Pozitif çıktı sonunda hamileyim

yagmurgunes088

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
54
43
88
32
Kızlar bu gün adetimin 24. Günü yani 7 gün kaldı beklenen güne . Daha önce konu açmıştım buraya 2 kez . Okumadığım başlık kalmadı 1 senedir galiba . 3 gündür uyuyorum aralıksız ve bu gün ciddi bir adet ağrısı ile uyandım . Test yaptım 10 saniye sürmeden kopkoyu kırmızı çıktı. Bozuk diye düşündüm 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı . Sonra hastaneye kan vermeye gittim akşam 4 gibi 248 çıktı sonucum . Doktoruma gönderdim çok iyi olduğunu söyledi . Ayrıca ben adetimin 8. Gününden itibaren aşırı istekliydim 1 senedir böyle olmamıştım . Yani 8 ile 12 arası değerlendirdik . Sonra şehir dışına gittik düğün için tekrar fırsat olmadı . Şu an sonuç halk dilinde 2 hafta sanırım tıpta 4 hafta merak edenlere belirtilerimi de yazacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• 7E624431-295B-46B1-99D8-DA7A933ECB4F.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 92
  • F1679327-F4C3-4726-B1BA-FA4CB5BC5B7B.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 92
  • D20D9CC0-3F79-4692-917D-5D7E06886423.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 90
Gözünüz aydın olsun bende bgn kan verdim 107 sonucumu aldım inşallah rabbim herkese nasip etsin bnmde 3.5 haftalık gibi programıma göre. 6 haftalıkken Dr a ugrariz ins

belirtilerini anlatirmisin cnm

Kızlar 7 gün var adetime ama adete göre programlamayın demişti doktorum pcos var bende 1 senedir uğraştık son 2 ay bıraktım işte uğraşmayı . Her ay takvime bakıyordum falan hatta Ayşe diye bi doktor videoları var YouTube da onları izledim baya iyi geldi . Kendinizi hissedersiniz dedi yumurtlama zamanı takvimleri silip atın demişti . Ben adet bitti işte 9 . Günden itibaren oldu yanlış hatırlamıyorsam 12 oldu en son . Başka yok bu gün 24. Günü adetimin . Üç gündür öğlene kadar uyuyordum işi yeni bıraktığım için depresyona girdim sandım hatta . Dün dışarı çıktım aşırı bir bel ağrısı bacak ağrısı oldu aynı zamanda göğüs acısı ağrısı var . Bu sabah da uyandım sabah dediğim öğlen 12 de deliksiz uyuyorum günlerdir dedim dur test yapayım daha yaparken damlattıktan sonra kızardı bozuk olduğunu düşünüp tekrar yaptım yine aynı sonra kan verdim onda da çıktı . Yani her gebelik farklıdır sakın ümitsizliğe kapılmayın diye yazmak istedim sabahlara kadar bu forumda okumadığım şey kalmadı . Belirti aradım hep her ay . Ama cidden kendini serbest bırakınca oluyormuş . Hatta öyle de dememek lazım Allah nasip edince zamanı gelince oluyormuş . Bekleyen herkese nasip etsin rabbim ben dua ediyorum

İnşallah cümlemizin ama doktor değer düşük dedi korkutuyor beni
88 in nesi düşük ki sonuçta yumurta döllenme tarihini hesap etmiolar bende ona anlam veremiyorum benim bat günüm 1 Mayıs mesela Dr lar bunu baz alio ama benm yumurtlama tarihim 14 uydu dolayisiyla daha 2 haftalık ve 100 çıkması normaldir bence drlarda bı alem

akintin varmiydi cnm

Valla herkese soruyorum herkes normal diyor sizin gibi biz 4 semdir bekliyoruz o yüzden korkuyorum hep içimde sıkıntı var Allah'ım esirgesin birşey olucak gibi

Gözünüz aydın olsun Rabbim büyük mucize hepside sağlıcakla gelsinler

Uyku halsizlik bended var daha yeni gebeyim

Benimde bugün 88 çıktı
Canım hatırlamak istemiyorum aslında ama ilk gebeliğim 50 çıkmıştı 3 günlük adet gecikmesi ile . Yani aslında yumurtlama ile alakalı bu durum . Doktor ya da insanların söylediklerini takma . İlk başlığımda yazmıştım onu çok sağlıklı bi gebelikti 50 ile başlamama rağmen çünkü geç döllenme olmuştu. Yani senin adetinin 20. Günü örneğin yumurtlaman olduysa şu an böyle çıkması çok normal . Ayrıca herkesin gebeliği farklı her zaman böyledir canını asla sıkma kendini yorma ben hemen moda girdim çılgınlar gibi yatıyorum bu gün sen de uzan dinlen kimseyi dinleme

Akıntım hiç olmadı ama belki de daha olur . Mesela denediğim aylarda çok olmuştu . Ayakları kaldırın falan diyorlar ya tek ilişki sonrası ayakları kaldırıp 2 saat yatmadığım ay buydu . Balayı gibi bi hafta yaşadık . Ve bebek aklıma gelmeden yaşadık . Hatta hemen kalkıp yemek hazırladığımı biliyorum ilişki sonrası . Çok fazla söz dönüyor her yerde aylardır kafayı yemek üzereydim . Ama serbest bırakmak gerekiyor bana da çok dediler ama insan bırakamıyor ki olmadıkça daha da stres oluyor .

anladim cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…