- Konu Sahibi gingerbread
-
Bence çok gereksiz bir şey.Yeterli yağınız varsa yağ transferi ile büyütün ben öyle yaptım ve çok memnunum
Ben yaptırdım bu uygulamayı 4-5 ay oldu ama yinede istediğim hacime ulaşamadım, bana 6 kutu yapıldı. Her kutu 100 ml di. Daha öncede yağ enjeksiyonu yaptırmıştım ama bende alıncak yağ olmadığı için çok az yapabilmişlerdi 125 cc konmuştu oda hiç bi işe yaramamıştısoruların varsa ben cevaplayabilirim
eylül ayında yaptırdığımda 12.000 TL ödedim. Ama 6 kutu bana çok az geldi en az bir 8 kutu daha lazım. oyüzden tekrar yaptırmak için aradım bu sefer dahada pahalılanmış bir kutusu 2000 dolar dedidoktorum oygar aytekin di.
Yag transferi ile yapilan islemin omru ne kadar yardimci olabilir misiniz??
2 ay boyunca küçülüyor ve sonrasında oturuyor koyulan yağların %40 civarı ömür boyu kalıcı oluyor.Enazından doktorun söylemi bu yönde fakat bir kısmı kalıcı olur ömür boyu illaki.Benim henüz 1buçuk ay oldu fakat hala bomba gibi:) zamanla görücem nekadar eriyeceğini..
Bende kilo alırken üst taraflar ve karın bölgemden alıyorum popom çok az yağ transferiyle kalıcı olurmu birde çukurlar felan oluşuyormuş iyi doktorlar kimdir?yağ yerine konulan dolgu maddeleri kalıcımıdır sağlığa zararları varmııı çok soru sordum ama deneymli arkadaşlar cvp lütfen
Dolgu maddelerini unutun asıl ozaman çukurlar oluşuyor.Benimde belimde ve yanlarımda yağ vardı şuan hem belim incecik hemde popom kocaman:) Sonuç gerçekten mükemmel hiçbir sorunla karşılaşmadım..Doktorum Ali Mezdeği dir.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..
çok iyiymişte karnımda pek yağ yok üstlerde ne var ne yok çekseler olur mu acaba :)) bide ücretler nedirDolgu maddelerini unutun asıl ozaman çukurlar oluşuyor.Benimde belimde ve yanlarımda yağ vardı şuan hem belim incecik hemde popom kocaman:) Sonuç gerçekten mükemmel hiçbir sorunla karşılaşmadım..Doktorum Ali Mezdeği dir.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..
Canım ben de yaptırıcam kesinlikle, sanırım hastaneye yatış gerekmiyor degil me? İyileşme dönemim sıkıntılı mıydı?Bu doktor hangi şehirde söyleyebilir misin? Tesekkurler...
Ben sabah girdim akşam çıktım hastaneden.İyileşme dönemi sandığımdan çok daha rahat geçti operasyon günü eve dönerken bile oturmakta zorlanmadım.tabiki ilk hafta ağrı sızı oluyor baya,hatta oturmakta zor oluyor ama korkulacak birşey yok kesinlikle.Yine olsa yine yaptırırım düşünmeden,çünkü sonuç harika ve her acıya değer:) doktor istanbul nışantaşında..
tesekkur ederim,peki ucret konusuda bilgi verbilir misin?
Ben yaptırdım bu uygulamayı 4-5 ay oldu ama yinede istediğim hacime ulaşamadım, bana 6 kutu yapıldı. Her kutu 100 ml di. Daha öncede yağ enjeksiyonu yaptırmıştım ama bende alıncak yağ olmadığı için çok az yapabilmişlerdi 125 cc konmuştu oda hiç bi işe yaramamıştısoruların varsa ben cevaplayabilirim
Ben sabah girdim akşam çıktım hastaneden.İyileşme dönemi sandığımdan çok daha rahat geçti operasyon günü eve dönerken bile oturmakta zorlanmadım.tabiki ilk hafta ağrı sızı oluyor baya,hatta oturmakta zor oluyor ama korkulacak birşey yok kesinlikle.Yine olsa yine yaptırırım düşünmeden,çünkü sonuç harika ve her acıya değer:) doktor istanbul nışantaşında..
Dolgu maddelerini unutun asıl ozaman çukurlar oluşuyor.Benimde belimde ve yanlarımda yağ vardı şuan hem belim incecik hemde popom kocaman:) Sonuç gerçekten mükemmel hiçbir sorunla karşılaşmadım..Doktorum Ali Mezdeği dir.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?