Pudra, Fondöten, Kapatıcılar porselen makyaj

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
36
Balıkesir
arkadaşlar porseln makyaj ile normal makyaj arasındaki haftaya nişanım var ve kuaför sordu porselen mi norma mi diye ancak benim porselen mekyaj hakkında hiçbir fikrim yok yaptıran veya nasıl olduğunu bilen varsa yazarsanız çok sevinirim sizin tavsiyelerinize göre yaptırıp yaptırmamaya karar vericem hadi kızlar ne olur yazın cevapları bekliyorum

cnm benimde iki hafta sonra düğünüm var porselen makyaj yaptırcammm....akmıyorrrrrr en önemli özelligi o uçup gitmiyor...normal makyaj 10 tl gibi bşyken porselen makyak 120 tl den başlıyor...kına gecemde yaptırmıycam 4 saat anca sürcek kınam ama düğünüm farklı şehirde oldugu içinn 10 saat makyajıma bşy olmaması lasım ondan düğünde porselen yaptırcam:)

vichy vichy normatein kapatıcı kullanan varmı arkadaslar gercekten resımlerdekı gıbı oluyorsa ben hemen alıcam kullanan varsa yardımcı olabılırmı bana

vichy vichy normatein kapatıcı kullanan varmı arkadaslar gercekten resımlerdekı gıbı oluyorsa ben hemen alıcam kullanan varsa yardımcı olabılırmı bana

o kapatıcıyı aramadığım yer kalmadı, sonuç olarak öğrendim ki türkiyeye vichy nin hiç bi kozmetiği gelmiyomuş artık. cevahirde çok büyük bi mağaza var orda olabilir belki..

benim kuzenimde vardı 1 kere sürme şansım oldu ama daha önce öyle bişey görmedim gerçekten mükemmel. sıvıydı onunki ama mükemmeldi..

ben makyözüm mutlaka porselen makyaj yaptırın.ama ürünleri kontrol edin bazen çakma ve tarihi geçmiş bilinmeyen markalar kullanıyorlar.

Back
X