- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
balım geldin demek çok iyi oldu burda beraber gaza gelip yapıcaz artık![]()
evet inşallahh canımmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balım geldin demek çok iyi oldu burda beraber gaza gelip yapıcaz artık![]()
canim gögus ölcusü GÖGUS UÇUNDAN ÖLCUYORSUN
hoşgeldin tatlim :)) Tabiki katilabilirSin aramiza. Ne istiyorsun zayiflamak Sikilaşmak? boyun kiloN
canım peki diyet yapıyomusun?evet inşallahh canımmmmmm![]()
hoşgeldin tatlim :)) Tabiki katilabilirSin aramiza. Ne istiyorsun zayiflamak Sikilaşmak? boyun kiloN
canım peki diyet yapıyomusun?
Tatlım seni Bölgesele mi yazıcaktın :26:sanırım görmedin![]()
Tekrar hoşgeldin canım. Elbetteki destek oluruzcanım hoşbuldum teşekkürler hem sıkılaşmak hemde zayıflamak istiyorum kilom 65 boyum 1.62 4 gündür diyet ve sabah yürüyüşlerine başladım ve eve gelip bikaç plates hareketi yapıyorum 4.cü gün ve aralıksız yaptım devam etmem için desteğe ihtiyacım varr![]()
zayıflarken sıkılaşmaya almıştın.Kızlar biraz işim var ev işlerim duruyor öyle akşama doğru ilgilenicem seninle yeni gelenler ben gelince tekrar hatırlatın kendinizi önceki sayfalara bakamadım :18:
Tatlım seni Bölgesele mi yazıcaktın :26:
Tekrar hoşgeldin canım. Elbetteki destek oluruzOzaman seni ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALALIM. SAYFA 317DEDE PROGRAMINA BAK HAREKETLERİNE HAYIRLI OLSUN NEYİ NASIL YAPACAĞIN YAZIYOR ZATEN
![]()
canım peki diyet yapıyomusun?
evet balım hadi bakalımmmmminacım 2 mizde aynı şeyi istiyoruz hadi bismillahh diyelim canımmm![]()
Canım aslında daha çok erken dikişlerin acır felan diye istemiyorum senin yapmanı ama istiyorsan yapıcak birşey de yokKızzz kediiimmm cnm bnide al kızzz 3 ay oldu sezaryenle doğum yapslı dayanamıyorum eski halime dönmek îstiyorum bnm heryerden zayıflamam lazımm bcmmm plates topyn fln hangi harekeyleri yapıyım bn ufaktan ufaktan özellikle kalçamı basenleriimiii![]()
evet balım hadi bakalımmmm![]()
Canım aslında daha çok erken dikişlerin acır felan diye istemiyorum senin yapmanı ama istiyorsan yapıcak birşey de yok
Sen ozaman BÖLGESEL SIKILAŞMA HAREKETLERİNE BAŞLA.. toplu topsu birsrü hareket var gelince ismini yazıcam![]()
tamam canım görüşürüz.ben akşamları yapamamda sabah erken kalkıp düzenli olarak yapıcam.akşam yemeği çok yemem ama sabah kahvaltım acayip afilli olur.gün içindede meyve yoğurt falan yerim.aslında yemek düzenim idare eder de ben hareketsiz olduğum için alıyorum kiloyu.ama iyi gaza geldim yapıcammmmbi duşa gireyim akşama ekmek yemek yok yemek varsada çok az yenicek ve salatalık mevye tabağı yapabilirsin canım ve uyumadan 1 2 saat önce bu programı uygulicam öpüyorum canım görüşürüz....
olsun canım ne olcak ki.hani kısa giyiniyorsan görünmesinden mi rahatsız olucaksın?bence sıkılaşda varsın kas olsunkızlar ve kedi size bişi sorcam şimdi ben zayıflarken sıkılaşmadayım ama bölgeselin popo videosunu da yapıyorum söylemiştim o video sizce ön bacak kası yapar mı yaparsa hangi hareket yapar çünkü ben ayaktayken yere dgru çömeldiğimz harekette ön bacak kasımın çalıştgını hissediyorum bende ön bacak kası var ama daha çok olmasın yani hoşlanmıyorum öyle:26: bu vücudun da ortasını tutturmak zor iş yani Allah hepimize sabır ve kolaylık versinnnn![]()
olsun canım ne olcak ki.hani kısa giyiniyorsan görünmesinden mi rahatsız olucaksın?bence sıkılaşda varsın kas olsun![]()