- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
hperi, darkangellove58+, karats+
bir kere 3 ümüz de burdayızzzzz
şimdi 3kişi var yazıyor kız
ne güzel çok sevindim. darısı başımıza. şu ayrıntılı ultrasonu bizde hayırsıyla atlatırız inşallah.şekerler kontrolümüz cok iyi gecti...renkli ultrasonda bakıldı bebişe tüm kemik ölçümleri normal parmak sayısı normal, mide böbrekler ciğer kalp hepsine bakıldı bi sorun yok çok şükür300 gr olmuş miniğim cokacimcoook doktorum acil ameliyata girdiğinden konusamadık yarın gidicem tekrar sorularımızı da yarın soracağım kızlar...şimdi çıkmam lazım şekerler yarın girebilirsem görüşürüzzz öpptümmm kocamaaannnn
yok kız fatma gülün suçu neymiş onu öğrenememiştim bu haftada ona baktım nettenkaydirigubbakcemile3 bitti şimdi.handanla aynı anda geldiniz çünkü
deniz nerde bakiiim
kesin mart topiğinde dirsüprizzzzz
bi kere yeni geldinizzz:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yok kız fatma gülün suçu neymiş onu öğrenememiştim bu haftada ona baktım nettenkaydirigubbakcemile3 bitti şimdi.
lülülülülülü lülülülülülü
kız handan yemekteyizde modacı adam mı yapıcak bugün yemekleri? ay onu çok merak ediyodum izlemem lazım.
:roflol: efet valla öle.adam modacıdan çok garson gibi duruyo
Biz burda çalışalım siz orda yok müge anlı yok seda sayan yok yemekteyizi izleyin ohhh ne güzel valla
hee evet karim bey :)) izle başladıkız handan yemekteyizde modacı adam mı yapıcak bugün yemekleri? ay onu çok merak ediyodum izlemem lazım.
koparırım kanatlarını kuuş:dilcikar:kötükedihüso
Biz burda çalışalım siz orda yok müge anlı yok seda sayan yok yemekteyizi izleyin ohhh ne güzel valla
hee evet karim bey :)) izle başladı
kıyma banaa kuşumm :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Biz burda çalışalım siz orda yok müge anlı yok seda sayan yok yemekteyizi izleyin ohhh ne güzel valla
kuşş sende gittin mi çırağan sarayına opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?