mrb bayanlar dün porselen demlik aldım çay yaptım güzel değildi tadı bence. ama ben demliğin altını nasıl ısıtacağım bilemedim ocağın üzerine koydun ısını ama demliğin altında kahverengiş lekeler olmuş. öncelikle bu lekeleri nasıl geçirebilirim diğer sorum bu demlikteki çayı nasıl ısıtacağız. saygılar
Sadece demlik olarak mı aldın, altı yok mu? Biz de porselen demlik kullanıyoruz fakat
altında emaye çaydan var. Normal demlikle çay demler gibi demliceksin, direk ocağa
koyma demliği. Porselen demlikte daha güzel olur çayın tadı
sadece porselen demlik almıştım. çelik çaydanlığımı alt olarak kullandım.. bu arada a101 e indirimdeydi porselen demlik oradan almıştım. ee peki demliği ısıtmak istesek neyapacağız
bizdede var porselen demlik hem altli olandan hemde altsiz olandan. sade porselen olunca onun isitmak gibi bir olayi yok. sadece demliyorsun ve iciyorsun. ozellikle sallama cay icin onerilir.
Kızlar cam demlik kullanan var mı? Demlikte porselen mi cam mı tercih ediyorsunuz? Son zamanlarda cam demlikler oldukça moda oldu sizlerin fikri nedir bu konuda?