iyigeceler handannnopuyorumnanaktan
edacım kan tahlili olucam bide ciğerlerimin filmini istedii narkoza dayanıklımı diee bakacakmışş.
dua edin olurmu bişi çıkmasınn.
kız sultan konu ne trip yapmandakiii
sizde bana dua edin ..
yarın yumurtalarım güzel çıksın:Saruboceq:
didim sanaaa..
hadi bekliyorum bizde salep yaptık içiyoruz sende gell
endişelenme canımm bence herşey normal çıkacak ben inanıyorumm :Saruboceq:
inşallah canm yaaa çook tırsıyorum!!!!eyvahedigeldismile
grşmek dileğiyle kızlarr.yrn mutlu haberlerle gelirim inşş
sabah 6.30kalktımm yatakta ağladım ağladımm kendimi tutamıyrmm.
kaynıma kahvaltı hazırladım okulunu yolladımm.sonra eşim kalktı onuda işe yolladım.onlara belli etmemeye çalıştım hüznümü.
sonra annemle küstüm ya annem aradıı beni doktora beraber gidelim diesevindimmm gün içinde beni tek mutlu eden şey o oldu.
okula gittim yüzüm bi karış dersten erken çıktım doktor için kızlar şüpelendi ama ben onlara dişçiye gidicem dedimm.
annemle doktora profun ofisine gittik.ben beklediğim yerde onca insanın içinde kendimi tutamadım ağladımm annemde ağladıısenağlamarabbim isyan etmiyorumm ama şu yaşta yaşadığım şeylere bak.elimde raporlarım filimlerim ben ağlıyrm herkes bana bakıo.
doktorun yanına girdik.ocesaretli benden eser yok tabi elim ayağımtir tir titrio.
doktor dedi bu kadar stres yapacak bişi yok yaşın kaç senin dedii.
sonra filimlerimi inceledii.beni jinokolojik muayene etti.kalın demir parçası soktu şeyime baktıı.parmağıyla baktı sonra,ondan sonraa herzmanki baktıkları bilgisayara bağlı aleti sokto baktıı.göüğslerime baktıı.tüplerin harici hiç biyerinde sorun yok dedii.o işlemleri yaparken çok zorlandım amasenağlama
sonra laparoskobiden başka çözüm yok dedi.en sn aşamaya gelmişsin sol tüpünden umudumuz yok çünkü o tamamen kapanmış dedi.sağdakini açmaya çalışıcaz ama%100 açılır die bişi yok.laparoskobi hem teşis hem tedavi yöntemi dedii.açılmazsa tüp bebeğe yönlendiririz dedi.
salı günü laparoskobi günü verdi.endestobidemi, yapacakmış ne??o neyse artık.yrn gidip kan tahlilerimi vericem anestezi için vücudum uygunmu ona bakacaklar.pzrt doktora gidip 1.2000 ytl vericem prof die.eğer tahlillerimde bişi çıkmazsa pzrts vajinama yumuşatıcı bi ilaç koycakmış.onu yaptırıcam .salı günü laparoskobi olucam.1günde hastanede kalacamsenağlamabaşım çok fena kızlar.ben bunları hak edecek napptımmm.eşimi görmeniz lazımm nasıl perişan oluo onu öyle gördükçe ben daha kötü oluyrmmsenağlama
bu arada ben salağı hala umut ediyorum.doktor birde sen zaten gebesin dese die dua ediyrm.2aydır doktora gitmedim yaa belki mucize olmuştur üstüne görme olmuşumdur diee
günaydınnnnnnn bu arada kızlarrr...hadi gelin bir an önce....öğlen doktora gidicem heyecanlıyımmmmeyvahedigeldismile
günaydınnnnnnn bu arada kızlarrr...hadi gelin bir an önce....öğlen doktora gidicem heyecanlıyımmmmeyvahedigeldismile
günaydın canımopuyorumnanaktan
günaydın canım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan
bak gör çok güzel haberler alacaksın canım Allahın izniyleolumunekankayizsmile
inşallaah şekerler hihoyyyt nasılsınız bakalım? keyfiniz yerindedir umarım...
inşallaah şekerler hihoyyyt nasılsınız bakalım? keyfiniz yerindedir umarım...
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
sağol canım iyiyim ne olsun işte okuldayım arada bakıyorum internete napıyosunız diyeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?