- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
sen danimarka usülü .... biliyon mu sultan hanım:umursamaz:
kıs tv yi netten izliyom. dükkanı da mecburen bekliyom. çalışıyom sayılmaz pek. valla elimden geldiği kadar fazla fedakarlık yapmamaya rahatıma bakmaya çalışıyom bi daha gelmicem dünyaya neticede.bence bu lafı denize at hem bebeği var.hem çalışıyo.hemde tv izliyoo
tamam şaka şaka yaptım ağlama !!!!!!
ayy adam ilk türkiyede alışverişe gittiği elbiseyle
kaydirigubbakcemile3
ama senn de bebğin var ondan da biz de yokksenağlama
ben otelciyim kuş orda çalıştım bile,neyse genelden fazla detay vermiim anlamasınlar beni :1ninca:
bende sana onu soracaktım biliyo musun bebek doğduktan sonra da çalışacak mısın diyecektim.sende bebek olunca ben yine çalışıyor olacam sen yine evde tv izliyon olacan hiçbişey değişmeyecek yani kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende bebek olunca ben yine çalışıyor olacam sen yine evde tv izliyon olacan hiçbişey değişmeyecek yani kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende sana onu soracaktım biliyo musun bebek doğduktan sonra da çalışacak mısın diyecektim.
Canım Kadınlar Kulübü,
Canım Kızlar..
Ne kadar mutluyum anlatamam.. Bundan iki gün önce hamile olduğumu öğrendim..
5 haftalık ve 3 günlüktü öğrendiğimde.. İlk öğrendiğimde nassı tepki vereceğimi bilemedim.. sadece ağladım.. evlendiğimizin ilk 1,5 yılı korunduk.. insanlar ne kadar korunursan o kadar
beklemelisin dediler.. doktora gittiim polistik over var dedi, annem çocuğun olsun walla 2 ay oruç tutucam dedi.. herkesler dedi de dedi.. bende inanmıştım artık çok uzun bir süre bekleyeceğime.. doktora gittim yeni yakın zamanda.. çok iyi bir doktordu saolsun ve bundan sonrada onunla devam etmek istiyorum bu süreçte.. kan, hormon, her bir tahlili istedi benden ve eşimden de istedikleri vardı. sonuçları göstermeye gittiğimde ikimiznde hiç bir şeyinin olmadığını öğrendim..
.....Ve inanılmaz rahatlamaıştım artık.. amaaan canım nasıl olsa ikimizde de porblem yok illaki olur diye kendimi rahat bıraktım.. birde burda öğrendiğim bir yöntemi uyguladım etkisi oldumu bilmiyorum ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra mucize gerçekleşti Rabbime şükürler olsun,darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Umudunuzu, inancınızı yitirmeyin canlar.. Rabbim sizlerle olsun.. :Saruboceq:
ay kıyamam bebişine kim bakıcak? ev hayatını sevmediğin için mi yoksa maddi durumlar yüzünden mi yoksa kariyer yapma isteğinden mi çalışmak istiyorsun?canım 2ay doğumdan önce 2 ayda doğumdan sonra iznim var ama ben bir ay kalana kadar çalışmayı düşünüyorum rabbim izin verirse böylece doğumdan sonra 3 ay izinli olucam sonra işimin başına geri döneceğim
ay kıyamam bebişine kim bakıcak? ev hayatını sevmediğin için mi yoksa maddi durumlar yüzünden mi yoksa kariyer yapma isteğinden mi çalışmak istiyorsun?
iyi bari hadi en azından çalışma saatleri azmış. yoksa dediğin gibi kim minicik bebeğini bırakıp gidebilir ki. ben gözümün önünden ayırmam diyorum şimdilik. ama dur bakalım zaman. allah o günleri göstersinde bi.annem bakıcak canım el kadar miniği kimseye emanet edemem çünkü
işyerim çok rahat sabah 9 girip akşam 5 buçukta çıkıyorum hatta kışın 5de çıkıyorum istediğim zamanda kafama göre çıkıp girebiliyorum canım o yüzden çalışmak daha mantıklı geliyor bana günde 3kere gidip geleblirim eve yani
saçmalık yaaa. spor bişiler giyer rahat rahat yaparsın sonra değişirsin üstünü. herkes öyle yapıyor. bu radikal güya.kız bu takımla yemek yapcak
vay be helal adama:roflol:
saçmalık yaaa. spor bişiler giyer rahat rahat yaparsın sonra değişirsin üstünü. herkes öyle yapıyor. bu radikal güya.
ayyy mutfağa bak yaaa
ve ona göre darmışşş
kız bu takımla yemek yapcak
vay be helal adama:roflol:
saçmalık yaaa. spor bişiler giyer rahat rahat yaparsın sonra değişirsin üstünü. herkes öyle yapıyor. bu radikal güya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?