Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gülüm temizlik yaptım...yoruldum sanırım.kanepeye uzandım tv dalmışım...

kübracım inşallah güzel haber veririsin ne zamandı günün??

18 ekim cnm inşallah hepimiz güzel haberlerle burda oluruz opuyorumnanaktan

kıyamam ben size sen yanlız değilsin cnm bir bebişin varr ne güzel cnm sen normal yolla mı hamiş kaldın yada ne uyguladın kaçıncı ay hamiş kaldın ay çok soru sordum vereliniortak

evet cnm çok şükür kızım benimle:Saruboceq:
tatlım ben 15 ay hamile kaldım daha öncede dktr gitmiştim ama korunmasız ilişkide 1 yılı geçmediği için hiçbi tedavide bulunmadı eşimede banada gerekn tüm tahlilleri yaptı çk şükür hiçbi sorun yoktu adetlerim gayet normaldi sadece nedensiz yere olmadı 14 ay tabi kısmet değilmiş neyse 1 yılı geçince tekrar gittim dktr gene hiçbi sorun bulunmadı ama 1 yılı geçtiği için klomen verdi o ay klomen tedavisine başladım zaten ilk kullandığım ayda hamile kaldım çok şükür ama o ay öncelikle kk dan yani bana bebeği hatırlatıcak herşeyden uzak durdum elimden geldiği kadar stres yapmamaya çalıştım eşiminde çok desteği oldu ve o ay ilk defa gün aşırı ilişki ve daha önce kızlara söylemiştim ilk defa o ay ayaklarımı havaya kaldırmak yerine karnıma kendime doğru çektim zaten yastık olayını biliyosundur ve ben bi arkadaşın tavsiyesiyle bişey daha denedim benden önce arkadaşım denedi o ay hamile kaldı sonraki ay ben denedim çok şükür bende o ay hamiel kaldım tabi allah kısmet edicek önemli olan bu denemek isterseniz arkadaşlar sizin için yazıcam aşağıda merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz .....

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

aminnnnn cnm benim adımda kübra ismimi söleyipde dua edersen daha makbulmuş :roflol: işin içine illa kendimide katıyom :roflol:

aa adın kübra mı memnun oldum cnm :1hug:
benimde kübra ismi çok hoşuma gidiyoo ama kızıma zeynep kübra adını koymak istedim eşim yok diyo
tmm kübracım bölesi daha ii oldu tabii:1hug:

ellerine sağlık cnm bende yapıyorum ama dinlene dinlene yapınca biteceği yok tabii..
ama tv ye dalma bizleri unutma sultan senağlamaŞenizklava:

çok sağol cnm cevapladığın için inşallah hayırlı bir şekilde doğumun olur hep dua
ediyorum sizlere bu çocuk olması için duayı bende denedim ramazanda denedim bakalım hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

ellerine sağlık cnm bende yapıyorum ama dinlene dinlene yapınca biteceği yok tabii..
ama tv ye dalma bizleri unutma sultan senağlamaŞenizklava:

çok komik olmuş :roflol: (tv ye dalma bizleri unutma sultan) :roflol: :roflol:

yok gülüm unuturmuyu hiç...
üşüdüm sanırım...
tv de bişey yok zaten müzik dinliyom...

sağol cnm inşş Allah razı olsun .....
sevindim cnm denediğine inşş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür ....
kübracım hamileysen bile çıkma ihtimali çok düşük ama evde testin varsa bi denesen belki hemen görürüz çift çizgiyi ...........

slm kızlar ben geldim. bugün yine doktora gittim doktor bugün için yine kan testi istemişti carşam ba günü ilk testimde değerim 93.16 idi bugünkü değerim 358.4 çıktı doktor herşey yolunda gidiyo dedi cuma günü gel dedi ultrasyonda bakalım dedi.

cnm benim idrar testlerim hep çift çizgi çıkıyo bu yüzden pek güvenemiyorum beklemek en doğrusu diye düşünüyorum ama belli omaz bakmışın yapmışım yerimseniben

hoş geldin cnm bende seni merak ediyodum yaaa iyi insan hamiş insan lafın üzerine gelir :roflol:

iyiyim edacım işte kızımla yanlızız eşim nöbette :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen neler yapıysun bu gün gezmeye gitmedin mi yada misafirin yokmu cnm :roflol:

kader arkadaşıyız yani benim eşimde görevdee..
valla bugün ev temizliyeyim dedim ama her tarafım agrıyor gibi elim kolum kalkmıyor..
yok canım gezmeye fırsatıımolmuyor genelde misafir alıyorum ama bugün yok pazartesi günüm var bende 10 bayan kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…