popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Böyle bir olaydan dolayı evden çıkılmaz, size kur yapmaya calisan adama pislik muamelesi yapmışsınız resmen.
Bence kendi davranışlarınızı da sorgulamalısınız.

Elalemi siz hasta ediyorsunuz da ondan sağlamsınız. Pisliği de bu kadar savunanı gördüm ya daha şaşırmam. El yıkamak mı acayip geliyor size komik emojiler eşliğinde yazmışsınız.

Edep ve temizlik dalga malzemesi mi? Asiri Temizlik hastasi olmicaksin ama bu kadar da pislik icinde yasanmaz diye dusunuyorum ne demek el yikamamak... Sansina hasta olmamis o cocuk yinede bilemezsiniz. Ayriytten o cocuga dogruyu yanlisi temizligi adabı siz ogreteceksiniz ne ise yariyosunuz?? Deginmedigim cok sey var da neysee.. bi anne baba neden vardir? Usluba bak rahatliga bak ilgincsiniz ailecek.
Misafirlikte yemek yemege cekinik olabilirim sayenizde...
Midem bulandi yauvvv. gercek mi bu.

Allahım sen bu kuluna yardım et ona akıl saglıgı bagusla yarabbim...... Ciddi anlamda sacma sapan seyler yazıp duruyorsunuz ne alaka poponu elleyen adamla nasıl bosanma evresınde olabılırsın ki benim bıldıgım muattao bile olmak istemezsin yani poponu elleyecek kadar yakınlık varsa ayrılık yoktur yani

Surda bir konu okuyoruz yorum yapıyoruz. Neden gidip de eski konularını okuyayım? Bağlantısı varsa bir zahmet özet geçecek diyecek ki şöyle şöyle olmuştu. Kocam popomu elledi çocuğuma dokundu evi terkettim dersen millet neresiyle güleceğini şaşırır. Bunda abes bir durum yok.

istemedim zaten popomu ellemesibi.bana dedigi suydu ellerken bosanacaz ya bu sekilde daha cazip geliyorsun dedi

Bu nedir ya biraz mahrem.bolge egitimi verseniz keske. Ozel bolgelerini bilse . Esinizin pipisine dokinmak nedir ya gormek.nedir ya

.Ne işi var çocuğun sizin oranızda buranızda yaa ne kadar iğrenç.İnsan şunları yazmaya utanır.
pis insan gördüm de sizin gibi sini görmedim valla.Konu zaten çok saçma siz ayrı saçmasınız.

Cunku cocugunuz etrafina hastalik saçıyor. O yuzden çocuğunuz harici herkes hasta... coxugunuzun ogretmenine Esinizle ilgili durumu söylesenize cesaretiniz varsa.. kimse sizinle yanyana dahi gelmek istemez. Yazmayin da kotu ornek olmayin bari. Bu ne yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…