Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edaa çıktınmı konuşamadık senle kaç gündür doğru düzgün?

çıkmadım kuş arkadaşla birşeyler atıştırıyorduk çayla birliktee..
napıyorsun canım çok yorulmussun..bu kadar yüklenme kendine bebişin zarar görür sonra allah korusun..

kızlar bitkisel adreslerine baktımda verdiklerinize ben bu ay safran ve naneyi çok tükettimm..
bilmeden hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler tüketmişim...

ayy süpermiş çok sevindim,bilmeden olması daha iyi psikolojik baskı olmadan rahat rahat..

ayy süpermiş çok sevindim,bilmeden olması daha iyi psikolojik baskı olmadan rahat rahat..

evet canım şansıma iştee..
yanlız bu yumurtlama günümde 1 çalışma oldu o da 14. gecesi, tutma ihtimali zayıf olabilir canımm..

çıkmadım kuş arkadaşla birşeyler atıştırıyorduk çayla birliktee..
napıyorsun canım çok yorulmussun..bu kadar yüklenme kendine bebişin zarar görür sonra allah korusun..

afiyet olsun cicimm
evet dimi bebişe dikkat :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aliışverişe gittik yaa bende pedlere baktım sonra dedimki nasıl olsa olmicak 9 ay boşver almiim
iyice oyuna çevirdim bu işi yanii,neyse bu ayda böyle olsun

evet canım şansıma iştee..
yanlız bu yumurtlama günümde 1 çalışma oldu o da 14. gecesi, tutma ihtimali zayıf olabilir canımm..

evet zayıf bir ihtimal ama imkansız değil,ilk geceden hamile kalan milyonlarca insan var o nasıl oluyo..

bu arada hoş geldinn.
yorulma gülüm bu ay dinlen yat çok fazla koşuşturuosun.ayanı kaldırda yatt

hoşbuldum canım
hep dikkat ettim aslında ama bugün yoruldum işte neyse bişey olmaz
birde ben kimseye aşılama yaptırdığımı söylemedim bir annem bir eşim birde siz biliyosunuz :)))

canım benim bu kadar üzülme lütfen,bazı şeyleri kabullenmek lazım hayatta,çünkü kendini mutsuz ederek daha da zorlaştırırsın..En azından çaresi var,hala umutlu olman lazım.ben tüpünün ameliyat ile açılacağına eminim..
bir sürü insan var defalarca tüp bebek deneyip sonuç alamayan onlar bile senden daha umutlu..daha sen tüp bebek bile denemedin..
lütfen kendini toparla ve güçlü ol.Sen ne kadar güçlü olursan bütün sorunlar o kadar kolay çözülür.Neden benim başıma geliyor diye düşünüyorsun ama bir tek sen değilsin,herkesin başına herşey gelebilir hayatta.Hiçbirşey sebepsiz değildir..isyan etmiyorum diysun ama aslında kendini bu kadar yıpratman bence isyan etmenin ta kendisi..

inşallah canım :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin,gönlümüze göre versin..

saol bitanem ama elde değilkiii:çok üzgünüm:
salı gününden snr inş hayırlı haberlerle dönerim sizee.

saol bitanem ama elde değilkiii:çok üzgünüm:
salı gününden snr inş hayırlı haberlerle dönerim sizee.

biliyorum çok zor,böyle uzaktan konuşmasıda çok kolay,yaşayan bilir ne çektiğini..
ama hepimizin amacı aynı sorunlarımız farklılık gösteriyo sadece..Biraz çabala lütfen güçlü olmak için zorda olsa gül bu acının üzerine git gör bak zamanla herşey olumlu yönde değişecek..
Dualarımız seninle canım biliyorum güzel haberlerle geleceğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…