• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Hoşgeldin tatlım :3:
yaşımız boyumuz aynı nerdeyse :1: yazdıklarını okumaya çalıştım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :13: ben de Dukana başlamayı düşünmüştüm ama çok sıkı bir program uzun vadeli sabır gerektiriyor altından kalkamam diye hiç girişmedim :1: tabi benim vermem gerekn 30 kilo var :25: şimdi bir hafta lahana çorbası tükettim bundan sonra 4 öğünlük bi beslenme programı yapmaya çalışcam :15:

aa öyle mii :9: çok memnun oldum, teşekkür ederim. isim nedir canım :31: ben sana karatay ı önerebilirim aslında :31:

Dumbell alıp hareketleri hakkını vererek yapamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor inan. Ben 2,5 kiloluk almıştım ama yukarı kaldırırken o bile zorluyor. Yapamıyorum bir yerden sonra. Ona göre düşün bence. Ufak ufak başlayıp alıştırmak lazım. Kolların güçlü değilse sakatlanabilirsin. Dikkat etmek gerek. :26:

dambell hakkında geçmiş sayfalarda yazdıklarıma bir bakın ve dikkatli olun kızlar :26: zaten 2,5 kg çok fazla, kas yaptırır. bence en iyisi 0,5 kg ya da 1 kg olanlar. bunlar kas yapmaz, sadece toparlar ve sıkılaştırır abartılmazsa :31: benim 1,5 kg dı, çok çalıştım o bile kas yaptı :5:

Günlük Wallpaper geldi haaanımmmmmmmmmmm :24:

Tazecik bahara, tazecik bedenlerimize, huzur dolu, ferahlatıcı bir wallpaper hediye ediyorum tüm hayalleri olan ve çabalayan beybilerime :54:

The-best-top-spring-desktop-wallpapers-35.jpg

harika canım bu yaaaa :16: böyle güzel bir yerde şortumla paten kaydığımı hayal ettim :17:

üstteki tulumlu olana bayıldım, bir de göbekler harika, yanlarda çizgi var, ben de isterim :52:

tamam teşekkürler...

hoşbulduk.ben mina 25 yaşındayım:40:

ay ne güzel isim bu, memnun oldum canım :54:

buseb,

sağoalsın canım,gçmiyo bu hastalık ama napak :27:
anneninki tip 2 dir canım, tip 1 ler insülin kullanmak zorunda olanlar ve genellikle gençler oluyor bunlar. pankreası hiç çalışmayanlar oluyoz biz :)
tip 2 ise pankreası az da olsa çalışıyor, hapla destek veriliyor, diyetle de şeker yükselmesi engellenmiş oluyor. annene gaz lazım, topiğe getir onu :52:

squats yapmıyorum ama başlasam mı napsam bacakları inceltiyosa :52:

ay pc bilmiyor annem, bilirse başından kalkmaz ev işini mişini bırakır, asosyale bağlar gibi geliyor hatta :27: o böyle iyi bence :9: ben evde ona şişkoluktan geçirdiğim evrimle gaz olamıyorsam o böyle gider yani :27: sporumu da yapınca evde şortla salıncam yazın o zaman o gazı görür anca, şuan bile çünkü bana bakıp içleniyor, ben de zayıflıycam diyor arada, ama hevesi kısa sürüyor. şu sporla vücudumu taş gibi yapayım da o zaman başlar belki :27:

kediciim bana yardım et, altta derdimi yazdım, benim ne yapmam gereeek :26:

selam kızlaar :3: ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de bir programa alırsanız çok mutlu olurum. amacım sıkılaşmak :31: belimi, kolumu inceltmek ve totomu sıkılaştırmak istiyorum :ssz:

belimi inceltmemin sebebi, geniş popo seviyor olmam. büyük popo yani :27: belimi incelteceğim ki totom büyük gözüksün. şuan squat yapıyorum. bugün 75 yaptım, 30 günlük listeyi yapıyorum. ama squat popoyu dışa doğru şişkinleştirip kaldırıyormuş, yanlara doğru genişletmiyormuş bildiğim kadarıyla :31:

acaba yanlara doğru genişlemesini sağlayacak bir hareket önerebilir mi topic sahibi güzel insan banaa :16:

busebcim bence totonun arkaya doğru kalkık olanı daha makbuldür.:34:
yanlara doğru sanki hoş olmaz.yinede sen bilirsin.
:40:

busebcim bence totonun arkaya doğru kalkık olanı daha makbuldür.:34:
yanlara doğru sanki hoş olmaz.yinede sen bilirsin.
:40:

ay işte kalkık da olsun ama şöyle bayaa oval hat seviyorum ben toto da, ne bileyim bana çok güzel geliyor, şuan totom 90 :17: 95 olsa 2,5 santim yanlardan genişlese çok güzel olur bence :16:

Odanı biraz sıcak tut canım.Birde sauna eşofmanın yoksa yine takım eşofman takımları var dışı naylonsu sentetik onlardan edin canım muhakkak terlersin.Ben onlarla terliyorum çünkü.Okul yıllarından kalma bi tane var giyiyorum fena terletiyor

Terlemeden olmuyor,şöyle su ter oalcaksın ki işe yarasın.Yazın daha da iyi spor yapılır fena ter attırır o sıcaklar :9:

Regl döneminde zaten şişlikler oluyor ölçsende doğru ölçeyü alamazsın.En güzeli aç karnına ve banyodan sonra alınan ölçüler

Evet terlemeden olmuyor malesef, öyle eşofmanım yok ama bakayım, Geçen hafta işe yarıyor diyordum bu hafta sanki daha çok almış gibiyim, canım hep bir şey yemek istiyor, tatlı çekiyor:26:

selam kızlar :3:
ya ben kilo verdim hedefime ulaştım iyi güzel,
ama bütün arkadaşlarım çok zayıf duruyorsun iki kilo filan al diyo.
ben şimdi nerelere gideyim, kafamı nerelere vurayım :9::9:
bence çok zayıf durmuyorum.
ama sağolsun bacaklarım çok ince olduğundan çöp gibi diyorlar bana.

Sen onlara bakma canım ya, kedi ciğer hesabı oluyor malesef:27::34:
Ben de verebilsem keşke ama üstüme yapıştı bu 3 kilo gitmiyor.:47::47:

Kızlar bişey sorcam bir site var kalori hesaplıyor isim vermicem şimdi .
Ben oraya yediklerimi içtiklerimi yaptığım egzersizleri giriyorum bugün 3. gün
İşte 900 kalori alıyorum sporu falan çıkınca ortalama kalan kalori 450 bu iyi bişey mi ? :27:
Yada ortalama günlük 1500 kalori alın diyorlar ya bu spordan sonra kalan mı olmalı ? Yoksa spor haric 1500 mü ?

Aaa hangi siteymiş o merak ettim:44:

Adım merve canım :42: karatay benimde aklıma yatıyor aslında kitabını almayı düşünüyorum :122:

ben de kitabını almanı öneririm, çünkü pek bilgili değilim hakkında. ama dukandan daha iyi olduğunu biliyorum, kolaylık açısından :31: ben dukana başlarken karatay ı duymuştum ama pek bilmiyordum, tereyağı kullanılan diyet mi olur dedim, sildim karatayı kafamdan araştırmadım, büyük hata ettim :ssz:

şimdi ömür boyu dukanla uğraş dur :27: ama olsun ben zayıf olayım, bir daha kilo almayayım o bana yeter :16:

Son düzenleme:
Isınma videosu + 150 squat + leslie 2 mile tamamdır. Önce duş sonra sıcacık bir yeşil çay..:8: Ah kedi sporu sevdirdin ya bana nasıl teşekkür etsem sana az.:16:

ay işte kalkık da olsun ama şöyle bayaa oval hat seviyorum ben toto da, ne bileyim bana çok güzel geliyor, şuan totom 90 :17: 95 olsa 2,5 santim yanlardan genişlese çok güzel olur bence :16:
benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.:8:hulohop çevirsem gider mi ki?:8:
:9::9:

ben de kitabını almanı öneririm, çünkü pek bilgili değilim hakkında. ama dukandan daha iyi olduğunu biliyorum, kolaylık açısından :31: ben dukana başlarken karatay ı duymuştum ama pek bilmiyordum, tereyağı kullanılan diyet mi olur dedim, sildim karatayı kafamdan araştırmadım, büyük hata ettim :ssz:

şimdi ömür boyu dukanla uğraş dur :27: ama olsun ben zayıf olayım, bir daha kilo almayayım o bana yeter :16:
Dukanı çok duydum etrafımda yapanlar da vardı ama çok zorlandıklarını gördüm bi korktum aslında :1: ama sen çok iyi kilo vermişsin maşallah dukanda koruma evresi var sanırım güzel uğraşlar bunlar :32: kilon çok ideal egzersizle müthiş olursun :16:

kedidirkedi bende programlardan birine katılmak istiyorum 30 günlük squat programını yapıyorum. 10. gündeyim. karın bölgesi ve bacaklar için program ayarlayabilir misin bana ?

Isınma videosu + 150 squat + leslie 2 mile tamamdır. Önce duş sonra sıcacık bir yeşil çay..:8: Ah kedi sporu sevdirdin ya bana nasıl teşekkür etsem sana az.:16:

harikasın canım tebrikleer :46:

benim toto senin isteğin gibi ama bende yanlardan gitsin istiyorum.:8:hulohop çevirsem gider mi ki?:8:
:9::9:

ay totoları değişek mi :27:

yok canım hulohop cevirirsen bildiğim kadarıyla belin iyice incelir, bu yüzden de toton daha da büyük görünür :27: aaa benim niye aklıma gelmedi bu, ben alayım da çevireyim :9:

Back
X