- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
evet iatiyir dini nikahimiz kalir resmiyette bosaniriz diyor onceki konularimi okursaniz anlayacaksiniz
Elalemi siz hasta ediyorsunuz da ondan sağlamsınız. Pisliği de bu kadar savunanı gördüm ya daha şaşırmam. El yıkamak mı acayip geliyor size komik emojiler eşliğinde yazmışsınız.Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
Allahım sen bu kuluna yardım et ona akıl saglıgı bagusla yarabbim...... Ciddi anlamda sacma sapan seyler yazıp duruyorsunuz ne alaka poponu elleyen adamla nasıl bosanma evresınde olabılırsın ki benim bıldıgım muattao bile olmak istemezsin yani poponu elleyecek kadar yakınlık varsa ayrılık yoktur yanievet 4 aylik bebegim var.bugun misafir gelecekti.banyodan ciktim.bornozlaydim.esim geldi popomu elledi.sonra da elini yikamadan bebegimin yuzunu yikadi.ben de sinirlednim ciktim evden.aorun sadece bu degil.adam beni zaten istemiyor.iki lafinin biri bosanma.eski konularima goz atarsaniz analrsiniz.gidecek bir yerim olsa bosanirdim.caresiz hissediyorum.cok
sinirliyim
duzenleme..
rahim agzimda bakterilerin neden oldugu bir yaram var ve akinti yapiyor.bu yuzden endiseliyim
Bende hic telefonu elledi duymadim.
Elleme bana mi elleme beni mi mantikli geliyor mesela
Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
istemedim zaten popomu ellemesibi.bana dedigi suydu ellerken bosanacaz ya bu sekilde daha cazip geliyorsun dediAllahım sen bu kuluna yardım et ona akıl saglıgı bagusla yarabbim...... Ciddi anlamda sacma sapan seyler yazıp duruyorsunuz ne alaka poponu elleyen adamla nasıl bosanma evresınde olabılırsın ki benim bıldıgım muattao bile olmak istemezsin yani poponu elleyecek kadar yakınlık varsa ayrılık yoktur yani
Bu nedir ya biraz mahrem.bolge egitimi verseniz keske. Ozel bolgelerini bilse . Esinizin pipisine dokinmak nedir ya gormek.nedir yaAy bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
.Ne işi var çocuğun sizin oranızda buranızda yaa ne kadar iğrenç.İnsan şunları yazmaya utanır.Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
Cunku cocugunuz etrafina hastalik saçıyor. O yuzden çocuğunuz harici herkes hasta... coxugunuzun ogretmenine Esinizle ilgili durumu söylesenize cesaretiniz varsa.. kimse sizinle yanyana dahi gelmek istemez. Yazmayin da kotu ornek olmayin bari. Bu ne yaa..Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınızbizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka
Konuda yazılan yorumları bilmiyorum o yüzden bilmeden işlem yapmam doğru olmaz, uygunsuz içerikleri rapor ederek yardımcı olursanız minnettar olurumMune sence konu sirazesini kaydirmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?