Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah canım inşallah bu ay bebişin içindedir..
:Saruboceq:

ayy canım keşke,inşallah :))
ama olmazsada artık tıbbi destek alacağım,psikolojik olarak insan yıpranıyor bu kadaruzun süre deneyince..
birde şansımı öyle deneyeceğim
o da olmazsa zaten artık anlayacağım ki bizim çocuğumuzun olmaması gerekiyor,daha fazla baş kaldırmaya gerek yok :))

selam kızlar..ben sabah kan verdim:)) ama sonuç yarın 2 de çıkıcakmış..zaten gece uyuyamamıştım heyecandan ,bugün hiç uyuyamam artık :))

mrb.hoşgeldin..yoktun uzun zamandır...canım..nasılsın..

evet yoktum canım biraz tatil yaptım dinlendim gezdim.İyiyim bende 30. günüm.İlk defa en az bu ay sitres yaptım.Oluruna bıraktım.Yumurtlama günlerini takip etmedim.Ama günüm yaklaştıkça biraz heyecan olmaya başladı.Sen nasılsın canım sende ne var ne yok?

yok artık daha neler kaydirigubbakcemile3

psikolojik yıpranma konusunda sana %100 katılıyorum, maalesef bi saatten sonra insanlar ne derse desin, iç sesin seni çok rahatsız etmeye başlıyor senağlama

ohh iyi yapmışsın.. günn ne zman peki..inşallah güzel haber alırız senden..en güzelini yapmışsın akışına bırakmak..sonucu vermeyi unutma amaa heycandan+
benimde 31 de belli olacak sonuç ölcem merakdaneyvahedigeldismile

selam kızlar..ben sabah kan verdim:)) ama sonuç yarın 2 de çıkıcakmış..zaten gece uyuyamamıştım heyecandan ,bugün hiç uyuyamam artık :))

mrb canım ..maşallah ne kadar çok bekletiyolar öyle senn yerinde bende olsam uyuyamam inşallah sonuç güzel olurda beklediğine değer kaçıncı günn bugün geçelieyvahedigeldismile

yok artık daha neler kaydirigubbakcemile3

psikolojik yıpranma konusunda sana %100 katılıyorum, maalesef bi saatten sonra insanlar ne derse desin, iç sesin seni çok rahatsız etmeye başlıyor senağlama

evet canım aynen
artık umutsuzluğum kalmadı çok şükür,mutsuz olmuyorum bu konuda ama yorgun hissediyorum sadece..

mrb canım ..maşallah ne kadar çok bekletiyolar öyle senn yerinde bende olsam uyuyamam inşallah sonuç güzel olurda beklediğine değer kaçıncı günn bugün geçelieyvahedigeldismile

3.gün canım..bende bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim, bugün açıklanır diye bütün gece dönüp durdum elli kere tuvalete kalktım :)) bu gece de öyle olacak galiba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…