- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 108
ben birşeyden çok sıkıldım. burada konuşan topu topu 3-4 kişi var. diğerleri sadece gözüküyor. ya okuyup okuyup hiçbişey demeden çıkıyorlar, yada okuyup bi selam verip çıkıyolar. doğru düzgün bi muhabbet ortamı oluşmuyo hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. konuşmak istemeyen selam da vermesin madem.
kızlar ben çıkıyom daha sonra görüşürüz canım çook sıkın oturup ağlamak istiyom..migrenim tutana kada:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim kocanın gelmesi uzamışş..:1no2:
ben birşeyden çok sıkıldım. burada konuşan topu topu 3-4 kişi var. diğerleri sadece gözüküyor. ya okuyup okuyup hiçbişey demeden çıkıyorlar, yada okuyup bi selam verip çıkıyolar. doğru düzgün bi muhabbet ortamı oluşmuyo hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. konuşmak istemeyen selam da vermesin madem.
hayırlı kandiller kızlar...tespih namazı kıldık bikaç arkadaşla bereber sonra dua ettik allahım kabul eder inş..
tüm bebek isteyernlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim..
ben yrn sbh dra gidicem kızlar bana dua ederseniz sevinirim..
EDAAAAAAAA bugündemi denk gelmicez
neden böyle birşey yazma ihtiyacı hissettin anlamadım. iş yerimiz müsait olmadığı için rahat rahat giremiyoruz belki.... evet bende sadece selam verip çıkıyorum, gün içinde girip yazılanları okuyup tekrar çıkmak zorunda kalıyorum. ama bundan rahatsızsanız beni listeden çıkarabilirsiniz.
günaydın kızlarr
hayırdır denizcim sorun ne biraz anlayışlı ol ama kusura bakma ama herkes evde oturan kadın değil burda çalışanlarda var işyerinde olanlarda var be sayfalar hızlı ilerlediğinde göremeyip yada geçmişi okuyamayıp cevap veremeyenler olabilir biraz daha ılımlı pozitif anlayışlı olalım lütfen eğer sorunu yada slm görmemişse eminimki bilerek değildir canım ben mesela 3 gündür geçmişi okuyamıyorum benim gibi çalışan hep takıp edemeyen arkadaşlarımda var zaten herkes gergin stresle anne olmayı bekliyor bu konuylada ortamı lütfen germeyelim ANLAYIŞ, POZİTİFLİK, SABIR, İLKEMİZ BU
hadi bakayım halaya sabah halayı:teytey:
kızlar ya siyahımsı kahve bişeyler geliyodu ya 2 gün az az bugün hele gece kesıldı şimdi de az az geliyooo ateşimde 36,5 yükseldi bilmiyorumkismile
kızlar ben bugünden sonra 1 hafta yokum izne ayrılıyorum sizi özlüycem:gitme:
beni unutmayın olurmu:asigim:
canım bi doktora göstersene kendini.Sonra geç kalmayasın
kızlar ben bugünden sonra 1 hafta yokum izne ayrılıyorum sizi özlüycem:gitme:
beni unutmayın olurmu:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?