• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Terazi Kadını - Kim Kardashian

Kim+Kardashian

Beyonce un çatlakları var gördüm gördüümmm :9::10:
Amma sevindim he :)

Kızlar bu arada dans eder gibi spor hereketleri var ya ben onları yapamıyorum ya :(

Vücutlar ilham olsun diye koyuyorum, hangi yönde olursa, çatlak mutluluğu da olabilir fit hırsı da :1:

bende nasıl sevindim bi bilsen :1:

Aslında en zevklileri onlardır ama bende yapamıyorum bazen:52:

:)
Aslında zevkli ama bende dans yeteneği yoktur ritmi tutturamıyorum hereketleri yapamıyorum yeteneksizim yani :) Ayrı tellerden çalıyorum video ile :)

Oha beyoncenin çatlağımı var benmi yanlış görüyorum:27: ay ünlülerde çatllak görünce nasıl seviniyoruuummm:52:

Biiirrrççoookkk ünlünün göğüs çatlağı va zaten:1::1:

Heves kırmak gibi olmasın ama onlar çatlak değil maalesef çatlağı yok, hafif selüliti var, o görünün yansıma da high defination foto olduğu için jartiyerin altındaki ten rengi file çorabı.. :1:

İnsan sevinmesine seviniyor dünya güzellerinde çatlak, selülit pörtlek bulunca da bir yandan düşünmeden edemiyor, bu insanlar 7/24 diyette, kendilerine has workout antrenörleriyle, bebek gibi banyolarla , bakımlarla, seanslarla, kremlerle, saatlerce süren dans kareografileriyle, topuklularla, seyehat tempolarıyla bile böyle görünüyorsa göze, biz nasıl görünüyoruz.. :31:

:ssz:

Son düzenleme:
kızlar ben göğüs kaslarımı ve kol kaslarını kuvvetlendirmek için dambıl alcam kaç kiloluk alayım ?

Heves kırmak gibi olmasın ama onlar çatlak değil maalesef çatlağı yok, hafif selüliti var, o görünün yansıma da high defination foto olduğu için jartiyerin altındaki ten rengi file çorabı.. :1:

Hevesimi kırdın valla :1::1:
Ama şu selülitleri benim kadar :)

Back
X