Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım

tebrik ederim canıım :) benimde adetimi 3 gün varken 80 çıkmıştı boshayallersmile
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah olumunekankayizsmile

ben bilmediğim için değerleri canan kesinleştirdi :))
allah tamamına erdirsin canım tebrik ederim vereliniortak

slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım

ay inanmıyorum canım süper hihoyyyt
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,tebrik ederim.

500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

kimi 21 gün içtim yazmış, kimi süresi yok, her z aman içilebilir demiş. tam bir yorum bulamadım :uhm:

aaa ne içinmiş o acabaa??

evet biliyorum canım ama aşılamada ilkinde tutmuyormuş 2.3.denemede şans artıyormuş,o kadar para ve vakit harcayacağıma direk tüp denesem diyorum bende,bilemiyorum..

iyi değilim pek.bebiş istiym kafamdan atamıym.sen nasılsın canım?

bende bebiş istiyorum hep düşünüyorum ama yinede mutluyum :))
bu aralar bebeğimle konuşmaya başladım iyi geliyor,eşim delirdiğimi düşünüyor ama olsun kaydirigubbakcemile3
gel bebeğim seni bekliyorum hazırım seni çok istiyorum diye karnımı seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…