Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

arkadaşımı sinirlendirmişler yaaa....Çok üzgünüm çoook

ayyy canım kıyamam yaaaa (
üzülme hayırlısı böyle belkide gelir en kısa zamanda inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eyvahedigeldismile banamı dediniz

hayırlı kandiller kızlar...tespih namazı kıldık bikaç arkadaşla bereber sonra dua ettik allahım kabul eder inş..
tüm bebek isteyernlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye dua ettim..

ben yrn sbh dra gidicem kızlar bana dua ederseniz sevinirim..

dualarım seninle canım ...hayırlı haberlerle gel...yerimseniben

EDAAAAAAAA bugündemi denk gelmicez

valla canım ben ugradım kimse yoktu burdaa (
bak yine kimse yok yine tekimmm...
neyse öğlene dogru görüşürüz inşş...
kendinize cici bakın kızlarrr...olumunekankayizsmile

neden böyle birşey yazma ihtiyacı hissettin anlamadım. iş yerimiz müsait olmadığı için rahat rahat giremiyoruz belki.... evet bende sadece selam verip çıkıyorum, gün içinde girip yazılanları okuyup tekrar çıkmak zorunda kalıyorum. ama bundan rahatsızsanız beni listeden çıkarabilirsiniz.

günaydın kızlarr
hayırdır denizcim sorun ne biraz anlayışlı ol ama kusura bakma ama herkes evde oturan kadın değil burda çalışanlarda var işyerinde olanlarda var be sayfalar hızlı ilerlediğinde göremeyip yada geçmişi okuyamayıp cevap veremeyenler olabilir biraz daha ılımlı pozitif anlayışlı olalım lütfen eğer sorunu yada slm görmemişse eminimki bilerek değildir canım ben mesela 3 gündür geçmişi okuyamıyorum benim gibi çalışan hep takıp edemeyen arkadaşlarımda var zaten herkes gergin stresle anne olmayı bekliyor bu konuylada ortamı lütfen germeyelim ANLAYIŞ, POZİTİFLİK, SABIR, İLKEMİZ BU

hadi bakayım halaya sabah halayı:teytey:

hayır canan cım bu siteden çıkmanı istemiyoruz nerden çıkartıyorsunuz lütfen hem biz eski gruptan arkadaşlarızzz unutmaa bu sitenin sahıbı hepimiz

:teytey::teytey::teytey:a.s.

kızlar ben bugünden sonra 1 hafta yokum izne ayrılıyorum sizi özlüycem:gitme:
beni unutmayın olurmu:asigim:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
:teytey: bende geldim halaya sabah sabah açılayım biraz haydi hoppa :teytey::teytey:

kızlar ya siyahımsı kahve bişeyler geliyodu ya 2 gün az az bugün hele gece kesıldı şimdi de az az geliyooo ateşimde 36,5 yükseldi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…