Kardeş ben sana inandım namuslu bi kadina iftira etmek ne kadar büyük günah Allah goruyor herseyi..Su an bana inanmaya bilirmisiniz ama bunların hepsi gerçek ikicocuğum var. Ve yeni bosandim bana bu idtirayi atan lar herkes anam olsun çezasıni çekecek ben geçen cumadan beri uyku uyuyamim sabahlara kadar ağlim benim yasadim yer küçük bi yer oldu içi herkesin diline düştüm herkes beni konuşi sokağa çıkamaz oldum resmen benim doğrulumu yada namusumu kimseye ispat etmek zorunda deilim benim temiz oldumu Allah biliyo ya o bana yetiyo... ama en çok beni üzen annemin benden şüphelenmesi bana inanmamasi benim yanimda arkanda durmaması size de hakverim normal bana inanmamaniz ben daha kendimi anneme inandiramadim ki o yüzden size alınmimm en çok da annemin beni iftirakara inanipta suçlaması benim içimi yarali... insanın annesi babasi bunlari yaparsa daha kime guvenir insan... bana ister inanin ister inanmayın ben size gerçekten derdiimi açtım. Annemin vermediği teselliyi siz verin diye siz de annem gibi bana inanmadînız şimdi daha iyi anlıyorum benim kaderim kalemle deil dertlerle yazılmış
Haklisin Nereden tutsan elinde kaliyor akil mantık dışı ben inanmadim doğrusu.Böyle bir konu açıyorsun, kendinden şüphe eder gibi konuşuyorsun, sonra şarjım az bilmem ne, cevap vermiyorsun.. Hâlâ da cevap yazmamışsın, bence sen " aaa saflara bak, nasıl da atladılar? " konuma diye eğleniyorsun şu an..
Ben eski eşimden herşeyi bekliyorum aklınıza hayalinize gelmicek şeyler yaptı bana onu çok iyi tamıyan bi insan olarak her kötülüğü yapabilecek kapasitedeSen eski eşinle bu tarz fotolar çekmişmiydin . Çocuklarini almak icin böyle birşey yapmış olabileceğinden falan mı korktun , bunu yapabilecek biri mi ?
Ilk mesajda öyle bir yazmışsın ki insanın aklına acaba , benzer resimleri de var endişe etti ve siteye baktı diye geçiyor . Sen değilsen değilsindir . Burda kimse o kişi sensin demiyor zaten , aksine ben değilim diyorsan herkes sana inanıyor zaten . Ilk mesajında biraz boşluklar var ondan kaynaklandı .Su an bana inanmaya bilirmisiniz ama bunların hepsi gerçek ikicocuğum var. Ve yeni bosandim bana bu idtirayi atan lar herkes anam olsun çezasıni çekecek ben geçen cumadan beri uyku uyuyamim sabahlara kadar ağlim benim yasadim yer küçük bi yer oldu içi herkesin diline düştüm herkes beni konuşi sokağa çıkamaz oldum resmen benim doğrulumu yada namusumu kimseye ispat etmek zorunda deilim benim temiz oldumu Allah biliyo ya o bana yetiyo... ama en çok beni üzen annemin benden şüphelenmesi bana inanmamasi benim yanimda arkanda durmaması size de hakverim normal bana inanmamaniz ben daha kendimi anneme inandiramadim ki o yüzden size alınmimm en çok da annemin beni iftirakara inanipta suçlaması benim içimi yarali... insanın annesi babasi bunlari yaparsa daha kime guvenir insan... bana ister inanin ister inanmayın ben size gerçekten derdiimi açtım. Annemin vermediği teselliyi siz verin diye siz de annem gibi bana inanmadînız şimdi daha iyi anlıyorum benim kaderim kalemle deil dertlerle yazılmış
Elinde varmı benzer resimler , eskiden eşindi nihayetinde .Ben eski eşimden herşeyi bekliyorum aklınıza hayalinize gelmicek şeyler yaptı bana onu çok iyi tamıyan bi insan olarak her kötülüğü yapabilecek kapasitede
Kısa bir sure önce baska konuda yorumlarını görmüştüm ve profil fotosu kendisiydi sanırım . Şimdi ki resimlerdeki çocuklar da kendisine çok benziyor , o nedenle ben fake diyemiyorum . Hayatta olmaz denen oluyor maalesef .Konunun gercek olduguna inanmiyorum..Yazim seklinde de tutarsizliklar var yasi küçük biri bizimle eğlenmeye calisiyor hissine kapildim.Nerden tutsan elinde kaliyor bu konu inandirici olmamış bro
Ben 29 yaşindayim kimseylede eğlenmek gibi bi niyetim yok ben kimseye bu zmana kadar yalan söylemedim bi gün başına inandırıci biolay geçtiğinde anlarsin ama inşaallah geçmez yani Allah geçirmesinKonunun gercek olduguna inanmiyorum..Yazim seklinde de tutarsizliklar var yasi küçük biri bizimle eğlenmeye calisiyor hissine kapildim.Nerden tutsan elinde kaliyor bu konu inandirici olmamış bro
Sadece adamın şeyi kadinin sırtı ve kalçasıIlk mesajda öyle bir yazmışsın ki insanın aklına acaba , benzer resimleri de var endişe etti ve siteye baktı diye geçiyor . Sen değilsen değilsindir . Burda kimse o kişi sensin demiyor zaten , aksine ben değilim diyorsan herkes sana inanıyor zaten . Ilk mesajında biraz boşluklar var ondan kaynaklandı .
Ailen boyle bir konuda nasıl sana iftira atar anlamak mümkün degil . Sitede ki kısının yüzü gözüküyor mu peki , neye gore sana benzemişler
ben eski eşimle öyle fotoğraflar çektirmedim . Kesinlikle bana ait deil kimse annem dailbenim vücudumu kimse görmedi tabi eski esim hariç ama kim çıkrdi bu dedikoduyu iftirayı bilmim benim vücudumla kim ne alaka kurdunu kiimin bana neden benzettinide bilmimElinde varmı benzer resimler , eskiden eşindi nihayetinde .
Ben sunu anlamaya çalışıyorum kesinlikle ben değilim diyorsun . Peki eski esinin fotomontajla birşeyler mi yapmasından mi şüphelendin ?
Sitede ki kadının yüzü gözüküyor mu ?
kim seninle nasıl alaka kurdu ?
Sen oldugun nereden belli o zaman , boyle saçmalık mi olur ? Neden gerekenleri söylemedin , olacak iş mi bu ?Sadece adamın şeyi kadinin sırtı ve kalçası
ben en baştan beri inandım sanaSu an bana inanmaya bilirmisiniz ama bunların hepsi gerçek ikicocuğum var. Ve yeni bosandim bana bu idtirayi atan lar herkes anam olsun çezasıni çekecek ben geçen cumadan beri uyku uyuyamim sabahlara kadar ağlim benim yasadim yer küçük bi yer oldu içi herkesin diline düştüm herkes beni konuşi sokağa çıkamaz oldum resmen benim doğrulumu yada namusumu kimseye ispat etmek zorunda deilim benim temiz oldumu Allah biliyo ya o bana yetiyo... ama en çok beni üzen annemin benden şüphelenmesi bana inanmamasi benim yanimda arkanda durmaması size de hakverim normal bana inanmamaniz ben daha kendimi anneme inandiramadim ki o yüzden size alınmimm en çok da annemin beni iftirakara inanipta suçlaması benim içimi yarali... insanın annesi babasi bunlari yaparsa daha kime guvenir insan... bana ister inanin ister inanmayın ben size gerçekten derdiimi açtım. Annemin vermediği teselliyi siz verin diye siz de annem gibi bana inanmadînız şimdi daha iyi anlıyorum benim kaderim kalemle deil dertlerle yazılmış
Bagirdim. Çağirdim ben yapmadim dedim hatta pollise bile gittim gerekenleri yaptımSen oldugun nereden belli o zaman , boyle saçmalık mi olur ? Neden gerekenleri söylemedin , olacak iş mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?