Pozitif çıktı sonunda hamileyim

Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bütün isteyenlere de rabbim bebek nasip etsin benimde bir sorum olacak adete 3 gün War we bugün iki tane aynı marka test yaptım ve ikiside anında ikinci silik çizgi şeklinde çıktı gebelik olmasa silik çizgi anında çıkar mıydı yarın kan vercem ama heyecan işte sizce gebelik War mıdır?resmide ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230526_210818.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 71
Valla hiç kalkmiyorum desem yalan olmaz sürekli yatıyorum iyi tutundum diye yemedigim yumurtayı yiyorum valal

evet var gibi

Ay evet ben de gördüm çizgiyi yarın güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlı olsun rabbim annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin banada dua edin adet ginümü bekliyorm (

Bence var cnm

Ayyyyy çok sevindim canım yaaa rabbim sağlıkla kavuştursun

Hayırlı olsun bende regl 7 gün gecikince kan verdim 447 çıkmıştı haftalığım

Hayırlı olsun tatlım benim adetım 2 gün geçtiğinde verdım ve betam 40 idi hamd olsun dün gidip keseyı gördük öyle düşük mü diye düşünme iki gun olacak artışa odaklan
Sağol canım içim rahatladı ben erken farkettim gebeliği erken öğrenmenin telaşı sanırım buda aynen dediğin gibi iki gün sonra testi tekrar etmeyi düşündüm bende pzt yine baktircam bakalım iki gün sonra da tam beklenen adet tarihi oluyor bakalım Rabbim bu süreçteki herkese ewlatlarini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun tatlım benim adetım 2 gün geçtiğinde verdım ve betam 40 idi hamd olsun dün gidip keseyı gördük öyle düşük mü diye düşünme iki gun olacak artışa odaklan
Merhaba hayırlı olsun ins kaç haftalıkken göründü kese acaba

Merhaba hayırlı olsun ins kaç haftalıkken göründü kese acaba
Sağolun teşekkür ederim darısı ısteyen herkese olsun inşallah 5 haftalık iken gözüktü betam 2000 lerdeydı doktor gözükmeme ihtimali var dedi ıdrara sıkışık olman gerek dedi biraz panikledim ama çok şükür gözüktü miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…