Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlarr nasılsın gülcüm opuyorumnanaktan senin yüzünden test yaptım bu ay :roflol:

kubi hamiş olabilirmisin silik çıkmış amabilmiyorumkismile
senin geçen aylardada silik çıkmıştıya inş. hamişsindir canım hadi hayırlısı

evt ama o görünmüyodu bile normalde önceki testler 20 30 dkka sonra veya 1 saat sonra ama bu test kapını çöpe atıp gelene kadar çift olmuş bakalım bua yda hüsran olmaz inşallah ama en önmlisi hayırlısı üzülmek yok yola devammm gamyoncuiremsu :roflol: :roflol:

kübracım bencede hamilesin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadi bakalım hakkında hayırlısı inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

aminnn cnm dua et ama ümitlenmek üzülmekde yok pozitif sonuç pozitif felsefe :roflol: :roflol: ters laf oldu :roflol:

slm kızlarr nasılsın gülcüm opuyorumnanaktan senin yüzünden test yaptım bu ay :roflol:

iyiym cnm sen nasılsın bakalım :CüvCüv::CüvCüv:
bak ne güzel sevindik cnm inşş inşş kan testiylede kesinleştirelim sositosositosositosositosositosositosositososito

gülcüm sen yaptın yedin mi böreklerii kaydirigubbakcemile3

gögüslerinde fln değişiklik oldumu ilk ve en büyük belirti göğüslerde oluyomuş
şişlik kahverengilik koyulaşma fln oldumu

iyiym cnm sen nasılsın bakalım :CüvCüv::CüvCüv:
bak ne güzel sevindik cnm inşş inşş kan testiylede kesinleştirelim sositosositosositosositosositosositosositososito

adetim normalde geçmez ama 2 ay önce hava değişiminden 9 gün gecikti inş. adetim 2 gün geçsin hemen kan testine gamyoncuiremsu gidicem hayırlısıyla yerimseniben

mrb kızlar geçmişe bakıyodum dreamlike hamileymiş:)

mrb cnm evet dreamlike de hamile çok şükür inşş arkasından kübra ,handan,eda,maonya,suntan daha adını sayamadığım tüm kızlar sırayla hepiniz peşinden gebe olucaksınız inşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende doğum yaparsam o zamana kadar sizle dalga geçicem göbekli şişko gebeler diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy cnm benim yaaaa kaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versin doğumun okadar kolay olsun ki doktor hadi kalk doğum yaptın desin sen de ne zaman oldu de yani canın hiç acımasın aminnnnn opuyorumnanaktan a.s.

gögüslerinde fln değişiklik oldumu ilk ve en büyük belirti göğüslerde oluyomuş
şişlik kahverengilik koyulaşma fln oldumu

bugün 4 gün olcak gögüslerimden şüphelendim bunun için test yaptım cnm eşim bile fark etti davul gibi oldu ağlıyodum damar desen eşim çok şaşırdı hadi hastaneye gidelim damarın mı sıkışıyo dedi kaydirigubbakcemile3 ama şuan biraz afifledi sanırım adet olcam a.s :dilcikar:

:Saruboceq:
ayy cnm benim yaaaa kaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versin doğumun okadar kolay olsun ki doktor hadi kalk doğum yaptın desin sen de ne zaman oldu de yani canın hiç acımasın aminnnnn opuyorumnanaktan a.s.

Allah razı olsun cnm benim yaaaaaasenağlamasenağlama
inşş aminnnnnnnnnn:Saruboceq
inşş rabbim cümleşimizin gönlüne göre verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…