bu da benim idrar testim
kubi hamiş olabilirmisin silik çıkmış amabilmiyorumkismile
senin geçen aylardada silik çıkmıştıya inş. hamişsindir canım hadi hayırlısı
kübracım bencede hamilesin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadi bakalım hakkında hayırlısı inşşş:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlarr nasılsın gülcüm opuyorumnanaktan senin yüzünden test yaptım bu ay :roflol:
evt ama o görünmüyodu bile normalde önceki testler 20 30 dkka sonra veya 1 saat sonra ama bu test kapını çöpe atıp gelene kadar çift olmuş bakalım bua yda hüsran olmaz inşallah ama en önmlisi hayırlısı üzülmek yok yola devammm gamyoncuiremsu :roflol: :roflol:
iyiym cnm sen nasılsın bakalım :CüvCüv::CüvCüv:
bak ne güzel sevindik cnm inşş inşş kan testiylede kesinleştirelim sositosositosositosositosositosositosositososito
mrb kızlar geçmişe bakıyodum dreamlike hamileymiş:)
mrb cnm evet dreamlike de hamile çok şükür inşş arkasından kübra ,handan,eda,maonya,suntan daha adını sayamadığım tüm kızlar sırayla hepiniz peşinden gebe olucaksınız inşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende doğum yaparsam o zamana kadar sizle dalga geçicem göbekli şişko gebeler diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
gögüslerinde fln değişiklik oldumu ilk ve en büyük belirti göğüslerde oluyomuş
şişlik kahverengilik koyulaşma fln oldumu
gülcüm sen yaptın yedin mi böreklerii kaydirigubbakcemile3
evet cnm yaptım yedik hatta tekrar avıktım bile:roflol::roflol::roflol:
sen nasılsın ayşecim bebiş nasıl
sen nasılsın ayşecim bebiş nasıl
ayy cnm benim yaaaa kaydirigubbakcemile3 allah gönlüne göre versin doğumun okadar kolay olsun ki doktor hadi kalk doğum yaptın desin sen de ne zaman oldu de yani canın hiç acımasın aminnnnn opuyorumnanaktan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?