slm cnm hoşgeldin keyifler iii çok şükğr sen naılsın ..
slm macka hoşgeldin cnm ya test yaptın mı peki belki bebişin gelmiştir..
offf
sildim mafoldumben peki müstakbel hamile listesine yazdım ama oradanda mı silim napim hiç ismi olmasınmı bilemedim
offf
sildim mafoldumben peki müstakbel hamile listesine yazdım ama oradanda mı silim napim hiç ismi olmasınmı bilemedim
ben geldimmm
slm aşkmeleği naber
seni burda görmek güzelopuyorumnanaktan
ben iyi sayılırım canım adet belirtilerimde yok hiç öylece beklyrm
ay Allah korusun kist mist çıkmasın bendebilmiyorumkismile
tşkrl cnm senide öle bu günlerde sık sık karşılaşıyoruz maşş:1hug:
cnm ya doğru dün gece söylemiştin de bende yorgunluktan kafa kalmamıştı ki dün gece kusura bakma ..
tövbe de kız
birkaç gün daha olmazsan bi uzmana görünürsün canım o zaman tam çıkar sonucun kistmi var başka bişeymi inşallah yokturdurda
önemli dgl canım
sen dinlendinmi biraz
sancıların devam ediyomuCADIARZU
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor.
darkangellove58, AskMelegi+, banu77+, hperi+, impaladeniz+, karats+, makca+, maonyaaa+, KK Pro Üyetırtılkurabiye
iyiyim makça sen nasılsın akşam beni beklemmeişsin bekle 10dkya geliyorum demiştim
evet canım öyle olmuş dün benim bilgsyr açıktı aslında beklemeye almış öyle oluncada ismim kaybolmuş sanırım aşağıdan
dün akşamdan beridir kocişle küstük
onun gönlünü almam gerekiyodu cilve yaptım birazkaydirigubbakcemile3 sonradaaa:kedi: :kedi:
geldiğimdede kimse kalmamıştı:a015:
evet cnm dinlenmeye çalışıyrum ama bel ağrım var yürüken cnm yanıyo bacağıma vuruyo ağrısı zaten bu gün yaptığım tek şey yatağımı topladım 2 makina çamaşır yıkadım sabahtan beri yatıyorum .
seni gidi seni :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?