Çocukluğumun neşesi Teletabiler
Basket kursuna gitmeden oturup bunu izlerdim hatırlıyorum. O zamanlar da evde yalnızdım hepÇocukluğumun neşesi Teletabiler
Alışkınım yalnızlığa diyorsun yaniBasket kursuna gitmeden oturup bunu izlerdim hatırlıyorum. O zamanlar da evde yalnızdım hep
Kafamı dinliyodum ne güzel yetişkin sesi yok emrivaki konuşmalar onu yiyeceksin bunu içeceksin yok ev ve tv bana kalırdıAlışkınım yalnızlığa diyorsun yani
Evde tek takılmak için volta atıyordum ben de. Çünkü kalabalık bir aileyiz. Ev boş kalınca şarkı açıp dans ediyordum, kumandayı elime alıp şarkı söylüyordum mikrofon niyetine djdjdkfkfh futbol sever birisi ve GS fanatiği olarak her GS ve milli maçlarında abimle, kardeşlerimle oturup heyecanla ekrana kitlenirdik gol olunca bağırır hep beraber zıplardıkKafamı dinliyodum ne güzel yetişkin sesi yok emrivaki konuşmalar onu yiyeceksin bunu içeceksin yok ev ve tv bana kalırdıHele milli maçlar vardı bi ara okuldan koşa koşa gelir, cipsimi kolamı açar uzanıp keyif yapardım
Valla mis gibi oluyor. Kafa rahat, beklenti yok, soru yokBilmiyorum duygu olmadanda nasıl oluyorsa
Ayılmaya çalışıyorum gelicem
Pis cimbomluEvde tek takılmak için volta atıyordum ben de. Çünkü kalabalık bir aileyiz. Ev boş kalınca şarkı açıp dans ediyordum, kumandayı elime alıp şarkı söylüyordum mikrofon niyetine djdjdkfkfh futbol sever birisi ve GS fanatiği olarak her GS ve milli maçlarında abimle, kardeşlerimle oturup heyecanla ekrana kitlenirdik gol olunca bağırır hep beraber zıplardık
Yok hiç yapmadım onu. Çünkü ben ortaokuldayken ailemin isteğiyle kapandım. Çok sakin içine kapanıktım o zamanlar. Gerçi hâlâ sakin biriyim ama insanlarla konuşurken daha rahatım artık. Bize misafir geldiğinde odama saklanır ışığı kapatırdım kimse beni görüp konusturmasın diyePis cimbomluBen saç fırçası kullanırdım mikrofon yerine. Kanka kanka şey de yapar mıydın hani tişörtü kafandan çıkarıcan gibi oluyor ama tam çıkarmıyon da uzun saç yapıyon ya kendine Kendi peruğumuzu yapmıştık o yaşlarda
Evde de mi yapmadınYok hiç yapmadım onu. Çünkü ben ortaokuldayken ailemin isteğiyle kapandım. Çok sakin içine kapanıktım o zamanlar. Gerçi hâlâ sakin biriyim ama insanlarla konuşurken daha rahatım artık. Bize misafir geldiğinde odama saklanır ışığı kapatırdım kimse beni görüp konusturmasın diyelise ve üniversitede büyük bir evrim geçirdim.
Evde de yapmadım. Kapı kenarlarına tırmanır kardeşlerimle yarış yapardık. Evin içinde top oynayıp saati kırmıştık bir kereEvde de mi yapmadınBen de tam tersi çok dışa dönükmüşüm. Otobüsteki teyzeler ve amcalarla bile hemen kaynaşır anne ve babanın taklidini yapıp rezil edermişim dshshd Annem diyo ki sen küçükken çok tatlıydın, zekiydin büyüdükçe yabani bişey oldun bi tuhaflaştın
Ruhsar favori dizilerimdendiBen bıktım saç boyasından mecbur kalmasam hiç boyamıycam. Sokaklarda kiremiti toz haline getirip güya kına yakardık elimize3 tekerlekli pisikletim vardı (2 tekerlide düşüyodum ) Annemden sürekli para isteyip cames top alırdım patlamayan, mahallede forsum olurdu dshda Seksek severdim bide bu şarkı eşliğinde ip atlardık hey gidi beeee...
Öyle anlatacak çok iyi bir çocukluk geçirmedim ama ona rağmen çocukluğumu özlüyorum çünkü kaygısız, tek derdimiz favori programımız ne zaman çıkacak onu bekleme zamanlarımızdıBen bıktım saç boyasından mecbur kalmasam hiç boyamıycam. Sokaklarda kiremiti toz haline getirip güya kına yakardık elimize3 tekerlekli pisikletim vardı (2 tekerlide düşüyodum ) Annemden sürekli para isteyip cames top alırdım patlamayan, mahallede forsum olurdu dshda Seksek severdim bide bu şarkı eşliğinde ip atlardık hey gidi beeee...
Sen tek çocuk musun?Ben bıktım saç boyasından mecbur kalmasam hiç boyamıycam. Sokaklarda kiremiti toz haline getirip güya kına yakardık elimize3 tekerlekli pisikletim vardı (2 tekerlide düşüyodum ) Annemden sürekli para isteyip cames top alırdım patlamayan, mahallede forsum olurdu dshda Seksek severdim bide bu şarkı eşliğinde ip atlardık hey gidi beeee...
Bundan sonrası iyi olur umarım bebişimÖyle anlatacak çok iyi bir çocukluk geçirmedim ama ona rağmen çocukluğumu özlüyorum çünkü kaygısız, tek derdimiz favori programımız ne zaman çıkacak onu bekleme zamanlarımızdı
Korkularının üzerine gitmen çok güzel karşimRuhsar favori dizilerimdendiben bir iki kere bisiklet sürdüm , çocukken abimin bisikletiyle soda şişesine çarpıp düşmüştüm erkekler bana bakıp gülünce yıllar boyu bisiklet süremedim 2 yıldır tekrar bisiklet sürmeye başladım. Bisiklet sürerken hafif seste şarkı da açıyorum çok iyi geliyor.
Evet dedik ya lan daha kaç kere soracanSen tek çocuk musun?
Bunadım ben galiba boşuna B12 içmişim. B12 550 ama sana daha önce bunu sorduğumu unutmuşumEvet dedik ya lan daha kaç kere soracan
Kalabalık mutlu bir aile ve kardeşim olması da benim hayalimdi. Büyüyünce bissürü çocuğum olacak, her odadan bi çocuk fırtlıycak diyodum ama o da olmadı nasip kısmet. Benim de b12m düşük karşimMune abla bu arkadaş bana lan dedi
Bunadım ben galiba boşuna B12 içmişim. B12 550 ama sana daha önce bunu sorduğumu unutmuşumtek çocuk olmak benim hayalimdi. Kalabalık ailede olduğum için kendimi uzaklaştırmak istiyorum bazen.
Ne kadar da zıt hayatlarımız ve hayallerimiz var aslında. Ben de çocuk sahibi olmak istemiyorum çocuklara doydum mesela. :) Allah gönlüne göre versin karşına iyi birini çıkarsın inşallahKalabalık mutlu bir aile ve kardeşim olması da benim hayalimdi. Büyüyünce bissürü çocuğum olacak, her odadan bi çocuk fırtlıycak diyodum ama o da olmadı nasip kısmet. Benim de b12m düşük karşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?