- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
edammm|25.08.2010
karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
_dreamlike_|19.09.2010
KUBI|?
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
betus19|?
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|11 hafta
babu|11 hafta
impaladeniz|10 hafta
darkangellove58|10 hafta
CNNYSR|10 hafta
ozpar|8 hafta
banu77|4 hafta
[/table]
ha yemek nasıl oldu dersen de ilk kez yaptım daha. lezzet olarak iyi oldu ama kalın oldu hamuru. ince açamadım parçalanıyodu. annesinin yaptığının iki katı kadar oldu. 17:30 da başladım. 19:30 da bitti. çok zordu. allahtan lezzeti iyiydi beğendi yani.h.g canım nasılsın ...dün ne yaptın yemek işini :)
waaaayyyyalkisalkisalkis
handancım yazı çok süper ve duyguluydu çok beğendim
bu kızlar nerde de günlerini söylemiyolarlmaz:
kızdınmı kuşum kaydirigubbakcemile3
evt kızıyorum ama :)
duruşahda uğramıyo artık ateş topiğndeb ayrılmıyo hiç burayı unuttu
filiz uyandınmı kız?
sevgi görüşemedik bugün. sen neler yapıyon?
handan bugün işlerin hafif heralde daha bi rahat girer gördüm seni bugünkaydirigubbakcemile3
ben bildiğin gibi bi değişiklik yok. aslında normalde olması gereken bu biliyor musunuz? ben evlenmeden önce çalışıyordum hep söylüyordum, benden hem çalışmamı hemde dört dörtlük ev işi yapmamı bekleme ben kendimi kimseye süpürge etmem rahatıma düşkünüm ben diyodum. o da çalışmayacaksın zaten diyordu gerçekten de öyle oldu. ben paldır küldür iş yapmayı sevmiyorum. çok zorda kalınca yapıyorum tabiki ama ne gerek var. benden dört dörtlük ev hanımlığı bekleyen bana o ortamı sunacak. o konuda pek taviz vermedim ben. ev işi yapacaksam da yemek yapacaksam da arkamdan biri kovalıyo gibi nefes nefese yapmak istemiyorum. yavaş yavaş dinlene dinlene yapmak istiyorum. yemek yaparkende öyle. dünde aslında çok öyle yavaşta yapmadım ama yemek çok oyalıyıcı zahmetliydi.evet canım bugünde işlerim yoğun o yüzden ara ara girebiliyrum topiğe onun dışında bel ağrım var yastıkla oturuyorum koltuğumda sende ne var ne yok dün yapmışsın yemeğini iyiki 5te çıkmışsın bak yoksa yetişmeyecekmiş
yok canım sabah hiç giremedim,bir yoğunlaşıyor bir azalıyor yani azalmıyorda ben kaytarıyorum :)) aslında bekleyen iş çok..
ama şu an o kadar uykum varki anlatamam gözümden yaş geliyor esnedikçe kaydirigubbakcemile3 hiç istemiyorum iş güç ..
ben bildiğin gibi bi değişiklik yok. aslında normalde olması gereken bu biliyor musunuz? ben evlenmeden önce çalışıyordum hep söylüyordum, benden hem çalışmamı hemde dört dörtlük ev işi yapmamı bekleme ben kendimi kimseye süpürge etmem rahatıma düşkünüm ben diyodum. o da çalışmayacaksın zaten diyordu gerçekten de öyle oldu. ben paldır küldür iş yapmayı sevmiyorum. çok zorda kalınca yapıyorum tabiki ama ne gerek var. benden dört dörtlük ev hanımlığı bekleyen bana o ortamı sunacak. o konuda pek taviz vermedim ben. ev işi yapacaksam da yemek yapacaksam da arkamdan biri kovalıyo gibi nefes nefese yapmak istemiyorum. yavaş yavaş dinlene dinlene yapmak istiyorum. yemek yaparkende öyle. dünde aslında çok öyle yavaşta yapmadım ama yemek çok oyalıyıcı zahmetliydi.
canım senn de halaa ara ara karın ağrın devam ediyomu demişdim...ben artık korkuyorum yine erken olcam die..belimde ağrı bi dert çok ağrıyo eyvahedigeldismile
benim çalıştığım fabrikada bi gıda teknikeri vardı. eşi çok kıskançtı ama maddi durumdan dolayı çalışmasına bişey diyemiyodu. çok maçoydu. kız akşam 19:00 da işten çıkıyo düşün. dört dörtlük yemek beklermiş her zaman. bi akşam kız eve gidiyo hemen. apar topar bi çorba yapıyo, bi makarna, bide salata. kocası geliyo koyuyo önüne. kocası etrafa ocağın üstüne falan bakıyo bakıyo eee yemek nerde hani diyo? delirmiştim ya bunu duyunca. hem maddi imkanın yok diye kızı o saate kadar çalıştır hemde bu kadar nimeti emeği yemekten sayma. neler var yarabbim ya allah korusun.allahtan çalışmıyorsun o zaman canım düşünsene ben şimdi 5 buçukta çıkıyorum 6da evde oluyorum 7 buçukta top atıyor yani yemeği yapmam sofrayı kurmam için 1 buçuk saatim var
ama insan o kadar alışıyorki bu tempoya zaman bile kalabiliyor
ben uyandım kızlaarrropuyorumnanaktan
tabi doğru lavaboya koştumaklinialirimsmile
sağ kasığım çok ağrıyo kızlar yaaa bişeyim yoktu pskolojikmioldu ne
ama böyle beklemek zormuş yaaaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
inşallah güzel haberler veriri size bebişleerryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?