handana göre senin oğlun benim kızım olacakmış canım sabah tahminde bulundu
aaaaa evet betüş bizim diğer topiğede gellmişti yazmıştı çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı tüm arkadaşların başına inşş:Saruboceq:
inşş nimet arkadaşımızın da meleği gelmiştir sıkıca tıutunmuştur :Saruboceq:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
edammm|25.08.2010
karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
pretty9217|03.09.2010
busecan35|06.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|06.09.2010
N_a_l_a_n|07.09.2010
perininkizi|08.09.2010
_dreamlike_|19.09.2010
makca|?
KUBI|?
duruşah|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
trhn1677|14.08.2010
aysenik|21.08.2010
Nimett07|23.08.2010
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
ua27|
babu|13 hafta|?
impaladeniz|12 hafta|?
darkangellove58|11 hafta|?
CNNYSR|10 hafta|?
ozpar|9 hafta|?
banu77|4 hafta|?
betus19|?
[/table]
valla meyve suyu da içiyorum hazır çorbada içiyorum. doktora kalırsa hiçbirşey yememem lazım. çikolata yeme, hamur işi yeme, yağlı yeme, tuzlu yeme, acı yeme, baharatlı yeme e ne yiycem? kola içme, kahve içme, çay içme, hazır meyve suyu içme ne içcem? kafama göre takılıyorum valla. tek dikkat ettiğim sigara içmemek, alkol zaten içmem, birde ilaç içmemek.evet tatlım zaten yasak normalde hazır meyve suyları,hazır çrbalar bi çk hazır gıdalar ama arada kaçamak oluyo:kedi:
evet canım kan testinde çıkmışta emin olmak için haftaya tekrar yaptıracakkızlar betuş da mı hamıle hayırlı uğurlu olsun inş sağlıkla kucağuına alsın opuyorumnanaktan
hamile arkadaşlar özellikle su çok tüketelim tuzlu da yesek bi çok hastalıktan koruyo ve vücutta ödem oluşmasını önlüyohamilelik ilerledikçe özellikle son aylarda şiş olmuyo .
ama listede ben yokum :sinifsinif::sinifsinif:
kızlar betuş da mı hamıle hayırlı uğurlu olsun inş sağlıkla kucağuına alsın opuyorumnanaktan
valla meyve suyu da içiyorum hazır çorbada içiyorum. doktora kalırsa hiçbirşey yememem lazım. çikolata yeme, hamur işi yeme, yağlı yeme, tuzlu yeme, acı yeme, baharatlı yeme e ne yiycem? kola içme, kahve içme, çay içme, hazır meyve suyu içme ne içcem? kafama göre takılıyorum valla. tek dikkat ettiğim sigara içmemek, alkol zaten içmem, birde ilaç içmemek.
valla meyve suyu da içiyorum hazır çorbada içiyorum. doktora kalırsa hiçbirşey yememem lazım. çikolata yeme, hamur işi yeme, yağlı yeme, tuzlu yeme, acı yeme, baharatlı yeme e ne yiycem? kola içme, kahve içme, çay içme, hazır meyve suyu içme ne içcem? kafama göre takılıyorum valla. tek dikkat ettiğim sigara içmemek, alkol zaten içmem, birde ilaç içmemek.
ay hemen ekleyelim canım,haklısın
kaçıncı haftaydı senin?
23+6 haftalık cnm baya büyüdük teyzesi maşş.
hperi cnm ua27 arkadaşımızı hamile listesiden sil istersen kürtaj oldu malesef allah yardımcısı olsun en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar la sevindirsin inşş .
görünce üzülmesin diye dedim yanlış anlamayın kızlar .
kaçıncı haftaydı senin?
evet hihoyyyt
niye yazmıyorsun bize cicim nerelerdesin çok mu işin var?
neee kürtajmı olduu nedenn nerde ua27 girmiyo zatenn inanmıyorum mafoldumben
neee kürtajmı olduu nedenn nerde ua27 girmiyo zatenn inanmıyorum mafoldumben
kaçıncı haftaydı senin?
23+6 haftalık cnm baya büyüdük teyzesi maşş.
24 yazsam olur o zaman :)
maşallah maşallah
evet cnm malesef bi türlü bebeğinin kalp atışını duyamadı dış gebelik miş çok üzüldük ama kısmet değilmiş allah sabrınıda verir inşş .
cnm kürtaj oldu annesinde kaldı galiba biraz dinleniyo ondan giremedi galiba bide netinde sorun var tam emin değilim .
kız haberin yokmuydu kendi geldi söyledi boş gebelikmiş kese varmış ama bebek yokmuş kürtaj olacam beni listeden silin dedi handanında birtürlü eli gitmedi onu silmeye listeden
eşim yanıma gelmişti ne oldu nasıl oldu anlamadım 2 dakikada yine isim kavgası çıktı. bir an önce cinsiyeti belli olsa da ya kavga etmemize gerek kalmasa yada bir kere etsek tam etsek. ihtimaller üzerine konuşmak zor oluyor yaaaa.kızlar neden sustunuz yaaaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?