Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyigeceler handannnopuyorumnanaktan

edacım kan tahlili olucam bide ciğerlerimin filmini istedii narkoza dayanıklımı diee bakacakmışş.
dua edin olurmu bişi çıkmasınn.

kız sultan konu ne trip yapmandakiii

dualarımız seninle canım merak etme hiç birşey çıkmaz allahın izniylee..
operasyon ne zaman peki tam olarak??

kızlarr ben çıkıyrmmm.
bi arkadaşım için salatı tefriciyye okuyabilirmisiniz sayısı önemli değill.adı esra.okursanız özelime sayısını atarsınızz

tuğbacım cok zor yasadıkların Allah yardımcın olsun...ama asla umudunu kaybetme lütfen...operasyondan sonra cok rahatlayacaksın ben eminimm. tüp bebege gerek bile kalmadan bebişin gelir inşallaah:Saruboceq: kötü şeyler düşünme hep iyi şeyler olsun aklında...unutma her zaman pozitif düşünce pozitif sonuc felsefesiyle hareket ediyoruza.s

günaydınnnnnnn bu arada kızlarrr...hadi gelin bir an önce....öğlen doktora gidicem heyecanlıyımmmmeyvahedigeldismile

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?

ben de iyiyim canım dün türkanı izledim cok güzeldi...eşim de ben de cok begendik ilk bölümünden beri izliyoruz umarım reytingleri iyi gider de yayından kalkmaz...genelde benim izledigim diziler yayından kalkıyo baska dizi de yok izlediğimiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…