Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Selam kızlaarr..

hihoyyytalkisalkisalkissırnaşık şey

Hoşgeldin canım..a.s.anlatılmaz yaşanır diyeyim ben :))

Hoşbulduk arkadaşlar bu ay beraber 6. denememiz olcak 5. denemede hamile kaldım ama geçen hafta kimyasal olarak sonlandı halbuki değerlerim başda çok yüksekti ama kısmet olmadı rabbim bilir, hemen başlayın çalışmalara dedi doktor ama malum ramazan elimizi bile kaldıramıyoruz kaydirigubbakcemile3

bende yaşadığımın bu olaydan sonra iyi düşün iyi olsun diyenlerden oldum çünkü ben hep bi sıkıntı olacak diye düşünordum ve oldu kötüyü çağırdım, biraz gergin bi yapım var ve işyerim oldukça stresli hamile olduğumu öğrendiğim hafta resemen stresde sinirden sıkıntıdan kasıldım ve anında kasık ağrılarım başladı bu 2. hafta ve ben gayet sakinim artık kendimi sinirleneceğim zaman frenliyorum kendimi hamile gibi düşünüyorum falan filan.

Kısaca artık pozitif düşünüyorum ne zaman gelir bebişim?

pozitif düşünmeye başlayarak çok iyi yapmışsın canım.vereliniortak.ben en kısa zamanda hayırlısıyla bebişinin geleceğine inanıyorum:Saruboceq:

pozitif düşünceyle en kısa zamanda gelecek bebişin canım
çünkü ben ve birçok arkadaşım buraya üye olduktan çok kısa süre sonra hamile olduğumuzu öğrendik çünkü kafaya hiç takmadık hiç kötü düşünmedik hiç üzülmedik

aramıza hoşgeldin canım olumunekankayizsmile inşallah daha çok bekletmez bebişin :1hug:

hoşbuldum canım..opuyorumnanaktaniyiyim,seni sormalı? özledim valla seni hiç göremiyorum :))

evet canım bu aralar performansım düşük,hergün giriyorum ama sık sık yazamıyorum,işler yoğun ne yazıkki..bende çok özlüyorum yaa,eksiklik hissediyorum vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…