Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben iyi sayılırım canım adet belirtilerimde yok hiç öylece beklyrm
ay Allah korusun kist mist çıkmasın bendebilmiyorumkismile

tövbe de kız
birkaç gün daha olmazsan bi uzmana görünürsün canım o zaman tam çıkar sonucun kistmi var başka bişeymi inşallah yokturdurda

tşkrl cnm senide öle bu günlerde sık sık karşılaşıyoruz maşş:1hug:
cnm ya doğru dün gece söylemiştin de bende yorgunluktan kafa kalmamıştı ki dün gece kusura bakma ..

önemli dgl canım
sen dinlendinmi biraz
sancıların devam ediyomuCADIARZU

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor.
darkangellove58, AskMelegi+, banu77+, hperi+, impaladeniz+, karats+, makca+, maonyaaa+, KK Pro Üyetırtılkurabiye

tövbe de kız
birkaç gün daha olmazsan bi uzmana görünürsün canım o zaman tam çıkar sonucun kistmi var başka bişeymi inşallah yokturdurda

ne bileyim ay korkuyorum şimdide ama iyiki kan testini yaptırmışım şimdi büyük umut içinde olurdum iyi oldu böyle bizimki vitaminleri alacak bgnyerimseniben
bende adet olsam bi maydanoz süt buharını yapcm ama yumurtlama günlerimde sivasta oluyorum o yüzden soğan kürünü yapym diyorum ne dersin??

önemli dgl canım
sen dinlendinmi biraz
sancıların devam ediyomuCADIARZU

evet cnm dinlenmeye çalışıyrum ama bel ağrım var yürüken cnm yanıyo bacağıma vuruyo ağrısı zaten bu gün yaptığım tek şey yatağımı topladım 2 makina çamaşır yıkadım sabahtan beri yatıyorum .

iyiyim makça sen nasılsın akşam beni beklemmeişsin bekle 10dkya geliyorum demiştim

iyiyim makça sen nasılsın akşam beni beklemmeişsin bekle 10dkya geliyorum demiştim

evet canım öyle olmuş dün benim bilgsyr açıktı aslında beklemeye almış öyle oluncada ismim kaybolmuş sanırım aşağıdan
dün akşamdan beridir kocişle küstük
onun gönlünü almam gerekiyodu cilve yaptım birazkaydirigubbakcemile3 sonradaaa:kedi: :kedi:
geldiğimdede kimse kalmamıştı:a015:

seni gidi seni :kedi: :kedi: :kedi:

yat hayatım boşver bebişinden ve senin sağlığından önemli değilya
aaahhh aaahhh benimde olsa çöpü çöpün üstüne koymam ay:umursamaz:

aşkmeleği senin hiç hapşururken kasıklarına ağrı saplanıyo mu yada saplanıyo muydu? bana bazen öyle bi oluyo ki çığlık atıyorum resmen. doğum sancısı böle bişi sanırsam. niye bağırdıklarını anladım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…