- 25 Mayıs 2023
- 57
- 19
- 8
- 31
- Konu Sahibi yagmurgunes088
-
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bu gün adetimin 24. Günü yani 7 gün kaldı beklenen güne . Daha önce konu açmıştım buraya 2 kez . Okumadığım başlık kalmadı 1 senedir galiba . 3 gündür uyuyorum aralıksız ve bu gün ciddi bir adet ağrısı ile uyandım . Test yaptım 10 saniye sürmeden kopkoyu kırmızı çıktı. Bozuk diye düşündüm 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı . Sonra hastaneye kan vermeye gittim akşam 4 gibi 248 çıktı sonucum . Doktoruma gönderdim çok iyi olduğunu söyledi . Ayrıca ben adetimin 8. Gününden itibaren aşırı istekliydim 1 senedir böyle olmamıştım . Yani 8 ile 12 arası değerlendirdik . Sonra şehir dışına gittik düğün için tekrar fırsat olmadı . Şu an sonuç halk dilinde 2 hafta sanırım tıpta 4 haftamerak edenlere belirtilerimi de yazacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla hiç kalkmiyorum desem yalan olmaz sürekli yatıyorum iyi tutundum diye yemedigim yumurtayı yiyorum valalCanım hatırlamak istemiyorum aslında ama ilk gebeliğim 50 çıkmıştı 3 günlük adet gecikmesi ile . Yani aslında yumurtlama ile alakalı bu durum . Doktor ya da insanların söylediklerini takma . İlk başlığımda yazmıştım onu çok sağlıklı bi gebelikti 50 ile başlamama rağmen çünkü geç döllenme olmuştu. Yani senin adetinin 20. Günü örneğin yumurtlaman olduysa şu an böyle çıkması çok normal . Ayrıca herkesin gebeliği farklı her zaman böyledir canını asla sıkma kendini yorma ben hemen moda girdim çılgınlar gibi yatıyorum bu günsen de uzan dinlen kimseyi dinleme
evet var gibiMerhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbütün isteyenlere de rabbim bebek nasip etsin benimde bir sorum olacak adete 3 gün War we bugün iki tane aynı marka test yaptım ve ikiside anında ikinci silik çizgi şeklinde çıktı gebelik olmasa silik çizgi anında çıkar mıydı yarın kan vercem ama heyecan işte sizce gebelik War mıdır?resmide ekliyorum
Ay evet ben de gördüm çizgiyiMerhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbütün isteyenlere de rabbim bebek nasip etsin benimde bir sorum olacak adete 3 gün War we bugün iki tane aynı marka test yaptım ve ikiside anında ikinci silik çizgi şeklinde çıktı gebelik olmasa silik çizgi anında çıkar mıydı yarın kan vercem ama heyecan işte sizce gebelik War mıdır?resmide ekliyorum
Amin inşallah kan sonucu çıkar çıkmaz haber vereceğim inşallah çıkan çizgi gebelik olduğu için çıkmıştırAy evet ben de gördüm çizgiyiyarın güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benimmAmin inşallah kan sonucu çıkar çıkmaz haber vereceğim inşallah çıkan çizgi gebelik olduğu için çıkmıştır
Hayırlı olsun rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin banada dua edin adet ginümü bekliyormKızlar bu gün adetimin 24. Günü yani 7 gün kaldı beklenen güne . Daha önce konu açmıştım buraya 2 kez . Okumadığım başlık kalmadı 1 senedir galiba . 3 gündür uyuyorum aralıksız ve bu gün ciddi bir adet ağrısı ile uyandım . Test yaptım 10 saniye sürmeden kopkoyu kırmızı çıktı. Bozuk diye düşündüm 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı . Sonra hastaneye kan vermeye gittim akşam 4 gibi 248 çıktı sonucum . Doktoruma gönderdim çok iyi olduğunu söyledi . Ayrıca ben adetimin 8. Gününden itibaren aşırı istekliydim 1 senedir böyle olmamıştım . Yani 8 ile 12 arası değerlendirdik . Sonra şehir dışına gittik düğün için tekrar fırsat olmadı . Şu an sonuç halk dilinde 2 hafta sanırım tıpta 4 haftamerak edenlere belirtilerimi de yazacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bence var cnmMerhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbütün isteyenlere de rabbim bebek nasip etsin benimde bir sorum olacak adete 3 gün War we bugün iki tane aynı marka test yaptım ve ikiside anında ikinci silik çizgi şeklinde çıktı gebelik olmasa silik çizgi anında çıkar mıydı yarın kan vercem ama heyecan işte sizce gebelik War mıdır?resmide ekliyorum
Rabbim inşallah hayırlısı ise bu ay bebişin seninledir dualarım seninle canım benimHayırlı olsun rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin banada dua edin adet ginümü bekliyorm(
Canım haber var mıAmin inşallah kan sonucu çıkar çıkmaz haber vereceğim inşallah çıkan çizgi gebelik olduğu için çıkmıştır
Evet canımCanım haber var mı
Ayyyyy çok sevindim canım yaaa rabbim sağlıkla kavuştursunEvet canımsabah kan verdim ve sonuç pozitif beta değeri 33 çıktı acildeki doktor adet kaç gün geçti dedi bende daha 2 gün var beklenen adete dedim betaya göre çok yeni daha dedi ayın 5 inde normal kadın doğuma gitcem bakalım
Amin canımAyyyyy çok sevindim canım yaaa rabbim sağlıkla kavuştursun
Hayırlı olsun bende regl 7 gün gecikince kan verdim 447 çıkmıştı haftalığımKızlar bu gün adetimin 24. Günü yani 7 gün kaldı beklenen güne . Daha önce konu açmıştım buraya 2 kez . Okumadığım başlık kalmadı 1 senedir galiba . 3 gündür uyuyorum aralıksız ve bu gün ciddi bir adet ağrısı ile uyandım . Test yaptım 10 saniye sürmeden kopkoyu kırmızı çıktı. Bozuk diye düşündüm 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı . Sonra hastaneye kan vermeye gittim akşam 4 gibi 248 çıktı sonucum . Doktoruma gönderdim çok iyi olduğunu söyledi . Ayrıca ben adetimin 8. Gününden itibaren aşırı istekliydim 1 senedir böyle olmamıştım . Yani 8 ile 12 arası değerlendirdik . Sonra şehir dışına gittik düğün için tekrar fırsat olmadı . Şu an sonuç halk dilinde 2 hafta sanırım tıpta 4 haftamerak edenlere belirtilerimi de yazacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun tatlım benim adetım 2 gün geçtiğinde verdım ve betam 40 idi hamd olsun dün gidip keseyı gördük öyle düşük mü diye düşünme iki gun olacak artışa odaklanAmin canımrabbim her isteyene nasip etsin sence hgc çok mu düşük adete 2 gün kala verilen kana göre
Sağol canımHayırlı olsun tatlım benim adetım 2 gün geçtiğinde verdım ve betam 40 idi hamd olsun dün gidip keseyı gördük öyle düşük mü diye düşünme iki gun olacak artışa odaklan
Merhaba hayırlı olsun ins kaç haftalıkken göründü kese acabaHayırlı olsun tatlım benim adetım 2 gün geçtiğinde verdım ve betam 40 idi hamd olsun dün gidip keseyı gördük öyle düşük mü diye düşünme iki gun olacak artışa odaklan
Sağolun teşekkür ederim darısı ısteyen herkese olsun inşallah 5 haftalık iken gözüktü betam 2000 lerdeydı doktor gözükmeme ihtimali var dedi ıdrara sıkışık olman gerek dedi biraz panikledim ama çok şükür gözüktü miniğimMerhaba hayırlı olsun ins kaç haftalıkken göründü kese acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?