Selam güzeller, dün dişim yüzünden acil servislerde süründüm,  antibiyotik kullanmama rağmen diş ağrısından geberdim acile zor yetiştirdiler ağlaya ağlaya, ciddi bir kabir azabı diş ağrısı 

:84:
Antibiyotik üzerinden 12 saat geçmeden mümkünse hiçbir ilac alınmaması gerekiyor biliyosunuz, cok zor sartlarda ise 6 saat dolması bekleniyormuş, o derece. 
Ben gittiğimde de 5 saat mi ne olmuştu  1 saat beklemeye aldılar beni sedyede mal gibi oturdum öyle, en sonunda dedim ya 45 dakika oldu simdi ben sokucam surdaki aletlerin hepsini ağzıma ellerimle koparıcam dişi , 15 dakkada olmayıversin vallahi ben alıyorum mesuliyetini diye yapıştım doktorun koluna, adam bile söyle biraz buruk baktı üzüldü 'diş en berbat ağrılardan biridir,  (yapma ya dedim içimden) yat yapalım iğneni'  dedi, kıyamadı 

Açtık totoşu mecburen, yattık sedyeyi falan ısırasım geliyor diş acısından, nerde kaldın be adam diyorum içinden birden bir his.. 
İğnenin yavaş ama acılı bir giriş hissi, oha ne ara soktu iğneyi ya diye 10-15 saniye kadar şoktayken birden bir his.. 
O ne iğnesiyse  Allah' ım çiçeklerle dolu bir bahçedeyim, çimenlerin arasında çıplak ayakla dolaşıyorum .. Ohh.. 

Sakinlestirici ile karışık novalgin vurduk 7-8 saat uyutur ancak 10 dakika kadar yürütün dedi.. 
Ben nasılım ama yürümüyorum süzülüyorum, saniyesinde etki etti.. 

Eve nasıl geldim, o asansörle 14 kat kim cıktı, yatağa nasıl girdim bir fikrim yok, gözümü açtım 10 saat uyumuşum, sıfır ağrı, yıldızlar cıkmıstı.. 
Açlıktan geberiyodum yarım ekmek arasına dolapta ne varsa en iğrenç tepeleme sekilde doldurdum geri yattım.. 
Bu öğle 11:40 ta kalktım. 

Dün bunlar geldi işte başıma, o yüzden buraya giremedim ama okudum şimdi tüm yazanları. :126:
Kahvaltımsı: (11:45-12:00)
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği+ 1 dilim köy peyniri (dolu dolu 2. yemek kaşığı ebat peynir canlandırın, o kadar) 1 domates, 2 salatalık, 6 tane de diyet zeytin(denk gelirseniz alın, gönül rahatlıyla fora-pembe tenekede, fiyatı da uygun)+ 1 dilim hindi salam
12:30- yaseminli yeşil çay.
15:15- yaseminli yeşil çay.
16:00- tarçınlı 100 gram yoğurt
17:00 -Akşam yemeği yemek istemiyorum, dün gecenin köründe yarım ekmek bana 1 kilo aldırmış, ancak dünkü durumum  göz önüne alınırsa açıkçası umrumda olmadı. 
Ama bugün dengeleyebileyim ki yarın diyet yalan olmasın.
Akşam yemeği olarak 1 domates+2 salatalık+ 1 yemek kasığı zeytinyağı+1/2 limon ile yapılmış salatamsı ile aksamı bitirmek istiyorum, bugün pek halim yok, spor yapmayacağım, ısınma videosunu yapıp bırakacağım o da kaslarım 1 spor yap bi bırak seklinde durmadan tutukluk ve ağrı yapmasın diye..
--
Benden uzun bir hikaye daha.. 

Hepinizi çok öptüm..