Pozitif çıktı sonunda hamileyim

Amin canım rabbim her isteyene nasip etsin sence hgc çok mu düşük adete 2 gün kala verilen kana göre
Hayır düşük değil canım benim hatta çok güzel bile . Şimdi zaten 11. Günden sonra bu değerler çıkıyor benim 15. Günüm falan ilişki sonrası ondan 200 üzeri çıktı ayrıca herkesin gebeliği farklı asla kıyaslama

Kızlar benim Bebiş haricinde 10 cm lik çapında kistim varmış sanırım ağrı sebebim bu . Keseyi Salı günü gördük dün lekelenmem oldu direk çağırdı doktor ilaca ve iğneye başladık . Kese 1 günde tekrar büyümüş yerinde duruyor dedi tedbir amaçlı ilaca başladık .

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kaç haftalık suan kaçıncı haftada gördü keseyi doktor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım kaç haftalık suan kaçıncı haftada gördü keseyi doktor
Canım benim adetime 1 gün var daha bat 2 Haziran . Sat 3 Mayıs . Ama Bebiş adetin 9. 10. Günlerinde olmuş sanırım çünkü ben adete 1 hafta kala öğrendim 30 mayısta Salı günü kese göründü adete 3 gün kala . Biraz değişik ilerliyoruz hayırlısı

Kese bayag erken görünmüş maşallah rabbim daim etsin bende bugün gittim kese göremedi beta verdim epey yükselmiş ama daha erken dedi dr da zaten bakalm haftayı beklicez

Kese bayag erken görünmüş maşallah rabbim daim etsin bende bugün gittim kese göremedi beta verdim epey yükselmiş ama daha erken dedi dr da zaten bakalm haftayı beklicez
Canım kese benim vajinal ultrason ile göründü karından görünmedi baya fark oluyor arada karından daha geç görünüyor benim de 2 gün öncesinde acillik olmuştum ağrıdan orda görünmedi mesela 2 gün sonra göründü hiç belli olmuyor bebişler başta küçük diye görünmüyor

Aa anladım bende karından gördünüz sanmıştım o zaman uzulmim Dr daha erken dedi gerçi ama işte insan birşey mi var diye endişe duyabiliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…