• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar ben göğüs kaslarımı ve kol kaslarını kuvvetlendirmek için dambıl alcam kaç kiloluk alayım ?

Tatlım kedidir kedi 9 kiloluk dumbell 'a sahipti o yüzden 6 kiloluk almış ve uzun süredir fitness çalışan biri.
Sen ilk defa yapıyorsan dumbell işini 2.5 ya da 3 kilo al derim, yarım ve bir kiloluk var ama bir şey anlamazsın, ilk etapta da 6 cok ağır gelir, bowling topu kadar sonuçta.
Eğer ilkse tabi.
3 le başlamak ideal, zamanla arttırırsın, ya da önceden kaldırdığın hafif ağırlık varsa 5 kilo ile devam et derim.

Büşra tartın mı bozuktu ki:26: Üzülme ve de pes etme, verirsin birkaç ay içinde, daha yeni başladık sayılır.

Büşra tartın mı bozuktu ki:26: Üzülme ve de pes etme, verirsin birkaç ay içinde, daha yeni başladık sayılır.

ya aslında bozuk değil burda tartılıodum başka yerde de aynı çkıodum genelde bende ona şaşırdım:43: hazirana kadar verdim verdim yoksa:43::43: bu bacaklarımda bıngıl nefret ediyorum uzunlar güzeller ama sıkı değiller:43::43::43:

ya aslında bozuk değil burda tartılıodum başka yerde de aynı çkıodum genelde bende ona şaşırdım:43: hazirana kadar verdim verdim yoksa:43::43: bu bacaklarımda bıngıl nefret ediyorum uzunlar güzeller ama sıkı değiller:43::43::43:

Bol bol yürü bence. Hem şükret bak, kendin diyosun uzun ve güzel diye :34: Öyle olmayanlar da vardır.
Daha Hazirana da var üstelik

ah bebeğim ya ne güzel uzun bacakların var , benim boyum 171 ama bacak boyum üstümden 5-10 cm uzundur. Keşke uzun bacaklarım olsaydı:43::43::14:

Bende popomdan dolayı çok üzülüyorum ama pes etmiyorum inan hiçbir değişiklik görmüyorum çünkü düzenli yapmıyorum:30::22:

Allah kahretsin beni ya teşfik edende yok beniiii:59::59::59:

ah bebeğim ya ne güzel uzun bacakların var , benim boyum 171 ama bacak boyum üstümden 5-10 cm uzundur. Keşke uzun bacaklarım olsaydı:43::43::14:

Bende popomdan dolayı çok üzülüyorum ama pes etmiyorum inan hiçbir değişiklik görmüyorum çünkü düzenli yapmıyorum:30::22:

Allah kahretsin beni ya teşfik edende yok beniiii:59::59::59:

yaa deme öle:43: bak mesela ben sabah erkekn çıkmam gerekti çıktım akşam gelince yaptım bacağımı ve artık zorlanmıyorum:34: ve bugün bişiler denedim 5. gün olmasına ragmen arkadaşım senin popon böyle degildi dedi o kdadr sevindim ki sana dua ettim:27: hiçbişi yapmasak bile şu popoyu kaldıralım valla kedi:51:

bide kedicim bişi sorcam hani bu mesela diz kapağı üzerinde biraz topaklanıyoya bacak böle bıngıl bıngıl bu popo kaldıran video onada yardım eder mii sence:26:

yaa deme öle:43: bak mesela ben sabah erkekn çıkmam gerekti çıktım akşam gelince yaptım bacağımı ve artık zorlanmıyorum:34: ve bugün bişiler denedim 5. gün olmasına ragmen arkadaşım senin popon böyle degildi dedi o kdadr sevindim ki sana dua ettim:27: hiçbişi yapmasak bile şu popoyu kaldıralım valla kedi:51:
Aynen ya şu popomuz kalksa çok pis inatım inat iki kanat :1: kaldırcam popomu :1::27:
bide kedicim bişi sorcam hani bu mesela diz kapağı üzerinde biraz topaklanıyoya bacak böle bıngıl bıngıl bu popo kaldıran video onada yardım eder mii sence:26:
Canım Diz kapağı için bacak bük düzelt bük düzelt mantığı varmış birazda yürüyüşlerle gidermiş. Benimde var azıcık orada etim , Birazda genle alakalı:59:

Ayy harika bir sayfaymış bu :16:
benimde 5 kilo kadar fazlam var , 1-2 hafta önce spor salonuna yazıldım haftada 3-4 gitmeye çalışıyorum
Suan en büyük derdim iç bacaklarım ,
ve sanırım çok zor gidiyorlar :(
bacaklarım genel olarak ince ama sanki bütün yağ iç bacakta toplanmış gibi :9:
Çok aşırı bir kilom yok 161 boya 55 kilo civarındayım bakalım ne zaman toparlanacak
umarım herkes hayal ettiği vücuda kısa sürede kavuşur :16:

Ayy harika bir sayfaymış bu :16:
benimde 5 kilo kadar fazlam var , 1-2 hafta önce spor salonuna yazıldım haftada 3-4 gitmeye çalışıyorum
Suan en büyük derdim iç bacaklarım ,
ve sanırım çok zor gidiyorlar :(
bacaklarım genel olarak ince ama sanki bütün yağ iç bacakta toplanmış gibi :9:
Çok aşırı bir kilom yok 161 boya 55 kilo civarındayım bakalım ne zaman toparlanacak
umarım herkes hayal ettiği vücuda kısa sürede kavuşur :16:
Teşekürler aynı güzel dilekler sizi içinde geçerli arkadaşım:21::21:

Başarı başarı başarı

$elma_armut_220.webp

Back
X