bende iyiim canım,bugün yolculuk günü,yarın inş evimde olacam
kuşum bende önümüzdeki aydan sonra artık doktr gitcem korkumdan hiç gitmemişdim..eşim önümüzdeki ayın 20 den sonra yok bende 20 kadar çalışalım sonuçtan sonra giitcem..die düşünüyom inşallah gerek kalmazda sonuç için giderim..
evet valla doğru söylüyorsun. zamanla yarışılmıyor kaydirigubbakcemile3
inşallah herşey güzel olur, tam bir geçiş süreci, herşey belirsiz. ama bir aydınlık tarafı ortaya çıkacak bakalım bu aralar.
sağol tüm iyi dileklerin için.
tüp bebeğe mi karar verdin?
bence sen bu ay kavuşacaksın meleğine :)
bugün edanın günü eyvahedigeldismile
kerkese merhaba
mrb.hoşgeldin..yoktun uzun zamandır...canım..nasılsın..
ayy canım keşke,inşallah :))
ama olmazsada artık tıbbi destek alacağım,psikolojik olarak insan yıpranıyor bu kadaruzun süre deneyince..
birde şansımı öyle deneyeceğim
o da olmazsa zaten artık anlayacağım ki bizim çocuğumuzun olmaması gerekiyor,daha fazla baş kaldırmaya gerek yok :))
evet yoktum canım biraz tatil yaptım dinlendim gezdim.İyiyim bende 30. günüm.İlk defa en az bu ay sitres yaptım.Oluruna bıraktım.Yumurtlama günlerini takip etmedim.Ama günüm yaklaştıkça biraz heyecan olmaya başladı.Sen nasılsın canım sende ne var ne yok?
selam kızlar..ben sabah kan verdim:)) ama sonuç yarın 2 de çıkıcakmış..zaten gece uyuyamamıştım heyecandan ,bugün hiç uyuyamam artık :))
kerkese merhaba
selam kızlar..ben sabah kan verdim:)) ama sonuç yarın 2 de çıkıcakmış..zaten gece uyuyamamıştım heyecandan ,bugün hiç uyuyamam artık :))
ay çok heyecanlı :Saruboceq:
selam canım hoşgeldin
ayyy çok heyecanlı hihoyyyt inşallah hayırlısı canımmm :Saruboceq:
yok artık daha neler kaydirigubbakcemile3
psikolojik yıpranma konusunda sana %100 katılıyorum, maalesef bi saatten sonra insanlar ne derse desin, iç sesin seni çok rahatsız etmeye başlıyor senağlama
mrb canım ..maşallah ne kadar çok bekletiyolar öyle senn yerinde bende olsam uyuyamam inşallah sonuç güzel olurda beklediğine değer kaçıncı günn bugün geçelieyvahedigeldismile
evet canım aynen
artık umutsuzluğum kalmadı çok şükür,mutsuz olmuyorum bu konuda ama yorgun hissediyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?