• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:8::8: Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış:9: Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem :1: Abur cubur olmadan 4 öğün yicem :56:

Ay bizim yediğimiz makarna direk göbişe gidip beli kalınlatır :1:

biliyorum canım benim kilo alırsam yine üstten alıcam verince de bacaklardan vericem :50:
ama sporla şekillenerek kum saati gibi görünebiliriz :13:
yada kum saatimsi, olduğu kadar işte :9::9:

Evet bacakları kalınlaştırıp ki bu kaslanmayla ancak olur.Belide belli oranda incelttiğimiz de görünümümüz çok güzel olacak:16::16:

Ama canını sıkma biliyorsun bu kolay değil.Hemende olacak bir şey değil çok çabalayıp sabretmemiz lazım:15::15:

o zaman squatstan önce makarna yiyorum bundan sonra :27::27:
gidip peynir de alayım (hııı alırım kesin :9::9::9:)
h

ahahahah dimi birde peynir krizimiz var :1: :122: Bende spordan önce yemek yiyorum egzersizlerimi yapıyorum yarım saat sonra 1 haftadır 1 saat sonrada göbek egzersizlerimi yapıyorum

Bu bir elma zayıflığı.Popo yok bacak acayip zayıf
Çok kötü göözüküyor gerçekten :31:

h

ahahahah dimi birde peynir krizimiz var :1: :122: Bende spordan önce yemek yiyorum egzersizlerimi yapıyorum yarım saat sonra 1 haftadır 1 saat sonrada göbek egzersizlerimi yapıyorum

ben bütün sporlarımı peşpeşe yapıyorum ya :26:
ara mı vereyim?

nerde görsek tanıyoruz artık :9::9::9:

Aynen görüntünün kötülüğünden bağırıyor zaten elmayım diye :1:
h

:31::31::31:

Ay bizim yediğimiz makarna direk göbişe gidip beli kalınlatır :1:

Evet bacakları kalınlaştırıp ki bu kaslanmayla ancak olur.Belide belli oranda incelttiğimiz de görünümümüz çok güzel olacak:16::16:

Ama canını sıkma biliyorsun bu kolay değil.Hemende olacak bir şey değil çok çabalayıp sabretmemiz lazım:15::15:

ben onu hiç düşünmedim yaa, gerçekten direk göbeğe gider o makarnalar bizde :9::9:
çoook çalışıyo muyuz o zaman canım?
destek olalım birbirimize, yazın istediğimiz şekle gelelim :13:

ben onu hiç düşünmedim yaa, gerçekten direk göbeğe gider o makarnalar bizde :9::9:
çoook çalışıyo muyuz o zaman canım?
destek olalım birbirimize, yazın istediğimiz şekle gelelim :13:

Çoookk çalışıyoruzz :15::15: Hemde spordan kasılmalar girene kadar adım atmaya halimiz kalmayana kadar :15::15::15::15::15:

Sağlıklı fit ve güzel vucutlara sahip oluyoruz :16::16::16:

Son düzenleme:
Çoookk çalışıyoruzz :15::15: Hemde spordan kasılmalar girene kadar adım atmaya halimiz kalmayana kadar :15::15::15::15::15:

Sağlıklı fit ve güzel vucutlara sahip oluyoruz :16::16::16:

hahahaha umarım sağ kalırız yaza kadar :9::9::9:
senin son durumun ne şimdi kilo vermeye çalışmıyorsun sen de sıkılaşmadasın demi.

Ya ben yemekten sonra yaptığım için ara veriyorum sen ara verme göbek yapmasın :1: Biraz daha garantş göbek kası yap alttan altta :16:

tamam o zaman, ben aralıksız devam ediyorum. :122:
tiffany yaptırır galiba kas, bi de kas yapıp daha da kalınlışmasın belim :9:
ağlarım o zaman valla ağlarım :27::27::27:

eveeeet yeni ölçülerimi aldım kızlar :8:

kilo 55-----53
göğüs 89-----89 :16:
bel 69-----68 :47:
popo 89-----88 :14:
bacak 52-----50 :14:

hayalim elmadan kum saatine dönmekti. ayva göbeğimi erittim neyseki ama bel gitmiyor arkadaş, bu gidişle dikdörtgen olcam.
lütfen bacaklarım da incelmesin artık, umarım burda sabitlenirler.
son çare tiffanynin bütün bel videolarıyla belimi inceltmeyi ve squatsla popomu kaldırıp büyük göstermeyi deneyeceğim.
eğer yine belimde bir değişiklik olmazsa elmalığımı kabul edip mutlu olmaya bakıcam. :9::9::9:

yettim gariii :94::22::22::9::9:

Bebaa güzel incelmişsin canım, senin beli bana ver :1::1:
Bence de sen squats yap toparlanırsın canım:34: ve bel videoları çalış bacaklarına yüklenme. Gerçi ustalar varken bize düşmez de öyle gibi geldi:26:

:8::8: Kuzum güzel incelmişsin ama totonuda büyütmek istiyordun onun için makarnada çok faydalıymış:9: Ben kilo almak için hep makarna peynirli yicem :1: Abur cubur olmadan 4 öğün yicem :56:

Anaaaaaaaaammm
Kedi ya kedi yaaa... Tam da yapmışım mis gibi peynirli makarnamı höpürdetirkene denir mi bu?
Boğazıma dizildi. Neyse erken saatte yiyom, yemem bi şey artık :50:

Bence de sen squats yap toparlanırsın canım:34: ve bel videoları çalış bacaklarına yüklenme. Gerçi ustalar varken bize düşmez de öyle gibi geldi:26:

Anaaaaaaaaammm
Kedi ya kedi yaaa... Tam da yapmışım mis gibi peynirli makarnamı höpürdetirkene denir mi bu?

al tatlım vereyim :9::9::9:
evet ya öyle yapcam işte bu ay,
bakalım bi ay sonra yine ölçülerimi paylaşırım :8:
ayy güldürdün beni afiyet bal şeker olsun :9::9:

Anaaaaaaaaammm

ya ayva göbeği götümüşssün nasıl başardın ???????? yeme içmeye dikkat etmek lazım dimi :53:

ay dayanamadım paylaşacağım ya nasıl güzel bunlar :1:

tumblr_ml0bntNe3f1snjssmo1_500.jpg
Böyle olayım başka hiiiiç b,irşey istemiyorum ya

--
tumblr_mlgio87hIi1r4cmzeo1_500.jpg

Bu görüntüyü yapıcam yaa :23::41::41::41:

Back
X