• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

[QUOTE

kızlar biraz kendinizi anlatırmısınızbilmiyorumkismile[/QUOTE]

nelerden bahsedelim mesela canım

Günaydınnnnn:emir_bebek:

Günaydın :emir_bebek:
kızlar biraz kendinizi anlatırmısınızbilmiyorumkismile

canım çorumda oturuyorum 27 yaşındayım çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim ve 9 aydır çocuk düşünüyorum ama yumurtlama problemim olduğu için olmuyo mayıs ayında tedaviye başladım

canım çorumda oturuyorum 27 yaşındayım çalışıyorum 1.5 yıllık evliyim ve 9 aydır çocuk düşünüyorum ama yumurtlama problemim olduğu için olmuyo mayıs ayında tedaviye başladım

kıız bende aslen yozgatlıyım..eşimde çorumlu hemeşeriyizolumunekankayizsmile

bende izmitte oturuyorum 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım 2aydır da bebek istiyoruz:asigim:

sivasta oturuyorum 30 yaşındayım temmuzda evleneli 1 yıl olacak 9 aydır bebek düşünüyoruz.Rutin kontrollerimi yaptırdım hsg çektirdim bi sorun yok dedi doktor bir süre daha oluruna bırakın dedi

[QUOTE

kızlar biraz kendinizi anlatırmısınızbilmiyorumkismile

nelerden bahsedelim mesela canım[/QUOTE]
yaşını nerde yaşadığını çocuk problemi varsa onu içinden ne geçerse onu yaz arkadaşımolumunekankayizsmile
bendemi :dance:yoksa betüş ile darkangellove58 onlara cvp olarak yazmışsında
tabikide canım öyle şeymi olur aaa aşkolsun hadi önce sen yaz hattaboshayallersmile

şu anda ne tedavisi görüyorsun canım yumurtlama takibimi:kedi:

bende izmitte oturuyorum 3 yıllık evliyim 27 yaşındayım 2aydır da bebek istiyoruz:asigim:

izmitmi? ayol bende gebzede oturuyorum doktorada gölcüğe geliyordum 1 ay oldu dr u bırakalı
izmiti çok severim kaydirigubbakcemile2

sivasta oturuyorum 30 yaşındayım temmuzda evleneli 1 yıl olacak 9 aydır bebek düşünüyoruz.Rutin kontrollerimi yaptırdım hsg çektirdim bi sorun yok dedi doktor bir süre daha oluruna bırakın dedi

vereliniortak anladım canım peki ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun

nelerden bahsedelim mesela canım
yaşını nerde yaşadığını çocuk problemi varsa onu içinden ne geçerse onu yaz arkadaşımolumunekankayizsmile

tabikide canım öyle şeymi olur aaa aşkolsun hadi önce sen yaz hattaboshayallersmile

şu anda ne tedavisi görüyorsun canım yumurtlama takibimi:kedi:[/QUOTE]

evet geçen ay serophene içtim yumurtam gelişmedi gebelikte olmadı ama adet olamadım şimdi farlutal adet söktürücü kullanıyorum bi adet olabilsem tedaviye tekrar başlıycaz ilacın dozunu artırıcaz bakalım ne olacak bu ay

anladım betüş allah yardımcın olsun
peki heray mı böle adet düzensizliğin var sürekli kontrol altındamı olman gerek canım

izmitmi? ayol bende gebzede oturuyorum doktorada gölcüğe geliyordum 1 ay oldu dr u bırakalı
izmiti çok severim kaydirigubbakcemile2

canım bende gölcükde lojmanlarda oturuyorum biliyosan..bende 3yıldır gölcükteyim bende çook seviyorum burayı...

anladım betüş allah yardımcın olsun
peki heray mı böle adet düzensizliğin var sürekli kontrol altındamı olman gerek canım

evet canım bekarlığımdada vardı doğum kontrol hapıyla düzene sokuyoduk evlenincede devam ettim çocuğa karar verince bıraktım bikaç ay sonra düzensizleşti 4 ay aydır falan ilaçla adet oluyorum:bbo:

vereliniortak anladım canım peki ne zamana kadar beklemeyi düşünüyorsun

valla canım ramazan sonrasına kadar doğal yoldan olsun diye uğraşıcağız:kedi: Baktık yine olmadı o zaman tedaviye başlıyacağız herşeyin hayırlısı yani
sen kendini biraz anlat

GÜNAYDINLARRRRR.. arkadaşlar çok heyecanlıyım. dört gözle yarını bekliyorum. ilk kez yarın korunmayı bırakıcaz kısmetse....ayy inş. hemen bir mucize olurda yarın hemen tutar :D:D dua edin ya...

Back
X