- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 643
Günaydınnnnngünaydın canım
günaydın canım
Günaydın
kızlar biraz kendinizi anlatırmısınızbilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnngünaydın canım
günaydın canım
Günaydınnnnn
Günaydın
Günaydınnnnn
Günaydın
canım çorumda oturuyorum 27 yaşındayım çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim ve 9 aydır çocuk düşünüyorum ama yumurtlama problemim olduğu için olmuyo mayıs ayında tedaviye başladım
[QUOTE
tabikide canım öyle şeymi olur aaa aşkolsun hadi önce sen yaz hattaboshayallersmilebendemi :dance:yoksa betüş ile darkangellove58 onlara cvp olarak yazmışsında
canım çorumda oturuyorum 27 yaşındayım çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim ve 9 aydır çocuk düşünüyorum ama yumurtlama problemim olduğu için olmuyo mayıs ayında tedaviye başladım
kıız bende aslen yozgatlıyım..eşimde çorumlu hemeşeriyizolumunekankayizsmile
bende izmitte oturuyorum 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım 2aydır da bebek istiyoruz:asigim:
sivasta oturuyorum 30 yaşındayım temmuzda evleneli 1 yıl olacak 9 aydır bebek düşünüyoruz.Rutin kontrollerimi yaptırdım hsg çektirdim bi sorun yok dedi doktor bir süre daha oluruna bırakın dedi
yaşını nerde yaşadığını çocuk problemi varsa onu içinden ne geçerse onu yaz arkadaşımolumunekankayizsmilenelerden bahsedelim mesela canım
gelinimizsin hakaydirigubbakcemile3peki çoruma geldinmi hiç
evtt gelininizimyok güzelim daha ayak basmadım..eşimde bende ankarada oturuyo aileler..eşimin ailesi aarasıra gidiyo..yerimseniben
izmitmi? ayol bende gebzede oturuyorum doktorada gölcüğe geliyordum 1 ay oldu dr u bırakalı
izmiti çok severim kaydirigubbakcemile2
anladım betüş allah yardımcın olsun
peki heray mı böle adet düzensizliğin var sürekli kontrol altındamı olman gerek canım
vereliniortak anladım canım peki ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun
hımmm peki sen kaç senelik evlisin