edaa çıktınmı konuşamadık senle kaç gündür doğru düzgün?
kızlar bitkisel adreslerine baktımda verdiklerinize ben bu ay safran ve naneyi çok tükettimm..
bilmeden hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler tüketmişim...
eda arkadaşında çıkmadı ara sıra gelip katılıo sohbetimize
ayy süpermiş çok sevindim,bilmeden olması daha iyi psikolojik baskı olmadan rahat rahat..
çıkmadım kuş arkadaşla birşeyler atıştırıyorduk çayla birliktee..
napıyorsun canım çok yorulmussun..bu kadar yüklenme kendine bebişin zarar görür sonra allah korusun..
evet canım şansıma iştee..
yanlız bu yumurtlama günümde 1 çalışma oldu o da 14. gecesi, tutma ihtimali zayıf olabilir canımm..
bu arada hoş geldinn.
yorulma gülüm bu ay dinlen yat çok fazla koşuşturuosun.ayanı kaldırda yatt
afiyet olsun cicimm
evet dimi bebişe dikkat :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aliışverişe gittik yaa bende pedlere baktım sonra dedimki nasıl olsa olmicak 9 ay boşver almiim
iyice oyuna çevirdim bu işi yanii,neyse bu ayda böyle olsun
evet zayıf bir ihtimal ama imkansız değil,ilk geceden hamile kalan milyonlarca insan var o nasıl oluyo.
evet bencede almasaydın nede olsa 9 ay ihtiyacın olmayacak bu masraftan da yırtacaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben ilk gebeliğimide aynı bu şekilde kalmıstım ama artık hamiş kalmak zorlaştı..inş 3 denemem son denemem olurr :Saruboceq:
sabah 6.30kalktımm yatakta ağladım ağladımm kendimi tutamıyrmm.
kaynıma kahvaltı hazırladım okulunu yolladımm.sonra eşim kalktı onuda işe yolladım.onlara belli etmemeye çalıştım hüznümü.
sonra annemle küstüm ya annem aradıı beni doktora beraber gidelim diesevindimmm gün içinde beni tek mutlu eden şey o oldu.
okula gittim yüzüm bi karış dersten erken çıktım doktor için kızlar şüpelendi ama ben onlara dişçiye gidicem dedimm.
annemle doktora profun ofisine gittik.ben beklediğim yerde onca insanın içinde kendimi tutamadım ağladımm annemde ağladıısenağlamarabbim isyan etmiyorumm ama şu yaşta yaşadığım şeylere bak.elimde raporlarım filimlerim ben ağlıyrm herkes bana bakıo.
doktorun yanına girdik.ocesaretli benden eser yok tabi elim ayağımtir tir titrio.
doktor dedi bu kadar stres yapacak bişi yok yaşın kaç senin dedii.
sonra filimlerimi inceledii.beni jinokolojik muayene etti.kalın demir parçası soktu şeyime baktıı.parmağıyla baktı sonra,ondan sonraa herzmanki baktıkları bilgisayara bağlı aleti sokto baktıı.göüğslerime baktıı.tüplerin harici hiç biyerinde sorun yok dedii.o işlemleri yaparken çok zorlandım amasenağlama
sonra laparoskobiden başka çözüm yok dedi.en sn aşamaya gelmişsin sol tüpünden umudumuz yok çünkü o tamamen kapanmış dedi.sağdakini açmaya çalışıcaz ama%100 açılır die bişi yok.laparoskobi hem teşis hem tedavi yöntemi dedii.açılmazsa tüp bebeğe yönlendiririz dedi.
salı günü laparoskobi günü verdi.endestobidemi, yapacakmış ne??o neyse artık.yrn gidip kan tahlilerimi vericem anestezi için vücudum uygunmu ona bakacaklar.pzrt doktora gidip 1.2000 ytl vericem prof die.eğer tahlillerimde bişi çıkmazsa pzrts vajinama yumuşatıcı bi ilaç koycakmış.onu yaptırıcam .salı günü laparoskobi olucam.1günde hastanede kalacamsenağlamabaşım çok fena kızlar.ben bunları hak edecek napptımmm.eşimi görmeniz lazımm nasıl perişan oluo onu öyle gördükçe ben daha kötü oluyrmmsenağlama
bu arada ben salağı hala umut ediyorum.doktor birde sen zaten gebesin dese die dua ediyrm.2aydır doktora gitmedim yaa belki mucize olmuştur üstüne görme olmuşumdur diee
evet bencede almasaydın nede olsa 9 ay ihtiyacın olmayacak bu masraftan da yırtacaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben ilk gebeliğimide aynı bu şekilde kalmıstım ama artık hamiş kalmak zorlaştı..inş 3 denemem son denemem olurr :Saruboceq:
canım benim bu kadar üzülme lütfen,bazı şeyleri kabullenmek lazım hayatta,çünkü kendini mutsuz ederek daha da zorlaştırırsın..En azından çaresi var,hala umutlu olman lazım.ben tüpünün ameliyat ile açılacağına eminim..
bir sürü insan var defalarca tüp bebek deneyip sonuç alamayan onlar bile senden daha umutlu..daha sen tüp bebek bile denemedin..
lütfen kendini toparla ve güçlü ol.Sen ne kadar güçlü olursan bütün sorunlar o kadar kolay çözülür.Neden benim başıma geliyor diye düşünüyorsun ama bir tek sen değilsin,herkesin başına herşey gelebilir hayatta.Hiçbirşey sebepsiz değildir..isyan etmiyorum diysun ama aslında kendini bu kadar yıpratman bence isyan etmenin ta kendisi..
saol bitanem ama elde değilkiii:çok üzgünüm:
salı gününden snr inş hayırlı haberlerle dönerim sizee.
edacımm ilk bebişini nie düşürdün cnmm
inşallah canım :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin,gönlümüze göre versin..
off sıkıldım ..
handan yaa dün kü formundan eser yok yaaafisfisfis
düşürmedim tatlım 11. haftanın son günlerinde kalp atışları durdu..kürtaj olmak zorunda kaldımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?