- 21 Kasım 2017
- 29.456
- 128.838
- 598
Sevişsenize ya. Bunlar keser mi insanı, çoluk çocuk işi.Evet hâlâ var öyle bir şeyeee kolay mı 2 sene cinsellik olmadan yaşamak. Dile kolay ama ... kolay değil
Ya aslında benim durumum biraz karışık. Çocukluktan beri baskı içerisinde büyüdüm ve cinselliğe hep merakım vardı bana ilgi çekici geliyordu tüm yasaklar. Evlendim boşandım sonra başkalarıyla görüştüm, işte en son 2 yıl önce sevişmiştim eski sevgilimle. Sadece öpüşmeyle tatmin olunmaz zaten. Beni de kesmez. Enerjim baya bir birikti , rahatlamam lazım , abaza dayılar gibi geziyorumSevişsenize ya. Bunlar keser mi insanı, çoluk çocuk işi.
Kiz dur, adam goruselim dedi diye kostur kostur hemen gitmiyorum. Ikimizin de musait oldugu bir gun gorusuruz işte.Benim de uykum geldi esnemeye başladım,iyi geceler canımhadi bakalım görüşme güzel geçer umarım
İyi yapıyorsun öyle dünden görüşmeye razı gibi olma . Akıllı kadının halı bir başka oluyor ya.Kiz dur, adam goruselim dedi diye kostur kostur hemen gitmiyorum. Ikimizin de musait oldugu bir gun gorusuruz işte.
Bu sabah da exim günaydın canımın içi nasılsın falan yazdı. Görüşme günüyle ilgili konuştuk, o da baya bir heyecanlı belli. Sonra benden nude istedi. Nude işlerini bıraktım yıllardır kimseye nude atmadım çünkü riskli geliyor bana. Zaten görüştüğümüzde canlı canlı göreceksin dedim sjdkdkdkfk tamam sen bilirsin canımın içi diyor.Kiz dur, adam goruselim dedi diye kostur kostur hemen gitmiyorum. Ikimizin de musait oldugu bir gun gorusuruz işte.
Yani hem öyle hem zaten başka planim var. Beklesin biraz heheİyi yapıyorsun öyle dünden görüşmeye razı gibi olma . Akıllı kadının halı bir başka oluyor ya.
Ahahah hangi gun gorusuyorsunuz simdi?Bu sabah da exim günaydın canımın içi nasılsın falan yazdı. Görüşme günüyle ilgili konuştuk, o da baya bir heyecanlı belli. Sonra benden nude istedi. Nude işlerini bıraktım yıllardır kimseye nude atmadım çünkü riskli geliyor bana. Zaten görüştüğümüzde canlı canlı göreceksin dedim sjdkdkdkfk tamam sen bilirsin canımın içi diyor.Bu erkekler yok mu bu erkekler, nefes alsın yeterciler djdkdkdkdkg
Büyük ihtimalle pazar günü. Çalışıyor ve o gün boş.Ahahah hangi gun gorusuyorsunuz simdi?
Ben en olmadik, beklenmedik anda çat diye atarim. Oyle olunca daha etkili oluyor ahshd
Hadi bakalim sabahlar olmasinBüyük ihtimalle pazar günü. Çalışıyor ve o gün boş.
Göğüs değil şey fotosu istiyor, sırf bunun için donumu indirip foto atmak da saçma geliyor bana ne bileyim . Evlenmeden önce çok nude atardım ama şimdi biraz daha kendimi kontrol ediyorum sjsjdkdkd kendimi kontrol etmiş halim buAhahah hangi gun gorusuyorsunuz simdi?
Ben en olmadik, beklenmedik anda çat diye atarim. Oyle olunca daha etkili oluyor ahshd
Adam mesir macunu falan yesin. Sana anca yeter, ikinci seferden sonra pili bitmesin bakBüyük ihtimalle pazar günü. Çalışıyor ve o gün boş.
Zayıflayip memelerim deforme olduktan sonra meme atmiyorum ben de artik. Eski heybetli gunlerim bitti ahshGöğüs değil şey fotosu istiyor, sırf bunun için donunu indirip foto atmak da saçma geliyor bana ne bileyim . Evlenmeden önce çok nude atardım ama şimdi biraz daha kendimi kontrol ediyorum sjsjdkdkd kendimi kontrol etmiş halim bu
Biz kadınlar olarak üst üste defalarca orgazm olabiliyoruz. Onun da en az 3 kere yapmasını isterim. Pili hemen biterse ensesine şaplağı yapistircam. Haftada 1-2 kez sex yapan erkekleri adamdan saymıyorum.Adam mesir macunu falan yesin. Sana anca yeter, ikinci seferden sonra pili bitmesin bak
Atmıyorum zaten. Riskli bu işler. Erkek milletine güven olmaz.Kız kimseye nude falan atmayın yada en azından yüzünüz belli olmasın
Bütüncül yaklaşımın özellikle ( jartiyer, çoraplı) detayı çok hoşuma gittiZayıflayip memelerim deforme olduktan sonra meme atmiyorum ben de artik. Eski heybetli gunlerim bitti ahsh
Kuku da sevmem oyle ya. Laps diye ekranda kocaman bir kuku ahhdh
Ben daha butuncul yaklaşıyorum. Tum vucut veya belden asagisi seklinde
Bazen cok sevdigim bir sey cektiysem böyle jartiyerli veya corapli falan, arsivliyorum onu ahshd
Cok guvendigim bir-iki kisi haric yuzumu gostermem zaten. Hatta dovmelerimi de silerimKız kimseye nude falan atmayın yada en azından yüzünüz belli olmasın
Bende de yok ama aciyor ne oluyor bu aşavlık evde diyor zoğukanTiktok yok bende açılmıyor ya ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?