuyoruz![]()
hayır geç kalmadın tatlım ..
plates yapman güzel vucdun zorluga dayanıklıdır. spor yaparak ama1sene ama 2sene ye kadar gideririz o göbeği
ben sana şimdi video versem 40 dakika hiç durmandan yapabilirmisin ? çocukların engel olurmu
Eki Görüntüle 660370 ...................