Yok ya o da benim gibi uzun uzun öpüşmeyi seviyor ama bu sefer dicem iz bırakmasın sakin olsun diyeBu kadar sevdiğin öbüşme 3 sn falan anca sürdü. Umarım eski/yeni eniştemiz de böyle çıkmaz
Bi süre düşündüm kötü mü yaptım acaba lan diye evde benim bile bitiremiyceğim kadar yemek oluyodu hep dshdhs. Bi de sürekli mango, ananas, kivi falan çıkıyodu dedim bu heralde bana bi mesajSonra dedim Adige sen bi yemeğe verecek insan mısın
Eved?? AhshdhdSonra dedim Adige sen bi yemeğe verecek insan mısın
Alma verme dengesini aman diyim bozmayın kızlar. Skorlar eşit olsun. Herkes nasibini alsın kullansın sjdjdkfkfEved?? Ahshdhd
Bunca zaman beleşe verdik de noldu ahdhd
Onlar da bize mi versin hocam?Alma verme dengesini aman diyim bozmayın kızlar. Skorlar eşit olsun. Herkes nasibini alsın kullansın sjdjdkfkf
Sen de mi mango yolluycan güzel kokuyum diyeKız orası neresi bir konum at bir şey denicem
Ben de anca karın tokluğunaEved?? Ahshdhd
Bunca zaman beleşe verdik de noldu ahdhd
Onlar da versin tabikisi. Öyle tek başına olmuyooOnlar da bize mi versin hocam?
Sevmem ben oyle seyler ahshd
Yemek gönderiyormuş ya, birlikte yiyelim derdim onaSen de mi mango yolluycan güzel kokuyum diyeBu arada arkadaşlar yanlış anlaşılmasın henüz yakınlaşmamıştık koku falan yok yani dshds
Ben de anca karın tokluğunaKarnım aç olunca sinirleniyorum
Kalbini verecektir insallah. Baska sey verecekse ben oralarda yokum karsim. Benim de kirmizi çizgilerim var ahshOnlar da versin tabikisi. Öyle tek başına olmuyoo
Film izler kahve içeriz ayagina goturecek seniYemek gönderiyormuş ya, birlikte yiyelim derdim onaöyle kapıdan göndermeyi istemem. Sonra bir patlamış mısır patlatayim ışığı da kapatırım güzel bir sinema gecesi hazırrr
Film izler kahve içeriz ayagina goturecek seniAddige . Sonra sadece sarilip uyuruz diyecek bak.
Benim orda bi sıkıntım var daha önce bahsetmiştim, aklıma yatan birini bulursam size danışırım ama burdan değilAlma verme dengesini aman diyim bozmayın kızlar. Skorlar eşit olsun. Herkes nasibini alsın kullansın sjdjdkfkf
Film izler kahve içeriz ayagina goturecek seniAddige . Sonra sadece sarilip uyuruz diyecek bak.
Begenemedin mi ahshs
Niye beğenmiyim öpüp başıma koyarım nimet diyeBegenemedin mi ahshs
Hep böyle yapıyonuz ama meraklandırıyonuz insanı dsdhs bari spoi verOlm gece gece yuzeysel olarak bildigim seyi araştırıyorum su an. Sizinle konuşmak benim gibi mazbut, efendi, hanim hanımcık utangaç bir bayani bile yoldan cikariyor yaziklar olsun.
Neyi araştırıyorsunOlm gece gece yuzeysel olarak bildigim seyi araştırıyorum su an. Sizinle konuşmak benim gibi mazbut, efendi, hanim hanımcık utangaç bir bayani bile yoldan cikariyor yaziklar olsun.
Niye beğenmiyim öpüp başıma koyarım nimet diyeAma sen de gelecen grup olacaz
Hep böyle yapıyonuz ama meraklandırıyonuz insanı dsdhs bari spoi ver
Neden bazi penisler iki renk tonunda oluyor ahshdNeyi araştırıyorsun
Üçlü olsun güçlü olsun mu diyorsun yaniNiye beğenmiyim öpüp başıma koyarım nimet diyeAma sen de gelecen grup olacaz
Hep böyle yapıyonuz ama meraklandırıyonuz insanı dsdhs bari spoi ver
Ahahaha sen deyince düşündüm ben de , ilginç bir soru, merak ettim ben de bakcamNeden bazi penisler iki renk tonunda oluyor ahshd
Cok da ilginc bir yaniti yok ahshAhahaha sen deyince düşündüm ben de , ilginç bir soru, merak ettim ben de bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?