- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
cidden bu nedi arkadaşım, o popo nedir yani
Kendileri zayıflayamadıkları için kıskanıyorlar benceonlar istiyor ki herkes tombik olsun onlar zayıf görünsün
Yemezler
![]()
ay bence deee
Bugün 150yi yaptım canım 3. haftam. Düzenli yapıyorum kedinin dediklerine dikkat ederek. Şekeri, gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım yaşasın yeşil çay![]()
ay darısı başıma canım yaa
Eki Görüntüle 688185 ..............
böyle popom olsun daha ne isterim ya, bele bak belee
ooofffff
Size asıl motivasyonun gazın kralını şimdi vericem.
yazın kocanızla/sevgilinizle havuza gidiyorsunuz, iki tane şezlong gördünüz hemen havluları serdiniz, derken yanınızdaki şezlongun sahibi yavru sularını damlata damlata havuzdan süzülerek çıkıyor, tam da kocanızın dibindeki şezlonga uzanıveriyor..
![]()
:18: kocanızın bu kadının hemen yanında yattığını gördükçe cinlenip henüz vakit varken bi türlü diyetinize ve sporunuza sadık kalmadığınız için içinizden sesli sesli küfrediyorsunuz.
kalkın bakayım hemen spora !![]()
ben o hatunun üzerine acilen bir şey dökerdim yani
Ayy kızlaar nasıl moralim bozuldu az önce. Abim hastalarından biriyle konuşuyordu. 18 yaşında bir çocuk, şizofreni hastası. Kendini peygamber sanıyor.. İnsanlara düşünce gücüyle istediğini yaptırabildiğini falan zannediyor. Baya ciddi ciddi abime, sen Hz Ali'sin diyor. Daha önce seninle konuştuk, bugün burada buluşacağımızı ikimiz de biliyorduk falan diyor. :26: Biz burda popoyu dert ediyoruz.. Allah acil şifalar versin ya. Kafama takıldı öyle, yazmak istedim. :26:
of canım herkesin derdi kendine büyük işte, geçmiş olsun, çok kötü bir şey :26:
insan baya genc gorunuyo yahu , dimi kizlar?![]()
kesinlikle çok genç duruyor, bana da 5 yaş gençleştin diyorlaar
Şu an normal şartlar altında değilsem yazın hiç veremem ki ben ama
Anneme gidicem, tatlılar, yemekler, börekler
Gitmeden çoook zayıflamalıyım çoook
Sporumu da yapmadım bugünNasıl vereceksem
Onlar sana kilo verdirmek istemiyor belli
Espri süpermiş![]()
bence de verdirmek istemiyorlar ama verdim yani, oh olsun